I DO

Tickle Your Fancy

Montakohan kertaa olen kuluneen viikonlopun aikana käyttänyt sanaa upea? Aika tosi monta. Eilen juhlittiin aamuun asti Valkosaaren upeissa puitteissa, upean tuoreen avioparin kanssa. Aurinkoinen syyspäivä, ystävät ja saksofonisti - tällä reseptillä ei kertakaikkiaan voi epäonnistua! Ihan mielettömät häät <3

Ihanat Hanna ja Niko, kiitos kauniista juhlista ja miljoonasti onnea yhteiselle tielle! <3

 

// Yesterday we were celebrating this gorgeous couple in Valkosaari island. The most beautiful wedding <3 Thank you Hanna and Niko!

 

xx Sara

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Miksi sinulla oli valkoinen mekko häissä?:O

saratickle
Tickle Your Fancy

Se on sininen...

paulahelena
ALUAP

eikä onks tää uus #thedress #whiteandgold #blueandblack :D mäki oon kokoajan kattonu tota valkoseks mut kelasin et oli sovittu morsiamen kaa ookooks tms.

saratickle
Tickle Your Fancy

hahaha! Tästä salee tulee uus #thedress. En tiedä miltä tää teidän silmissä näyttää, mutta mulle ihan selvästi vaaleansininen pitsiosa ja alusmekko beige. Ja sama lukee kyllä mekon pesulapussakin (oli pakko käydä tarkastamassa) :D

paulahelena
ALUAP

jos mä oikein tsemppaan niin saan tohon kyl semmosen vaaleensinisen häivähdyksen! :D mun aivot varmaan tulkitsee sen joksku varjoks tms. mut mä kyl myös näin sen sinimustan mekon valkokultasena et en oo ehkä kauheen luotettava tässä :D

saratickle
Tickle Your Fancy

haha jooh! Noo, mutta kyseessä on jokatapauksessa vaaleansininen mekko! :) <3

M- (Ei varmistettu)

Ginan työntekijänä puolustan sua Sara, sininen se on, ei epäilystäkään ;) Kuvissa väri vaan vähän vääristyy, ginan nettisivuilla ihan sama juttu!

Mekko sopii sulle älyhyvin ja näytät muutenkin superkauniilta :)

Ellu R

Ei vitsit, ihania kuvia! Ja morsiuspuku on niin upea! Snäpistä jo viikonloppuna ihailinkin teijän meininkiä :)

PS. Mäkin katoin, että sulla on valkonen mekko :D kun koitan nähdä sen vaaleensinisenä, niin näyttää vaan varjolta... Ei nyt silmät toimi :D

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi miten kiva kuulla, kiitos!

Auringossa kuvattuna värit näyttää aina vähän haastavilta. Sininen se kuitenkin on, uskokaa tai älkää :D

EricaK
EricaK

Tuo morsiamen puku !! <3

saratickle
Tickle Your Fancy

Älä!! Se oli niiiiin kaunis, että ihan itketti!! 

- (Ei varmistettu)

Ihan sama onko valkoinen vai todella haalea vaaleansininen niin tulee kyllä sellainen olo, ettei morsianta kunnioitettu nyt ollenkaan. Jonkinlaiset käytöstavat pitäisi olla. :D Kiva kaveri olet.

Vierailija (Ei varmistettu)

Olen samaa mieltä kun edellinen kommentoija. Vanhanaikaista tai ei, valkoinen ja muut todella vaaleat värit kuuluvat häissä morsiamelle. Toivottavasti kysyit etukäteen, onko asuvalintasi morsiamen mielestä sopiva.

saratickle
Tickle Your Fancy

Vitsi, että mulla tulee surullinen olo. Ihan todella surullinen olo. Näin upeat kuvat, koskettavan kauniista häistä ja ihmiset keskittyy mihin. Mun pukuun?!

En pukisi valkoista mekkoa häihin, en ole idiootti. Sen sijaan sinisen voin hyvin pukea.

