iisi viikon alotus

Tickle Your Fancy

12h duunipäivä ja tähän päälle puolimaraton, josta vikat kilsat intervalleja pitkin linnanmäkeä. Kelpo päivä? Tietty mä pelästyin 10kilsan kohalla jotain tappelevia teinipoikia ja pannutin suoraan suojatielle. Polvi auki, kämmenet auki ja trikootki auki :D Tää ei menoa haitannu. Nyt seuraava projekti on vaa kaivaa pikkukivet tuolta ihon sisältä ja hankkia tunto noihin jäseniin takasi. Eniveis Skattan, Kaivarin ja Hietsun rantatiet oli ku suoraan ulkomailta. Niin supertyyni ilma vielä että ois tehny mieli pystyttää teltta ja vaan jäähä sinne! Ens lenkille reppuun pakattava nuuskamuikkusteltta messii

tämmösissä paineltii tänään

T.Sara

Kommentit

Jo (Ei varmistettu)

Oon ite kans miettiny että haluisin juosta maratonin joko eka puoli ja sitte kokomatka. Toivottavasti sulle ei käyny pahasti. Ihana koru näissä kuvissa tuo kaulusjuttu ;)

Jo (Ei varmistettu)

Oon ite kans miettiny että haluisin juosta maratonin joko eka puoli ja sitte kokomatka. Toivottavasti sulle ei käyny pahasti. Ihana koru näissä kuvissa tuo kaulusjuttu ;)

sara.tickle (Ei varmistettu)

Jo, tää ei ollu mikää järkätty juttu vaan lähettii ellinkaa iltalenkille joka venyki reiluun 20kilsaan :) Joo mullaki häämöttelee HCM elokuussa!! juokse hei ihmeessä :)

Satu (Ei varmistettu)

Ootko siis Sara lähössä maralle elokuussa? Kokolenkille? Vitsi mun kans tekisi mieli...

http://mukavaamatkaa.blogspot.com

Viljonkka (Ei varmistettu)

Oi sara, HCM! Kui siistii :) Haluatko kertoa kuinka paljon tuohon puolikkaaseen meni aikaa? :)

hiukset (Ei varmistettu)

Hei!

Kuinka pitkät noi sun pidennykset on?
Ja muutama kysymys koskien niitä eli; kuinka usein niitä pitää nostaa, paljon se maksaa aina, kuinka usein vaihdat pidennykset ja osaatko sanoa paljon sulla menee rahaa noihin hiuksiin vuodessa, eli värjäyksiin, leikkauksiin ja pidennyksiin :)

Herminica (Ei varmistettu)

Oi hitsinvitsi :)Omatki kaverit osallistu nytoliko joku viikko sitten HCMiin. Ite koitan taas alotella pikkuhiljaa juoksemista, mulla vaa käy aina niin että etureisien ihoa alkaa kutittamaanihan jäätävästi joka kerta, varsinki alamäkiä juostessa, että siitä tulee täyttä tuskaa :(

http://herminica.blogspot.com

Mimmi (Ei varmistettu)

Voi Sara kiltti! Kerro mistä tuo ihanainen mekkosi on, jotta mun piina päättyisi? Oloni ois onneton, jos en koskaan mekon kohtaloa tietäisi. Ethän ole niin ajaton, ettet mua piinastani päästäisi?

...mä voisin jatkaa loputtomiin... :D

sirppa (Ei varmistettu)

mistä on tuo kaulus, love it:)

oot pirtsakan oloinen, veikkaan et jaksat kovaa opiskelu/työtahtias paremmin just kun urheilet kuitenkin samalla niin paljon -energiaa riittää:D

wilppaaaa (Ei varmistettu)

etkö sää käytä enää takkia ? topissako huitelet menee :D ?

saana (Ei varmistettu)

ääh oon niin kateellinen kun jaksat noin pitkiä lenkkejä. Ite vetelen yleensä jotain 5 tai 6 kilsaa -.- :DD
aivan ihana asu! (:

http://lifeinpinkclouds.blogspot.com/

anamari (Ei varmistettu)

