Ihanan ärsyttävä angora

Tickle Your Fancy

Angora jakaa mielipiteitä: toiset rakastavat pehmeätä materiaalia, toisia se taas kutittaa. Oli miten oli, yksi asia on varma: angora jättää jälkensä. Minäkin jätin aamulla ystäväni auton etupenkille kasan valkoisia karvoja, pidetään sitä nyt vaikka kiitokseksena/korvauksena koulukyydistä, tattista vaan Renaz!

Mulla, kuten varmasti monella muullakin, on ristiriitaisia fiiliksiä kyseisestä luonnonkuidusta. Se on pehmeä, lämmin ja ihana, mutta silti raavin käsivarsiani vähän väliä. Se näyttää söpön pörröiseltä, mutta karvaa on joka paikassa.

Renan auto ei jäänyt ainoaksi, tällä hetkellä karvoja näyttää nimittäin löytyvän luennolla mun vieressä istuvan, ja täysin mulle tuntemattoman ihmisen tumman paitapuseron hihasta ja kyljestä (SORI!!!) (huom äsken näin sivusilmällä kun hän nyppi niitä vähän kyllästyneen näköisenä).

Miinuspuolia siis löytyy, mutta vaikka jengi kyrpiintyisikin ympärilläni, mä silti rakastan näitä!?

Mikä on teidän suhteenne angoraan?

Angorapusero H&M*, housut Gina Tricot, koru Cubus, laukku Cubus, kengät H&M*

 

T.Sara

Kommentit

saratickle
Tickle Your Fancy

Toi on kyllä totta, naisilla on enemmän kenkämalleja :/ Ehkä sun pitä Zam siirtyä vaan niihin? ;) Mut kiitti!

saratickle
Tickle Your Fancy

hehe voi kiitti! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Näin on! :) Oon petrannu säännöllisyydessä ja alkanu tekemään enemmän oikeeta ruokaa. Huomaan eroja ihan yleisessä jaksamisessa ja etenkn salilla jaksamisessa :) Varmasti kirjoittelen aiheesta vielä :)

nanette (Ei varmistettu)

Ostin viime talvena yhden valkoisen angorapuseron myös, aattelin että ihana materiaali, ihanan pehmeän näkönen ja tosi söpö jne jne... No käytin sitä kerran ja mulla meni hermot :D Niitä karvoja leijaili silmiin, iho kutisi ja raavin sen punaiseksi ja tosiaan sitä valkosta höttöä tarttui joka paikkaan mihin se vaan pystyi :D Mun oli pakko laittaa paita kiertoon, meni vaan niin pahasti hermo siihen :D Enää en niitä osta!

Anna (Ei varmistettu)

Mulla on yksi angoraneule, jonka ostamista aluksi kaduin... Enimmän karvanlähdön jälkeen siitä on kuitenkin tullut lempparineule talvella, lämmin ja pehmeä. :) Ja pitää vaan valita semmoset housut, ettei kaikki höttö tartu niihin, kuten Sarakin on tehnyt.

saratickle
Tickle Your Fancy

hah voi ei :D kuulostaa tutulta kyllä noi leijailut. Mä en kuitenkaan vielä suostu luovuttamaan! :D

Tytti (Ei varmistettu) http://angstiteini.fi

Totta turiset, fränk-kulta!

Harmi, kun tuon kämppiksen kissat on niin vähäkarvaisia, sais niin vähän villaa, ettei varmaan kannattais alkaa niistä nyhtämään, mutta se olis kyllä kans tosi pehmeetä! Eikä kukaan huomais niitä karvoja paidanhihoissaan, kun kissankarvoja on muutenkin aina jokapuoella. Win-win?

Zammm (Ei varmistettu)

Kengät ja housut luo täydellisen symbioosin... miks naisille on paljon kivempiä kenkiä ku miehille ne vuodesta toiseen samat aneemiset perusbasicit you know?

Sofi Kurki (Ei varmistettu) http://sofiannamaaria.blogspot.fi

Toi neule on vaikkui ihana! haluun sen :(

vepo (Ei varmistettu)

Muistelin, että kirjoitit joku aika sitten aikovasi alkaa syödä säännöllisesti. Olisi kiva lukea, onko muutos vaikuttanut treeneihin, kroppaan, mielialaan jne :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Nimenomaan! Tää on myös järjestelykysymys. Nahkahousut ja valkoinen t-paita alle, niin selvitään pahimmilta karvoilta :)

ano (Ei varmistettu)

seukkaatko? ;)

fränk (Ei varmistettu)

Tosiaan, ihanan ärsyttävä angora :) Mutta olet kyllä ihan oikeassa, karvoja todella irtoaa ja se on kamalan ärsyttävää. Oheisesta linkistä saa oikein videoidun todisteen tästä.

http://action.peta.org.uk/ea-action/action?ea.client.id=5&ea.campaign.id=23870

Kommentoi