Ihana Lissabon - vinkit kaupunkilomalle

Tickle Your Fancy

*Kaupallinen yhteistyö: Finnair

 

Vihdoin pääsen jakamaan teille projektin, jossa olen ollut mukana viime kesästä asti! 

Minulta kysellään paljon hotellivinkkejä ja tiedustellaan, että mitä tietyissä maissa kannattaa tehdä. Millaisia aktiviteetteja ja elämyksiä on missäkin kohteessa tarjolla? Entä mihin niistä kannattaa tarttua? 

Hyviä uutisia! Elämyshakuisten seikkailijoiden matkanjärjestelyjä helpottamaan on suunniteltu uusi mainio palvelu nimeltä Finnair Holidays

Finnair Holidays tarjoaa ainutlaatuisia elämyksiä maailman eri kolkista. Palvelun kautta voit varata lennot ja hotellin sekä matkaelämyksiä kohteessa - kaikki on siis mietitty puolestasi valmiiksi! Samalla on tietysti mahdollista kerryttää Finnair Plus -pisteitä: jokainen Finnair Holidays -matkaan käyttämäsi euro tuo sinulle kolme Finnair Plus -tasopistettä ja -palkintopistettä. Lue lisää osoitteessa finnair.fi/holidays. 

Mulla oli ilo ja kunnia päästä viime kesänä testaamaan Finnair Holidays:n kaupunkikohteista Lissabonia. Neljän yön reissulla tuli nähtyä ja koettua vaikka mitä. Finnair Holidays kokemuksista ja Lissabon-fiiliksistä kirjoitin jutun tänne. Samaan artikkeliin listasin muuten kaikki Lissabonin ravintola- ja kahvilavinkkini (ihan mielettömiä paikkoja, pistäkää ihmeessä ylös!)

Käy lukemassa Lissabon-vinkkini täällä

 

 

Psst. Loppukuusta Finnair Holidays:n sivuilla julkaistaan myös juttuni MalediiveistaMiksi kaikki matkustavat näille paratiisisaarille juuri nyt -ja miksi sinunkin pitäisi?!

 

xx Sara

Kommentit

Tiiavoitto (Ei varmistettu) http://www.lillivoitto.fi

Täydellinen ajotus! Parin viikon päästä jo toisen kerran puolen vuoden sisään Lissabonin reissu tiedossa. Ekalla kerralla tuli kierrettyä paljon paikkoja, mutta nyt toiselle reissulle saa jo vähän etsiä nähtävää ja vinkkejä. Kiitos näistä! Ainakin kiva instakuva pitää varmaan käydä nappaamassa tuolla pannarikahvilassa. Mä oon jostain syystä ihan skipannut sun Lissabonin reissupostaukset, vai onko niitä tuon reissun aikaan edes tullut? Olisin kiitollinen jos linkkaisit tai vinkkaisit missä kuussa siellä olit niin etsin postaukset!

saratickle
Tickle Your Fancy

Niin mukava kuulla! Kiitos :)

näkemyksenivain (Ei varmistettu)

Siis sun blogi on nykyään niin ahdistava suoraan sanottuna. Enkä sano tätä katkeruuttani sun ilmaismatkoista tai hienoista kuvista. Minusta tää on vaan liian hiottu ja tuntuu että sun joka postaus on mainos? miksi avaisin enään vapaa ajallani sivun täynnä mainoksia? tää ei ole mitenkään persoonallinen enään, kaikki kuvat on saman näköisiä kun kaikilla muilla bloggaajilla ja tekstin sisältö on mitä on, erittäin tylsää. Ottaisit Annikalta hieman mallia, tai ruotsalaisilta kuten Alice S tai Andrea H ja kirjoittaisit edes jotain mikä voisi tällä toisella puolella kiinnostaa, tai naurattaa? puhumattakaan sun instasta :D ei mee kauan kunnes ihmiset kyllästyy!

saratickle
Tickle Your Fancy

Tulipa surullinen fiiis tästä kommentista.

Eiköhän mun blogi ole just sen näkönen, minkälainen minä haluan sen olevan? Kyse on kuitenkin nimenomaan mun blogista, eikö niin? :)

Jotenkin ristiriitaista, että sanot blogin olevan samanlainen kuin muilla ja sitten pyydät ottamaan mallia kuitenkin muilta, heh.