Voi että kun mäkin jaksaisin juosta noin pitkiä lenkkejä! Mulla olis tavotteena joskus puolimaraton ja miksei maratonkin mutta toi puolikas taitais olla alkuun vähän realistisempi tavoite :D Pisin lenkki mitä oon juossu on ollu n. 15 km että siihen vielä semmoset kuus kilometriä lisää.
Täytyy vielä sanoa, että tykkään tästä sun blogista ihan huippu paljon. Oon lukenut ihan sieltä labels or love -ajoilta asti. :)

laura (Ei varmistettu)

voi sara oot vaan niin ihana!! :) sun tukka, vaatteet, asenne, kirjotukset, ihan kaikki. parempaa bloggaajaa saa ettiä, ja aika helskutin kauan!

ihana (Ei varmistettu)

mistä toi valkonen vaate on?(:

Annina (Ei varmistettu)

Puolimaratonista puheen ollen, tällaisen pongasin pinterestistä :)

http://pinterest.com/pin/277112183291992037/

nanette (Ei varmistettu)

Must o muute nii huvittavaa, mun yhellä kurssilla on yks tyttö jolla on niin samanlainen tyyli ku sulla. Vaalea pitkä tukka jne. Sit aloin kiinnittää enempi huomiota, ni huomasin et se kopioi suoraa pukeutumisensa sun blogista :D Kaikki menee aina yks yhteen. Nyt aina ku nään sen ni sä tuut mun mielee, se o sun kopio (mut kopiot ei oo koskaa parempia ku alkuperäiset!):D

savonlinnanhuudit (Ei varmistettu)

hei tota anteeks ku utelen ! MUTTA ootteko te eronnu sun poikaystävän kanssa vai ootteko vaan tauolla vai täh? sori..
tai siis mietimpähä vaan ku en oo pitkään aikaan tätä lukenu.

saaa (Ei varmistettu)

Mistä toi farkkuliivi on ? :)

sara.tickle (Ei varmistettu)

Satu, kyllä se olis tarkotus :) messiin!

Viljonkka, ei me mitenkään täysillä siis juostu, ihan vaan iltalenkkinä pitempää jne. Semmosta lepposaa 10km/h vauhdissa se menee :)

hiukset, mulla on 60cm joita leikattu tosi paljon. Teippipidennykset ja apua en osaa kyllä sanoa. Nää maksaa eri paikoissa niin eri verran, ja mulla hiukset pistää aina tuttu, jolta saan alea :)

Herminica, nouu! tommoset on kyllä tosi inhottavia hitsi :/

Mimmi, aww! :D tää on Vilasta!

sirppa, urheilusta saa kyllä! :D hyvin jaksaa taas. kaulus on Zarasta ostettu!

wilppaaa, hohhoijaa :D no ehkä mä käytän, ehkä ei ollut vaan kuvassa

saana, rohkeesti vaan kasvattamaan ;) kiitti!

anamari, voi kiitti ihana kuulla! :)) hei ei muutaku treenaamaan ensvuotta varten! 15km on jo pitkä lenkki. hcr:llä vaikuttaa koko tunnelma ja jengi niin paljo että oikeesti sujuu vaan itestään toi :)

laura, voi IHANA kommentti, iso kiitos!! :) haleja!

ihana, Vilasta :)

Anniina, joo ton oon mäki nähny :)

nanette, hehe no kiva kuulla, toivottavasti onki saanu inspiraatiota :)

savonlinnanhuudeilt, mä en oo seurustellu sitte viime kesän :) sun pitää lukea useemmin nii pysyt kärryillä!

saa, Vilasta :)

Anna (Ei varmistettu)

I really love your blog and your style! It's genius! and these boots with zip, they are soo nice :) where did you find it? where did you buy it?:)

ylpeä (Ei varmistettu)

Olet todella kaunis nuori nainen! Oon saanut hirveesti puhtia treenaamiseen! Sun tyylis on todella persoonallinen ja osaat törkeen hyvin yhdistellä vaatteita :)
olisinpa itekin noin kaunis!!

Sita (Ei varmistettu)

Mikä asu, ah mie rakastan sinun tyyliä! Mutta raasu tuo kaatumishomma :(

http://colours-and-carousels.blogspot.com/

Kommentoi