ILON AIHEUTTAJAT x7

Tickle Your Fancy

jacket, t-shirt, hat, jeans Gina Tricot (gifted) / shoes Vagabond

photos: @juusoverneri

Siis kuinka huippua on keskeyttää kaikki koulu-/työjutut, hypätä extempore pyörän selkään, polkea kivaan kahvilaan lähelle, juoda iso kuppi teetä ja ottaa samalla tietovisa eilisen ja tämän päivän hesarista (me kisataan tässä poikaystävän kanssa aina).

Muita siistejä juttuja tänään:

2) Maailman paras jauhelihakeitto, joka odotti meitä jo jääkaapissa pyöräretkeltä. En malta odottaa, että saan syödä sitä jo huomennakin (:D). Miten se voi olla niin hyvää!!

3) Paketteja postista! Hullujen päivien Gantin muhkeat pyyhkeet + uusi paistinpannu sekä toinen iiiiso paketti täynnä Niken järkyttävän siistejä treenikamoja. Treenimotivaatio nääääääin korkealla.

4) Juoksulenkki ja kiertotreeni Arabianrannassa ihan mie-let-tö-mäs-sä aurinkoisessa syysilmassa

5) Jaakko Halmetojan supermielenkiintoinen ja inspiroiva ravitsemusluento, joka herätti paljon uusia ajatuksia

6) Saunavuoro! Rakastan meidän torstaista saunavuoroa!

7) Kohta alkava Ravintola X:n Hjalliksen jakso! Se mainos on jo niin huippu, etenkin se kohta missä se istuu sohvalla puhelimessa ja nauraa kun muut etsivät sitä :D Hjalliksen oma talk show on yks mun lempiohjelmista!

Tulee hyvä fiilis kun etsii jokaisesta päivästä jotain hyvää. Jos ette ole aikaisemmin etsineet, niin etsikää nyt! Mä teen sitä pääni sisällä joka päivä, mutta nyt päätin kirjoittaa ajatukset blogiinkin. Niiden ei todellakaan tarvitse olla isoja juttuja, välillä hyvä jauhelihakeittokin riittää, haha.

Tänään oli helppo keksiä positiivisia juttuja, mutta toisinaan se vaatii todellista pohdiskelua. Välillä onnettoman surkeasta, väärällä jalalla alkaneesta päivästä saattaa ainoana hyvänä asiana löytyä juuri sopivasti riittäneet vessapaperin jämät (niin ettei tarvinut nousta pytyltä ja kävellä housut kintuissa kämpän läpi hakemaan siivouskomerosta uutta rullaa), mutta tämänkin hoksatessasi, päivästä tulikinloppujen lopuksi ihan ok ja pystytkin lopulta nauramaan kaikelle sille kuran määrälle, mitä läpi päivän jouduit sietämään :)

Pssst. tyypit, vielä on aikaa äänestää ja vaikuttaa Indiedaysin Blog Awardeissa. Olen ehdolla vuoden inspiroivimpana muotiblogina, ja ihan valtavan onnellinen sekä äärimmäisen kiitollinen mikäli saan äänenne <3 :) Äänestämään pääset TÄÄLLÄ

T. Sara

Kommentit

JohannaL (Ei varmistettu)

Oot vaan niin upee ja toi asu on niin täydellinen! :-)
Ei oo vaikee miettii kenen blogia äänestää inspiroivimmaks.

saratickle
Tickle Your Fancy

Heiiii voi vitsi, kiitos! :)<3

kotkatyttö (Ei varmistettu)

Heippa Sara! oon lukenu sun blogia jo sun ja Jannin yhteisistä ajoista lähtien, mutta en oo tainnu ennen kommentoida. Nyt oli pakko! Sun blogis on aivan ihana ja sä vaan oot niin mahottoman inspiroiva tyyppi! :-) you rock girl!

saratickle
Tickle Your Fancy

Ihanaa kun tulit ilmoittautumaan! :) Ja vitsi, mahtavaa, että oot pysyny täällä niistä ajoista asti. Kiitos valtavasti <3 :)

anisa (Ei varmistettu) http://www.littlepapercastles.com

that tee!

Marina (Ei varmistettu)

Maailman parhaan jauhelihakeiton reseptiä jakoon? :--))

saratickle
Tickle Your Fancy

Oi kyllä, se pitää postata!

