IHANA AAMU

Tickle Your Fancy

*Kaupallinen yhteistyö: Becel

 

Olen monesti sanonut, että työni parhaita puolia on sen monipuolisuus. Ja tämän aamuinen oli siitä taas yksi todiste lisää. Kuinka mukava on päästä tekemään erilaisia yhteistöitä, mahtavien tyyppien kanssa!

Päädyin Becelin kanssa tosi kiinnostavaan projektiin, jonka tiimoilta järjestettiin tänääämuna energinen aamiaistilaisuus Cargossa. Uusien Avokado & Limeöljy-, Saksanpähkinäöljy- ja Luomu-levitteiden lanseerauksen lisäksi ohjelmassa oli mm. pannaribuffet ja joogatunti. Ja hurjintahan tässä oli, että minä olin vastuussa aamun tarjottavien reseptiikasta (matcha pannukakut & avokado-limehummus) ja joogatunnin ohjauksesta! Kääk!

Reseptit, jotka olen Becelille loihtinut, tulevat pian myös blogin puolelle nähtäviksi. Ja mun aamun joogaliikkeitäkin pääsette lähipäivinä tsekkailemaan videolta Becelin Facebookissa :) Lukijatreenitkin on tulossa taas hetken päästä, näistä myös lisää vähän myöhemmin ;)

Ah, olipa kerrassaan täydellinen kesäaamu. Ilma ei olisi parempi voinut enää kertakaikkiaan olla! Terassilla olisi viihtynyt vaikka kuusi tuntia kahvikupposen äärellä kuulumisia vaihtaen ja pannareita mutustaen! Tässä hieman tunnelmia aamulta :)

Kiitos te ihanat naiset kun tulitte ja olitte. Ja iso iso kiitos aurinkoisista kuvista Henrille!

 

Kuvat: Henri Juvonen

 

xx Sara

Kommentit

Essi Helppi

Voi kuinka kivalta näytti aamu ja teille sattui super hyvä sää myös :) Ihanaa kun tämän tyyppisiä juttuja järjestetään.

saratickle
Tickle Your Fancy

hihii, oli kyllä hullun hyvä säkä sään osalta :) Ja niin on mustakin! <3

Kommentoi