Hylkää ja Siirrä

Tickle Your Fancy

Puhelimen herätyskello soi. Nokia Tune vielä kaiken lisäksi, en oo vieläkään saanut vaihdettua mitään vähemmän klassikkoa herätykseen. Käsken unissani poikaystävääni sammuttamaan sen. Vastauksena puhelin heitetään mun puolelle. Biisi jatkaa soimistaan. Käteni hapuilee pimeässä tota soivaa ja tärisevää, tällä hetkellä maailman ärsyttävintä esinettä. Vihdoin saan sen käteeni ja katson silmät tokkurassa näyttöä. Valittavana on seuraavat: "hylkää" ja "siirrä". Siis mitä? Kumpi näistä nyt on se torkku? Älkää antako mulle tämmösiä vaihtoehtoja klo 6.10 aamulla aamuyöllä!!

Tälleen 11 h valveilla olleena noi kuulostaa kyllä ihan järkeviltä, mutta aamulla puoliunessa en nää niissä mitään eroa :D Hylkää? Se vaikuttaa aina siltä, että mä hylkään sen ja kohta se tulee uudelleen. Siirrä taas kuulostaa, että siirrä hälytys hittoon täältä. Miten olisi "hälytys pois" "hälytä kohta uudelleen"? No tänäänkin painoin hylkää-nappia siinä toivossa, että herätysääni yrittäisi ensimmäisen hylätyksi tulemisen jälkeen kohta uudestaan. Ei yrittänyt.

Kännykkäkieli on muutenkin vähän erikoista, etenkin niille, jotka eivät ole sitä täysin omaksuneet (esim minä aamuisin). Muhun tää kolahti kun yritin aikoinaan opettaa mummille 3310 käyttöä. Seuraavilta kysymyksiltä ei vältytty: "Mikä ihmeen valikko?" "Näytä? Kenelle minä oikeen näytän? Pirkolle vai?". Yes.

takki Monki (saatu blogin kautta), paita Selected Femme, hame Ivyrevel (saatu blogin kautta), pipo Cubus, kengät Nike, laukku Vila, lasit Gina Tricot

T.Sara

Kommentit

ansqu (Ei varmistettu) http://rosydetails.blogspot.fi/

Mullaki on toi sama ongelma! Joudun aina miettii kumpaa painan. Kiva välillä huomata ylösnousun jälkeen, että se kello soi vieläkin siellä, vaikka luuli sammuttaneensa. :D Mieluummi vaik vaihtoehdot "pois" ja "torkku". :D

saratickle
Tickle Your Fancy

No kaikessa yksinkertaisuudessaan juurikin näin!! :D POIS ja TORKKU. Kuin vaikeeta tää oikeesti voi olla?? Huomioikaa aamuaivot puhelimensuunnittelussa kiitooooos :D

VLMA (Ei varmistettu)

Nykyään tulee niin rutiinilla herätykseen painettua vaan vasemmanpuolimmaista sen kummemmempia miettimättä, että monen ylimääräisen torkutuksen jälkeenkään en välttämättä herää. Melkeimpä siis kaipaan sitä kun aamuisin piti oikein pohtia, että kumpis tässä valitaan.

Toi oranssi pipo on ennenkin näyttänyt sun asukuvissa hyvältä, mutta tuohon takkiin yhdistettynä tämä parivaljakko kolahti niin kovaa, että on varmaankin pakko hankkia samainen pipo itsellenikin! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Toi on kyllä kova. Mä meen sekaisin helposti kun välillä laitetaan poikaystävän puhelin ja välillä mun ja taas näyttää eriltä! :D Mutta ymmärrän pointin, siinä valintaa pohtiessa ehtii jo vähän heräillä!

