Hyvää huomenta tropiikista

Tickle Your Fancy

 

Päivän ensimmäiset auringonsäteet taistelevat tiensä huolimattomasti asetellun pimennysverhon lomasta makuuhuoneeseen. Sen sijaan, että silmät tuntuisivat raskailta, herään levänneenä uuteen päivään. Yön rankkasateellakaan ei näytä olevan vaikutusta vireystilaani. Rakastan tätä tunnetta.

Sade taisi loppua aamuyöllä, ja nyt tuosta ohuesta, huoneen takaseinään ulottuvasta auringonsäteestä päätellen ilma on muuttunut parissa tunnissa merkittävästikin. Voi pojat, mikä tuuri.

Viereisestä sängyssä pilkottaa valkoisten lakanoiden alta päivettyneet varpaat. Pian esiin ilmestyy myös venyttelevät kädet. Haukottelujen lomasta kuuluu kysymyksiä: "Mitäs kello on?" "Vieläkö sataa, miltä ulkona näyttää?"

Avaan verhon ja kirkas valo täyttää koko huoneen. Palmupuiden takana kimmeltää turkoosi meri ja taivas on kirkkaan sininen. Kanaperhe on taas vallannut kuistin. Epätodelta tuntuvaan paratiisimaisemaan alkaa hiljalleen jopa tottua.

Ryhmä harrastajasukeltajia näyttää marssivan kohti laiturin nokkaa. Naapuri bungalowin pariskuntakin on jo aamu-uinnilla. Saari heräilee hiljalleen uuteen päivään. Eiköhän lähdetä aamiaiselle!

 

Pictures: Elisa Lepistö

 

Bik Bok bikini

Gina Tricot shirt

 

xx Sara

Kommentit

Saana Väliheikki
LAVLI

Ihanan tarinamainen kirjoitus! On todella hauska huomata miten selkeästi kirjoitatte eri tyyleillä Elisan kanssa reissustanne, vaikka yhteinen matka onkin ja teillä kuvien tyyli on hyvin samanlainen :) Tämä piristi päivää.

Kommentoi