HYPPY TUNTEMATTOMAAN

Tickle Your Fancy

"Elä jokainen päiväsi niin kuin hyppäisit tuntemattomaan". Yksi parhaimmista elämänohjeista, jonka olen koskaan saanut.

Arkeen voi asennoitua rutiininomaisesti: hohhoijaa, ensin töihin, sitten salille, seuraavaksi ruoanlaittoa ja tv-sarjoja sohvalla. Kohta on onneksi viikonloppu. Toinen vaihtoehto on heti sängystä noustessa todeta, että hei, tänään on uusi mahtava päivä - uusi seikkailu. Tänään voi tapahtua ihan mitä tahansa!

Välillä mietin, että jos saisin nähdä kymmenen sekunnin koosteen tasan viikon tai vaikkapa kuukauden päästä vietetystä päivästä, niin miltähän se näyttäisi? Istuisinkoha työhuoneessa, jalat pöydällä? Hyppisinkö sängyllä What a Feeling -biisin tahdissa? Joraisinkohan zumbatunnilla eturivissä? Olisinko kiinnittämässä Antti Tuiskun aka Ana Tuden julistetta hotellihuoneen seinälle? Piiloutuisinko siivouskomeroon kun poikaystäväni palaa töistä kotiin? Hyppisinkö parkour-hyppyjä Alanyan rantakadulla? Istuisinko random auton takapenkillä maalipurkkien ja siivousvälineiden keskellä? Tekisinköhän aamupalaksi paistetulle munalle hassun naaman? 

Saisiko tuo kymmenen sekuntia tulevaisuudesta minut hymyilemään? -Saisi. Tai siihen minä ainakin joka päivä pyrin. 

 

Pictures: Ella Elers

xx Sara

Kommentit

Susanna (Ei varmistettu)

Ihana postaus ja niin totta! Tuli hymy huulille tätä lukiessa :)

Minua kiinnostaisi tietää mitä olet suunnitellut tekeväsi valmistumisen jälkeen? Olen ymmärtänyt, että sinulla on koulu loppusuoralla kun opparia kirjottelet? :D Oletko meinannut vielä jatkaa opintoja vai haluatko tehdä töitä? Ja mikä työ olisi sulle sellainen täydellinen työ, josta haaveilet, vai onko bloggaaminen juuri sitä? Ja siis muutenkin tulevaisuuden suunnitelmat/haaveesi kiinnostavat :) Ja siis jos haluat avata enemmän, niin ihan postauksen muodossa olisi mielenkiintoista lukea aiheesta :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi kiitos! :) Valmistuminen on venynyt juurikin syystä, että jalat ovat jo vahvasti maassa työelämässä. Mulla on yritys, jonka pyrittäminen vie päivässä 8-10h, välillä enemmänkin. Kääks, en ajatellut hankkia mitään enempää tähän :D

Bloggaaminen ja sen mahdollistamat projektit ja työtarjoukset ovat unelma-ammattini juuri nyt. En tiedä onko se sitä viiden vuoden päästä, mutta just nyt tuntuu oikealta. Tämän parissa siis jatketaan :)

iiiisssu (Ei varmistettu)

Ihana postaus ja super tärkeä muistutus kaikille elämäntapamasistelijoille!

Mulla on lähtökohtaisesti sama asenne sun kanssa: jokainen päivä on seikkailu ja täysin omasta asenteesta kiinni! Mä henk koht hermostun joka kerta kun joku mun ympärillä valittaa maanantaista tai esim. Suomen säästä. Ei se maanantai maailmasta poistu eikä sateet suomesta joten kamoon, oisko aika vaihtaa asennetta elämään, menee muuten aika monta maanantaita ja muutoinkin elämää sivusuun! :)

Toki rutiinitkin on tärkeitä, eikä joka päivä ole hauskaa karnevaalia, mutta kyse on mun mielestä siitä kaikesta pienestä ilosta ja riemusta, mikä rakentuu arjen ja rutiinien ympärille.:)

saratickle
Tickle Your Fancy

IHANA asenne! Täällä myös maanantaimasistelijat ketuttaa. Ei sillä ettenkö olisi niihin joskus myös itse kuulunut, kröhöm, mutta kuitenkin. Just niin kuin sanoit, rutiinit ovat tärkeintä, mutta on ihan tervettä maustaa niitä pienillä iloilla ja spontaaneilla päähänpistoilla ;)

Ihanaa kevättä sinne!!

Taru Mari
Stuff About

Näinhän se menee. :) Vielä kun muistaisi sen joka päivä. :)

saratickle
Tickle Your Fancy

No jooh! <3 Yritetään tsempata! :)

Ellaelers (Ei varmistettu) http://ellaelers.indiedays.com

Voi murustin! Sä oot ehkä koko universumin söpöin parkouraaja &lt;3

saratickle
Tickle Your Fancy

hahahaa sä oot ihana kun sä jokaiseen postaukseen tuut jotain ihania söpöyksiä huikkaileen! PUS! Nähdään kohtaaaa <3 <3 <3

somewhere

Just näin!

Ja pakko kommentoida tuota vettä, tuonne tekisi niiin mieli pulahtaa just nyt! (tähän sydänsilmäemoji)

Laurarosilla (Ei varmistettu)

Ihana teksti Sara&lt;3 Mitä sä höpiset, ettei sulta irtoo muka mitään!!

p.s. varaudu kommenttitulvaan, tulin nyt lukee kertaheitolla kaikki sun viime viikon postaukset läpi :'DD

Laurarosilla (Ei varmistettu)

Ihana teksti Sara&lt;3 Mitä sä höpiset, ettei sulta irtoo muka mitään!!

p.s. varaudu kommenttitulvaan, tulin nyt lukee kertaheitolla kaikki sun viime viikon postaukset läpi :'DD

Kommentoi