Haastan teitä joskus kelaamaan mitä kommentoitte ja missä tilanteissa. Ihan oikeasti. Hävetkää.

Vierailija (Ei varmistettu)

Kommentoin asiaa, joka minulle tästä postauksesta eniten silmiin pisti. En tiennyt että sitä pitää hävetä. Ja se ei ole tietääkseni loukkaus kenenkään ihania häitä kohtaan, en ole häitä tässä ihmetellyt vaan sinun pukeutumistasi.

Vierailija (Ei varmistettu)

Kommentoin asiaa, joka minulle tästä postauksesta eniten silmiin pisti. En tiennyt että sitä pitää hävetä. Ja se ei ole tietääkseni loukkaus kenenkään ihania häitä kohtaan, en ole häitä tässä ihmetellyt vaan sinun pukeutumistasi.

nm (Ei varmistettu)

Porukan kommentointi tähän on jotain käsittämätöntä! Kunnon dressgate käynnissä ihan turhasta..

Nuo häät näyttää mielettömiltä, tunnelma on varmasti ollu katossa ja se fiilis kyllä välittyy kuvistakin. Olin itsekin häissä pari viikkoo takaperin ja taisin vollottaa lähestulkoon koko juhlien ajan :D On ne vaan niin mahtavia. Tuo morsian näyttää muuten uskomattoman kauniilta, sen puku on to die for! Veikkaan että vaikka joku vieras ois päräyttäny paikalle pelkässä aatamin/eevan asussa, noin kaunis morsian olisi silti vetäny huomion itteensä 10-0. Huhhuh!

PS. En ihan ymmärrä millä logiikalla sun vaaleensinisestä mekostasi vedetään herneenpalot nenään, mutta samalla muun hameväen ja morsiusneitojen vaaleat roosa/puuteri väriset mekot on porukalle ilmeisesti ihan jees? Joku roti tohon syyllistykseen.

Elina U.
Lentoaskeleita

Apua miten kaunis puku morsiamella!! <3 Aivan ihania asuja myös teillä juhlavierailla! :)

Tasaraita

No huh huh, mikä mekkokeskustelu. Jos joku nyt on sitä mieltä, että vaaleansininen mekko ei häihin sovi, niin pikkaisen asiallisemmin sen oman mielipiteen voisi ilmaista.

Tänä päivänä etiketti häissä ei ole enää niin tiukka kuin ennen. Kuvia kun katsoo, niin usealla vieraalla näkyy vaaleansävyisiä pastellisia mekkoja. Se on ihan okei häissä. Tämä vanha sääntö, että häihin ei saisi pukeutua valkoiseen on myös mielestäni jokseenkin tiukka ja vanhanaikainen. Sanotaanhan myös, että musta ei sovi häihin. Ei kuulemma ole kohteliasta mennä häihin mustassa asusa. Mites pikkumustat? Itse olen pukeutunut etenkin talvihäihin mustaan mekkoon. Yleensä olen aina tiedustellut asiaa morsiamelta ja tähän asti jokainen on sanonut, että tule sellaisissa vaatteissa missä itse viihdyt, se on tärkeintä. 

Morsian morsiuspuvussaan on aina jotain ihan omaa luokkaansa, eikä morsiamen hehkua vähennä yhtään se, että joku vieraista on valkoisessa tai vaaleassa mekossa. Itseäni henkilökohtaisesti ei olisi voinut vähempää tuollainen asia omissa häissäni kiinnostaa. 

Ja niin kuin Sara sanoi, mekko oli sininen. Ei kai ole olemassa mitään vaaleansinisen tai vaaleanpunaisen väriasteikkoa, joka on liian lähellä valkoista ja ei näin ollen hyväksyttyä? Voi luoja sentään...

Hefi (Ei varmistettu)

Moikka! Jatkan tätä mekkogatea vielä sen verran, että myydäänkö tuota Ihanaa vaaleansinistä mekkoa vielä Jossain? Elokuussa ystävän häät:) Jos Jossain kohtaa mekkosi menee myyntiin niin täällä on ostaja:D

Kommentoi