IHANA ÅRE

Tickle Your Fancy

 

Terkkuja Åresta! 

13 naista, 3 laskupäivää (ja pari after skitä...). Aamujoogaa, villasukkia, luminen vuorimaisema ja Peak Performancen upea Mountain House <3 Edessä on kolme päivää lomailua ja työntekoa sopivassa suhteessa. Nukutaan kerrossängyissä, kokkaillaan illallisia yhdessä, nautitaan hyväkuntoisista rinteistä ja tutustutaan toisiimme.

Olohuoneen sohvat ja nojatuolit ovat juuri nyt pullollaan märkähiuksisia tyyppejä läppäreillään. Tultiin juuri saunasta, kohta syödään. Takkatuli roihuaa taustalla ja kevyt savun tuoksu on vallannut koko tilan. Leppoisa musa pauhaa taustalla ja sohvapöytä on pullollaan puoliksi juotuja teekuppeja ja punaviinilaseja. 

Minä nautin <3

 

 

 

xx Sara

Kommentit

Minttu-93 (Ei varmistettu)

Ihanan näköinen paikka! Minkähintainen Peak Performancen mökki oli vuokrata?

Tasaraita

Mä luulen että mökkiä ei voi vuokrata, vaan mimmit ovat siellä Peakin vieraina. Yleensä tuollaiset yritysten mökit on yhteistyökumppaneiden kestitsemistä varten. :) Eivät siis vuokrattavissa muille.

Sanna_laaks (Ei varmistettu)

Mutta eihän tossa mainita mitään siitä, että Peak Performance tarjoaa mökin! Onko kyseessä kaupallinen yhteistyö?

Mitä tuo tarkoittaa verotuksen kannalta?

Tasaraita

Ei mainita ei, mutta jos paikalla on kolme suomalaista bloggaajaa sekä useita bloggaajia ainakin ruotsista ja Sara on töissä Peakilla, niin luulen etteivät mimmit ole vuokranneet mökkiä itselleen porukalla. :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Me ollaan pressireissulla ja mökki on Peakin omistama :) 

Kommentoi