ICELAND PHOTO DIARY

Tickle Your Fancy

 

En voinut uskoa silmiäni meidän ekana road trip päivänä. Mihin tahansa pääni käänsinkin, näytti näkymä satukirjan sivulta. Islannista on kuullut vuosien varrella ylistystarinoita ja odotukset olivatkin todella korkealla, mutta enhän minä käsittänyt puoliksikaan miten uskomattoman upea maa tämä on. Sanat eivät riitä kuvailemaan.

Päivät ovat olleet pitkiä. Auto on startannut aamulla pihasta seiskan maissa ja kämpille palataan illalla ysin jälkeen. Ajokilometrejä on takana jo monta monta sataa. Mutta itse asiassa juuri autolla ajaminen onkin yksi siisteimpiä juttuja täällä. Kun katselee maisemia ikkunasta (laaksoja, vieressä juoksevia hevosia, vesiputouksia ja matalalle laskeutuneita pilviä) ja kaiuttimissa pauhaa Of Monsters and Men, tulee fiilis kuin katselisi musiikkivideota. Vr-laseilla. Niin maagista.

 

xx Sara

Kommentit

siiri kiviharju (Ei varmistettu) https://siirikiviharju.blogspot.fi

Ihan mielettömän kauniita kuvia, jotenkin aina aika pysähtyy kun pääsee lukemaan uutta postausta sun blogia! :)
Lammaskuva etenkin on super symppis<3 :D

saratickle
Tickle Your Fancy

Äää, miten ihanasti sanottu! Kiitos <3 <3

Elisa Lepistö

JESTAS MITÄ KUVIA !!!!<3333

saratickle
Tickle Your Fancy

<3 !!!!

JohannaJ (Ei varmistettu) https://secondhandlifejohanna.blogspot.fi/

Oi, kun on upean näköisiä kuvia, varmasti ihan mahtava reissu! :D

https://secondhandlifejohanna.blogspot.fi/

saratickle
Tickle Your Fancy

Yksi ikimuistoisimmista, vaikka kyseessä olikin vaan neljän päivän setti! :)

sallamanteri

Aivan mielettömän upeita kuvia! En oo ikinä ajatellut Islannista, että haluaisin käydä siellä, mutta nää sun kuvat kyllä muutti mielen nyt totaalisesti, se vaikuttaa upealta paikalta!

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi kiitos! Islanti on kultaa. En voi muuta kun suositella <3

P (Ei varmistettu)

HUH!!!

nimetön (Ei varmistettu)

Wau kuinka hienoa! Itsekin nautin eniten roadtripeistä ja autolla reissailusta. Joskus Norjan ja Suomen Lapin reissuilla on pärähtänyt matkamittariin yli 1000km per päivä :D jotkut sanoo hulluiksi, mutta etenkin Finnmark on niin kaunista seutua, että on ilo ajella. Itse kävin vasta 153m korkeudessa sijaitsevalla riippusillalla pohjois-norjassa, ja kyllä polvet tutisi.

Islannissa olisi ihan mahtavaa käydä! Näyttää niin kauniilta ja upealta paikalta &lt;3 ja niin älyttömän hienoja kuvia osaat kyllä reissuiltasi ottaa!

Kommentoi