HYLLYKKÖ

Tickle Your Fancy

Tämä hyllyidea tuli suoraan ja lyhentämättömänä Jannilta. Yksinkertaisesti ja mitään kiertelemättä, halusin tismalleen saman hyllykön, piste. Olen erittäin vahvasti sitä mieltä, että ystäväni oma näyttää noin 100 x kivemmalta idearikkaine somisteineen, kun taas meillä tuoreeseen hyllykköön on näin aluksi lähinnä valikoitunut kaikkea, mitä kaapista nyt on sattunut löytymään. Silti pidän kovasti etenkin ylähyllyn mustasta kirjalaatikosta ja Lonely Planeteista :)

Hyllyn plussapuoliin kuuluukin ehdottomasti sen päivitettävyys. Tavaroita ja järjestystä vaihtelemalla hylly saa aina uuden ilmeen. Annetaan siis hyllykön elää, tai pikemminkin aloittaa elämänsä :)

 

 

T.Sara

Kommentit

noraa (Ei varmistettu) http://hhanginginmycloset.blogspot.com

Toihan on upea! Haluisin itsekin kovastin jonkun kivan hyllyn, johon voisin sijoitella tommosia pieniä tavaroita ja tauluja. :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Erittäin hyvä juurikin sellaiseen :)

Heta (Ei varmistettu)

Vautsi se on upea! Sulla on todellakin silmää sisustukselle muodin lisäksi, kun on nähnyt teidän kodista niin ihania kuvia :-)

saratickle
Tickle Your Fancy

hehe kiitos paljon!

millamainen (Ei varmistettu) http://millamainen.blogspot.fi

Vau, näyttää tosi ihanalta! :> Mustakin on vaikea täyttää hyllyjä "koristehömpällä".. Nytkin yks ammottaa tyhjyyttään, koska en keksi siihen mitään! :O

saratickle
Tickle Your Fancy

Kyllä niitä ideoita vielä tulee! Mä ainakin haluan uskoa siihen :D

ella (Ei varmistettu)

Onkoha kodin ykkösen strada?

saratickle
Tickle Your Fancy

that's the one!

Kommentoi