IISIN PÄIVÄN SUOSIKIT

Tickle Your Fancy

jacket Monki / shirt Lindex* / jeans Topshop / sneakers Converse / scarf Urban a / beanie Asenne* (*=gifted)

Olipa kerran päivä, jolloin teki mieli pukeutua todella rennosti.

Asenteen syysmallison pipot kuuluvat suosikkeihini! Meillä on poikaystävän kanssa yhteinen pipogarderobi, pipoja on siis kahdelle ihmiselle, eli valikoima on suht laaja. Silti tapellaan aina siitä kumpi ehtii nappaamaan tämän punaisen pipon :D

Toinen suosikkini: Urban a:sta ostamani Beck Söndergaardin harmaa huivi!! Käytössä öööö, ihan kokoajan! En aiemmin tiennytkään, että huivit voivat lämmittää näin paljon. Tämä on pakko hankkia vielä useammassa värissä!

Terkkuja muuten Tukholmasta. Vietetään vielä yksi kokonainen päivä täällä. Valokuvamuseoa ja shoppailua luvassa päivän ohjelmassa :)

 

T.Sara

Kommentit

:) (Ei varmistettu)

Ihana asu! Miten pitkä muuten oot? Meinaan ku ite oon sen verran lyhyt että ei varmaan tommonen pitkämallinen takki itelle sopis, mut muuten pukisin ton asun päälle, vaikkapa jos takki ois lyhyempi? Mut kuka tietää, jos tommonenki sopis mulle :D hauskaa loppureissua! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Höpö höpö, ihan varmasti sopii! Mä oon 165 :)

Emma (Ei varmistettu)

Ihana asu! Sulla on kyllä hirmu inspiroiva tyyli :) Olisiko muuten mahdollista saada jonkinlaista vinkkipostausta Tukholmasta? Shoppailua, ruokaa, mitä vaan!

saratickle
Tickle Your Fancy

Hey yes! Sen verran kivoissa paikoissa käytiin, että tämmösen kelasin väsätäkkin! :)

Kiitos! <3

Satu (Ei varmistettu)

Pakko hehkuttaa, sä olet ihan mielettömän kaunis! Kroppa, kasvot, tekstien perusteella sisäinen kauneus myös. Ihailen sua ihan mielettömästi ja inspiroit mua monessa asiassa todella paljon. Sä pääset vielä elämässäs varmasti todella pitkälle ja onni on niillä ihmisillä jotka saa kutsua itseään sun läheisiksi, perheeksi ja ystäviksi. :)
Joissain kuvissa muistutat mun mielestä jonkin verran sitä Spider Manin tyttöystävää :D

saratickle
Tickle Your Fancy

Huh mikä kommentti <3 Tää päivä sai tämän ansiosta ihan uudenlaisen käänteen. Kiitos valtavasti <3

Onni on myös se, että maailmasta löytyy sunlaisia tyyppejä, jotke kertoo toisille tällaisia asioita :)

Ihanaa ja positiivista keskiviikkoa! :)

Kommentoi