Toivon sulle kaikkea hyvää. Älä ihmeessä avaa tätä blogisivua enää vapaa-ajallasi, mikäli sisältö ei kiinnosta, peace! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Mun mielestä sun blogissa on Sara sopivassa suhteessa kaupallisuutta ja persoonallisuutta. Me blogin lukijat ollaan kuitenkin tavallaan sun "asiakkaita", ei muissakaan ammateissa kerrota asiakkaille jokaisesta migreenistä tai aamun tyhmästä riidasta poikaystävän kanssa. Mä voin näin köyhänä opiskelijana rehellisesti myöntää välillä kadehtivani esimerkiks sun mahtavilta näyttäviä reissuja. Samaan aikaan kuitenkin inspiroidun niistä ja elättelen toiveita että mäkin valmistun joskus korkeakoulusta ja on taas varaa reissata. Kiitos että pidät näin laadukasta blogia, sitä on ilo lukea ja katsella!

Annika V (Ei varmistettu)

Mun mielestä paras juttu sun blogissa on just ihanat, inspiroivat kuvat ja kuvatekstit. Sen takia sun blogia seuraan että saisin inspiraatiota ja iloa päivään. Ei kaikki blogit välttämättä ole syvällisiä pohdiskeluja täynnä olevia, eikä tarvitsekaan olla. Pidän sun blogista just näin. Ja sitäpaitsi kauniit kuvat eivät tarkoita, että niiden takana ei olisi oikeaa ihmistä jolla on omat murheensa ja epäonnistumisensa. Tsemppiä, kyllä tämä tästä! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitos tuhannesti kommentistasi. Tämä merkkaa mulle enemmän kuin uskotkaan <3 Ihanaa viikonloppua!

Juuliajenna (Ei varmistettu)

Pakko yhtyä jollain tasolla edelliseen kommentoijaan. Tuntuu ettei blogissasi ole enää minkäänlaista tarttumapintaa ihan tavallisille ihmisille. Toki kuvat ovat hienoja! Mutta valitettavasti tuntuu ettei postauksistasi saa samalla tavalla mitään irti niin kuin ennen :(
Ymmärrän, että on varmasti hankala tuottaa sisältöä omasta elämästään jos ei halua kuitenkaan paljastaa liikaa, mutta ehkä jonkunlainen muutos voisi olla hyväksi? Toki jos tämä on sisältöä mitä haluat tuottaa! Oot kuitenkin tosi ihanan olonen tyyppi!:)

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitos rakentavasta palautteesta :) Mä listasinkin aitouden ja tavallisen arjen uudenvuodenlupauksiini just viime viikolla. Postaus luettavissa täällä:

http://www.lily.fi/blogit/tickle-your-fancy/uudenvuodenlupaukset-ja-kuinka-niissa-onnistuttiin

Blogi ei ole mulle paikka joohon haluan avata elämäni täysin. Se on mulle eräänlainen portfolio. Rakastan valokuvausta ja haluan sen näkyvän täällä. Silti arkisuutta voisi todellakin tuoda enemmän esiin postauksen tekstiosuuksissa.

Mutta fakta on, että mun elämä esim viime vuonna poikkesi tosi paljon sen tyypillisen ikäiseni suomalaisen elämästä. Matkapäiviä kerääntyi reippaasti yli 100. Mun arki ei siis voikaan olla ihan sitä tavallista helposti samaistuttavaa sorttia :)

Kivaa viikonloppua!

xod (Ei varmistettu)

Oon seurannut sua jo labels or love -ajoista, ja pakko olla vähän samaa mieltä. Luen toki blogia edelleen ja vaikutat mahtavalta tyypiltä, mutta joku ei samalla tavalla enää iske. Ennen pidin tätä blogia ennenkaikkea aitona, hauskana ja erilaisena. Nyt tuntuu että tääkin on mennyt samanlaiseksi kun suurin osa. Itse en jaksa lukea "liian kauniita" siloteltuja blogeja, vaikka sun kuvat onkin aivan huikeita, mutta samaistua en voi millään tasolla enää. Ymmärrän toki että saat elantosi tästä ja mainoksia ja kampanjoita on pakko olla. Jatkan kuitenkin toistaiseksi ainakin vielä lukemista :) Täällä on paljon myös hyviä juttuja!

wings io (Ei varmistettu) http://wingsio0.com

Dynamic, proactive. youthful. Modern. I think it's a great suggestion

splixio.online (Ei varmistettu) http://splixio.online

But unfortunately, you feel that your postings are not the same way as before :(

Raze unblocked game (Ei varmistettu) http://raze3.co

I'm happy about everything you bring it very interesting and helpful, thanks

Kommentoi