ICE HOCKEY NIGHT

Tickle Your Fancy

Long time no see - lätkää paikan päällä!! Eikä mitä tahansa lätkää, vaan sitä KHL:ää!

Ne ketkä eivät jo tienneet, niin meikäläinenhän on aikamoinen lätkäfani. En sellainen, joka seisoo ja näyttää keskareitaan tuomarille (kuten meidän vieressä muutama ukkeli :D), vaan no, ehkä sitten vähän vähemmän tunteella mukana, tai sitten muuten vaan kypsempi. Etenkin Olympialaiset, MM-kisat, ym maaottelut ovat suosikkejani. Vaikka eilinen peli pelattiinkin Jokereiden ja SKA Pietarin välillä, oli areenana tunnelmasta aistittavissa maiden välistä kiekkotaistelua, ja tämä jos jokin on ihan huippua. Oma henkilökohtainen mielipiteeni on, että KHL tekee suomalaiselle kiekolle pelkästään hyvää. Taso on korkeammalla ja Kovalchuk käärmeissään!

Ja tosiaan, peli voitettiin 3-1 #winning !!

Iso kiitos hauskan illan järkkäämisestä NordicBetin porukalle ja Republicin tytöille :)

 

T. Sara

Kommentit

Hanna (Ei varmistettu)

Oioioiii hyvä jokerit !

saratickle
Tickle Your Fancy

woooo!!

memmi (Ei varmistettu)

Oijoijoii, oispa ollu herkkuu!! Lätkä on ehkä yks parhaimpia asioita mitä tiiän, ja mm-kisat on ehkä koko kevään kohokohta aina :-D Oispa kyllä loistoo mennä joskus ihan paikan päälle kattomaan näitä kansainvälisempii pelejä, niis on aina se oma fiiliksensä verrattuna johonkin sm-liigaan.

saratickle
Tickle Your Fancy

Oon samaa mieltä! Ja suosittelen menemään paikanpäälle! Siis Jokereiden peleihin lippuja irtoo 15 eurolla, miks mä oon aina kelannu että ne on jotai 60e??? :D

ääk (Ei varmistettu)

Ihan huikeeta olis päästä katsoo NHL pelejä! ah joskus ehkä vielä ;)

saratickle
Tickle Your Fancy

Meitsi on sitte messissä!!

Hyrrrrrr! (Ei varmistettu)

Tuli ihan kylmätväreet kun kuvittelin sen tunnelman! :D
Lätkä on kyllä tosi mukaansatempaavaa ja oon kans se fani joka eläytyy niihin tapahtumiin (välillä ehkä liiankin..) ja nyt oon iloinen ja odotan innolla tulevaa kun kesällä musta puhkes heti armoton futis fani!:D taisin tuulettaa enemmän kuin poikaystäväni, joka mut sitä "opetti" katsomaan kun alusta asti lempijoukkueeni voitti koko mm-kisat(:
Musta kun ei ole noihin lajeihin kuin alkeis tasolla niin penkkiurheilu vie sydämen<3 :D

Kommentoi