Hyvää ja huonoa

Tickle Your Fancy

 

 

- Kompastuin aamulla kotona lähtöä tekiessäni avonaiseen tiskikoneeseen ja jotenkin onnistuin kaatamaan jättiläismäisen kupin kahvia läppärini päälle (ja aika monen muunkin asian päälle). 

+ Läppäri säästyi, ja minäkin selvisin pelkällä mustelmalla! Lisäksi, koko kämppä tuoksuu nyt kahvilta!

 

+ Aloitettiin päivä aikaisella aamiaisella Jannin kanssa. Olin ekaa kertaa Kalliossa sijaitsevassa espanjalaisessa Cafelitossa! Ihana paikka!

- Olin pahasti myöhässä aamuisen episodini takia. Vaalea aamiaisleipä alkoi koskemaan vatsaani.

 

+ Vietettiin huippu toimistopäivä Artun ja Johannan kanssa. Parasta 9 hengen työhuoneella on erilaiset kokoonpanot ja keskustelut, joita pääsee käymään päivittäin työn ohessa.

- Keskustelun ja työhuoneen laittamisen takia päivän to do -listalta jäi monta kohtaa tekemättä. Tänään joutuu sykkiä kovempaa.

 

+ Työhuoneella hommat on aika lailla paketissa (tai pikemminkin, ei enää paketissa heh heh). Kasattiin ruokapöytä tuoleineen, siivottiin ja saatiin taulujakin seinälle!

- Olin pistänyt aamulla päälleni tiukan hameen, joka soveltui maailman surkeimmin päivän ohjelmaan. Vasarakin puuttui. Piti hakata nauloja seinään ruuvimeisselin päällä... 

 

- Näin sattumalta keskusteluketjun, jossa oli paljon negatiivisuutta liittyen niin minuun kuin kollegoihini.

+ Ulkopuolelta kohdistuvalla negatiivisuudella (kun se kohdistuu useampaan ihmiseen) on ainakin yksi hyvä puoli: sillä on tapana yhdistää. Olen myös äärimmäisen onnellinen siitä, että poistin Jodelin puhelimestani viime kesänä :D

 

+ Treffasin ystäviäni illallisen merkeissä Yes Yes Yesissä. Käytiin avoimia keskusteluja ja syötiin aivan törkeän hyviä kasvisruokia.

- Oltaisiin juteltu pöydässä myöhempäänkin, mutta suositun ravintolan seuraava pöytävaraus alkoi puoli kasilta ja meidän pyydettiin poistua.

 

- Kotiovelle päästyäni tajusin, että avaimet jäi toimistolle. Poikaystävä oli about 10 minuuttia sitten lähtenyt treeneihin... Noh ei auttanut, kävelin TFW:lle ja jäin venailemaan treenien loppumista.

+ Olen kiitollinen, että sali sijaitsee alle 10 minuutin kävelymatkan päässä. Sitä paitsi, mulla oli onnekseni läppäri messissä. Sain käytyä kaikki rästimeilit läpi!

 

Pictures: Joonas Linkola

Peak Performance dress

Puma sneakers

 

 

Asioilla on yleensä kaksi puolta. Sinä päätät kumpaan kallistut.

Aurinkoa keskiviikkoon!

 

xx Sara

Kommentit

tuulikki22 (Ei varmistettu)

Pystyn samaistumaan tohon väärään asuvalintaan.. Joustamattomat momjeansit ei ehkä oo paras valinta kolmen lajin illalliselle :D Hieman kiristi vatsasta....

saratickle
Tickle Your Fancy

Ai saakeli! I feel you! :D

äiDinkielenOpettajaMme (Ei varmistettu)

"meidän pyydettiin poistua", p.o. meitä pyydettiin poistumaan.

Kommentoi