Kiitos paljon. Tää on ihan mahtava kevätpipo :)

Sohvi (Ei varmistettu)

Tää oli Sara niin hykerryttävän hauskaa luettavaa - ihan samat fiilikset ollu itelläki nois jutuis!:D Huvittavaa lukea tuollainen arjen pikkujuttu jonkun blogista, juttu josta ei tulis ees mieleenkään jotenki keskustella ikinä kenenkään kanssa..sit joku tuntematon ihminen siellä jossain kirjottaa niistä pikkujutuista ja ne saa niin hyvälle tuulelle ja huomaa et hei meis kaikis ihmisis on aika paljo samoja piirteitä ja ominaisuuksia.. :)

saratickle
Tickle Your Fancy

hahaa tiedän mitä meinaat :D Nää on kuitenkin niitä meidän kaikkien pieniä isoja arjen ongelmia! Kiitos paljon sulle!! :)

Niina (Ei varmistettu)

Tekis mieli sanoo et kuulostaa tutulta, mutta ei. En oo koskaan elämäni aikana torkuttanu, nousen aina saman tien ylös :D voisko mua kutsuu sit sellaseks aamuihmiseks.. Ihana asu Sara! :)

Mau (Ei varmistettu)

Hahha mulla on ollu sama ongelma :D Paitsi että silloin mun puhelimessa jopa oikeesti luki "torkku" ja "lopeta", mutta unenpöpperössä en koskaan tiennyt kumpaa pitää painaa :D ne ei vaan siinä mielentilassa tarkottanu mun mielestä kumpikaan mitään. Oon vielä monesti selittänyt tätä kavereillekkin kuinka vaikeeta sitä on unisena osata painaa oikeeta nappulaa, eikä kukaan ole koskaan ymmärtänyt mun ongelmaa :D

memmi (Ei varmistettu)

Hahah mun oli ihan pakko laittaa herätys soimaa ja kattoo mitä omas näytös lukee. No, eipä lukenu mitää, löyty ainoostaa kuvat :D Vasemmalla punanen x ja oikeella keltanen zZ. Onhan nää kuva-arvotuksetki ihan hyvää aivojumppaa aamulla :-D

Stylejungle (Ei varmistettu) http://www.the-style-jungle.blogspot.fi

Toi takki on ihan unelma!! :)

päivi (Ei varmistettu)

Ite en vieläkään tiiä mitä ja missä mitäkin lukee kun puhelin aamulla pärähtää soimaan. Kyllä se siitä sitte hiljenee ku aikansa painelee jotaki, tai vaihtoehtosesti herättää hetken päästä uuestaan

S (Ei varmistettu)

Mulla on tapana laittaa aina monta eri herätystä puhelimeen päälle, koska aamusin ei ikinä tiedä mitä siitä puhelimesta painaan:D! on kyllä tosin ärsyttävää jos onkin painanu sitä torkkua monesti eri herätyksestä ja sitten ne piipittää minuutin välein :D ! no mutta ainakin herää! Iphonessa ainakin lukee "torkku" ja "lopeta" mutta se torkku lukee niin pienellä, ainakin minusta, että siihen on aamutokkurassa vaikea osua !

lots (Ei varmistettu)

Joo oon kyllä samaa mieltä. Miten ois ihan vaan torkku esim. Mun entisessä Nokiassa oli Se. Mut ei ku Tää on taas jotain insinöörikieltä mikä ei toimi käytännön elämässä ei yhtään. :D

Henna (Ei varmistettu) http://jeannierocks.blogspot.fi

Hahaa mä jouduin juurikin tämän takia ottamaan torkutusvaihtoehdon kokonaan pois, koska luulin aina aamusin painaneeni sitä ja tosiasiassa laittanut herätyksen pois. :D toi takki on niin hienon värinen!

elel (Ei varmistettu)

Hei nyt tulee urpoin kysymys hetkeen: Onko noi su AirMaxit juoksuun tarkoitetut? :D Oon kehittänyt kauheen fiksaation ostaa tollaset työkengiksi, mutta oon vähän pihalla kaikenmaailman tennisversioiden kanssa täällä (ja Balin kenkämyyjistä ei jotenkin oo kauheesti ollu apua...)

Silja_ (Ei varmistettu)

Haha, mulla on ihan sama ongelma, en unissani ymmärrä sanoja "ok" ja "torkku" :D. Tai lähinnä toi "ok" hämmentää, siis mikä ok?? Harvoin se herääminen arkiaamuisin on mikään ok ;).

Elisa (Ei varmistettu)

Shoppailetko usein?
Sulla on ihana tyyli! :)

Kommentoi