Ihan paras päivä

Tickle Your Fancy

 

Kesää muistellessa mieleen nousee aina lämpimät kesäillat. Valoa riittää ja sortseissa tarkenee vaikka kello on yli puolenyön. Tähän kesään ei ole mahtunut montaa sellaista iltaa. Omalla kohdallani ei yhtäkään, paitsi eilinen.

Kello läheni yhtätoista kun pyöräilin kotiin. Alppitorin lämpömittari näytti 20. Oltiin istuttu Mariannan kanssa iltamyöhään piknikillä ihan kesähepeneissä. Minua hymyilytti. Tällaisia kesäiltojen juuri kuuluu olla. Extempore piknikkejä ja pyöräilyä paljain säärin.

Extempore oli muutenkin eilinen teemani. Päätin jo aamulla herätessäni, että tämän hellepäivän pidän vapaana (yrittäjyyden parhaita puolia: säävaraus-vapaapäivät). Luin partsilla hesarin kannesta kanteen ja seuraavaksi soittelin lounasseuraa. Haettiin Katariinan kanssa thaikkusafkat mukaan ja syötiin lounas puistossa. Keksittiin, että käydään Juuson töiden jälkeen Mustikkamaalla pelaamassa tennistä ja pyysin illalla vielä Mariannaa piknikille. Käytännössä koko päivä ulkona!

Tämä asu ei ole eiliseltä, vaan alkuviikolta kun Kaisa oli kyläilemässä Helsingissä. Päällä oli tämän hetken lempparipaita ja -farkut. Harvoin ihastun napakkoihin farkkuihin, mutta kyseinen malli vajaamittasine lahkeineen on vaan ihan törkeän kiva! 

 

Photos: Kaisa Turunen / edit: me

 

Gina Tricot top

Chloé bag

Gina Tricot jeans

Vagabond/Zalando sandals

Rayban sunnies

 

xx Sara

Kommentit

Vihelmiina (Ei varmistettu)

olet aina niin ihanan tyylikäs! Millä kameralla kuvailet nykyään entä mitä linssejä käytät?:) olisi kiva jos tekisit postausen kuvaus vinkeistä mitä olet oppinut vuosien mittaan, esim mistä kulmasta kannattaa yms.

saratickle
Tickle Your Fancy

ääks voi kiitos! Mä kuvaan Nikon d750 ja käytössä on henkilökuvissa 85mm 1.4. Ootko tsekannut tämän postauksen?

http://www.lily.fi/blogit/tickle-your-fancy/kamera-editointi-valokuvaus-kuinka-loytaa-oma-kuvaustyyli 

Tossa postauksessa tulee esiin oikeastaan kaikki :)

hathe (Ei varmistettu)

Moi! Hei sulla on aina niin tasainen rusketus, että vaikka kesä ja reissut tekeekin tehtävänsä, niin oletan että käytät jotain itseruskettavaa? :) Onko vinkkejä merkeistä ja ylipäätään siitä, miten saat päivettyneen värin pidettyä noin freesinä? Ihanaa kesän jatkoa!

saratickle
Tickle Your Fancy

Heyyy! Mä en oo käyttänyt itseruskettavaa puoleen vuoteen, mutta oma suosikkini on For My All Eternity :) Tästä tulee tosi samannäköinen päivetys mikä itselläni oikeastikin on!

emiliakeijusofia

Hauska nähdä, miten kokomustastakin voi saada noin kesäisen ja tyttömäisen asun :)!

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiva kuulla, kiitos :)

Tepa (Ei varmistettu)

Moikka Sara! Wellingtonin kellojen suurkuluttajana ostin tänään kaveriksi tuon rannerenkaan, mikä sinultakin löytyy. Onko käytössä kuluttanu/naarmuttanut kellotaulun sivua? Mietin kovasti uskaltaako pitää vierekkäin kellon kanssa. Kiitos vastauksesta :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Eikä, kuule just viimeksi eilen ylistin tätä rannekorua mun siskolle. Pysynyt ihan moitteettomassa kunnossa. Tykkään tästä ihan tosi tosi paljon! :)

JohannaJ (Ei varmistettu) https://secondhandlifejohanna.blogspot.fi/

Oi kun on niin ihana asu! Rakastuin tuohon paitaan <3 Itsekin innostunut vajaamittaisista housuista nyt kesällä :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Samma här! Kiitti kovasti :)

Kommentoi