Laura (Ei varmistettu)

ihana postaus! Oot aivan mielettömän positiivinen ihminen ja kiva kun se huokuu ruudun takaata tänne meille lukijoille saakka. Aion toteuttaa saman eli hakea joka päivästä jotain positiivista! Kiitos tästä ideasta :)

Ja sua olenkin jo äänestänyt! ei tarvinnut kauhean kauan miettiä :>

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi kiitos niin valtavasti <3 ihanaa viikonloppua!

Roxy=) (Ei varmistettu)

Sä vaikutat kyllä niin mahtavalta tyypiltä ja sun tyyli on mun mielestä ihan tässä viimeisen puolen vuoden aikana muuttunu jotenki raikkaammaksi ja selkeämmäksi. Tykkään! Niin ja siis oon seurannu varmaan 2-3 vuotta tätä sun blogia. =)

saratickle
Tickle Your Fancy

Vau, kiitos! Mieletöntä palautetta! Mahtava kuulla :)

milpu (Ei varmistettu)

Moi Sara! Täällä yksi uskollinen lukija joka ei koskaan ole kommentoinut mutta vuosia olen seurannut juttujasi :-) Tuun niin hyvälle tuulelle sun postauksista niistä huokuu onnellisuus ja se tarttuu! Oli pakko tulla sanomaan KIITOS :)

ps. kesällä näin sut ja poikaystäväsi munkkiniemen rannassa ja awww kun näytitte niin onnellisilta yhdessä! En halunnut häiritä teitä mutta oli niin kiva nähdä sut irl ja susta saa blogin kautta ihan samanlaisen kuvan miltä vaikutit livenäkin; iloinen, rento ja onnellinen :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Ihanaa kun tulit kommentoimaan! :) arvostan suunnattomasti. Hihii, kiitos kauniista sanoista<3

Pinja (Ei varmistettu) http://pinjafin.blogspot.fi/

Aivan tajuttoman ihana asu sulla, taas! Pidä Sara kiinni upeasta kropastasi, se on varmasti aiheuttanut aivan luikuisille lukijoille treenimotivaatiota, kuten minullekin. Keväällä tappelin itsekin asian kanssa, kun lukion alku ja järjetön jokapäiväinen kiire ja stressi saivat lihaksen muuttumaan pehmeäksi rasvaksi. Onneksi löysin talvella blogisi, sillä sain tästä aivan hurjasti motivaatiota! Kiitos Sara, jatka samaan malliin<3 ps. Treenipostauksia tulossa pian? :-)

saratickle
Tickle Your Fancy

Iso kiitos sinulle! Ihanaa ettäolet löytänyt tänne!! :)

elisa (Ei varmistettu) http://www.karhusportscience.com

Ihana postaus! Elämä on niin paljon kivempaa positiivisena kuin negatiivisena! Uskon että onnelliset ihmiset vaan päättää olla positiivisia ja etsiä ne hyvät puolet elämästä. Kaikki on asenteesta kiinni!

www.karhusportscience.com

saratickle
Tickle Your Fancy

Kaikki on asenteesta kiinni, niin totta! :)<3

Linnea (Ei varmistettu)

Mä niin tykkään sun asenteesta elämään! Oot positiivinen ja iloinen, sillä pääsee pitkälle :-) Ja tyylitietoinen tottakai!

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi kiitos paljon!! Ihana!

Neiti Punahilkka (Ei varmistettu) http://neitipunahilkka.blogspot.fi/

Mie niin nauroin ton vessapaperijutun kohdalla, niin perus :D Mulle toi on käyny niin monta kertaa et nykyään tajuan kattoa ihan jokaisessa vessassa (etenkin yleisissä ja kylässä) et sitä paperia varmasti on :D
En tiedä miks halusin kommentoida nimenomaan juuri tätä asiaa tästä postauksesta, ehkä siks että se teki susta just vielä sympaattisemman!

saratickle
Tickle Your Fancy

Haha veskipaperikeissit ovat opettaneet! :D

Miss T (Ei varmistettu)

Sun kuvat on kyllä parantunut ihan järjettömästi tässä viime aikoina, nää on ihan huikeaa tasoa! Tämänkin postauksen kuvat, huh! Tosi upeat! Ja näytät tosi freshiltä! Mutta paras asia silti blogissasi: sun asenne! Keep up good work gal!

saratickle
Tickle Your Fancy

Ihan mielettömästi kiitoksia <3 niin mahtava kuulla! KIITOS!!

Zammm (Ei varmistettu)

Perfect knockout! Still taking a count...

Topi (Ei varmistettu)

Wau!! :)

Kommentoi