Hyvää huomenta Bali

Tickle Your Fancy

 

Herään kuudelta. Kuulostelen ensimmäistä aamuamme Balilla silmät vielä suljettuina. Aivan kuin sataisi kaatamalla. Tuulikin huutaa jo heti aamusta. 

Pian tajuan, että meteli lähtee sängyn viereisestä tuulettimesta.

Ikkunanraosta taittuu kaksi auringonsädettä ja kukko kiekuu takapihalla. Tunnen suupielieni vääntyvän onnellisuushymyyn. Ihana olla täällä taas.

Trooppinen lämpöaalto tervehtii kun avaan ulkoilmakylppärimme oven. Pesen hampaita ja tunnustelen lämpöä iholla. Kukon kiekuminen kuuluu entistä kovempana. 

Suoritan aurinkorasvan levityksen huolellisemmin kuin koskaan aiemmin. Toisin kuin aikaisempien vuosien ekoina surffipäivinä, tänään en aio palaa mistään! 

Aamupalaksi tilataan hedelmiä, tuorepuristettua mehua, omelettia ja läjä paahtoleipiä. 23 tunnin matkanteon ja viiden tunnin yöunien jälkeen aamiainen maistuu taivaalliselta. Puristan limeä papaijalohkojen päälle. Tilaan toisen kahvin.

 

 

Ensimmäinen päivä Balilla ja Asenteen surffileirillä on takana. Selvittiin kunnialla ekasta surffisessiosta ja tavattiin kaikki 30 muuta suomalaista leiriläistä, joista iso osa onkin tuttuja aikaisemmilta vuosilta.

Balilla minua vastassa ollutta uutta kustomoitua surffilautaani en vielä korkannut. Ajattelin pelata pari ekaa päivää varman päälle hieman kookkaammilla laudoilla.

Juuri nyt makoilen lakanoiden välissä. Väsy iski jo kahdeksalta, mutta sinniteltiin ysiin. Juuso nukkuu jo. Kuuntelen Benjamin Francis Leftwichia ja sateen ropinaa olkikatolla. Tällä kertaa sataa oikeasti.

 

 

xx Sara

Kommentit

Annika Miettinen

Ihana tunnelmankuvaus! <3

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi kiitos Annika :)

Inkkis (Ei varmistettu)

Ihanasti kirjoitettu teksti, näitä lisää kiitos &lt;3 Mahtavaa Balin- reissua !

saratickle
Tickle Your Fancy

kiitos ja kumarrus <3 <3

nannali (Ei varmistettu)

Hei mistä toi sun ihana punainen mekko on? :) Hauskaa Balin reissua!

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitos! :) Tää on Free peoplen mallistoa parin vuoden takaa!

Pauliina Mattila (Ei varmistettu) https://www.poseland.fi/category/pauliina_mattila/

Ihanan tunnelmallinen kuvaus :) Matkakuume nousee vaan nousemistaan! Odotan innolla sun postauksia Balilta :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi kiitos <3 Ihana kuulla :)

Kommentoi