ILTAHUPI

Tickle Your Fancy

Joku keksi, että mennäänkö lintsille. Muohan ei tarvinu suostutella kertaakaan. Siis miten innoissaan voi 23-vuotias olla Linnanmäen huvipuistossa? Mittari ei riitä. 

Kolme tuntia aikaa! Vesilaitteet check, Ukot ja kieputtimet ja kaikki nää check, hattarat SEKÄ pehmis check, Hevisaurusfoto check, Vekkula check, Vuoristorata double check. Me taidettiin yhdessä vaiheessa jopa juosta laitteesta toiseen, kröhöm :D 

Vaikka me oltiinki aivan huvipuistohumuissamme, oli kuitenkin siisteintä nähdä ne lasten maailman onnellisimmat ilmeet. Olis tehny mieli käydä rutistelemassa jokaista, awww. Päädyttiin muistelemaan omaa lapsuutta ja sitä kun se kesän lintsipäivä koitti (ja sitä kun luokkaretkelle lähdettiin aina spaissarikengissä, jotta lepposan rannetarkastajan osuessa kohdalle oli ees pienet mahkut 140cm-laitteisiin) Huhhuh, niin siistiä!!

On se silti edelleenkin yksi kesän kohokohdista :)

Mä en oo nyt täysin varma veikö Riku ton pehmiksen tolta skidiltä, vähän siltä näyttäis :D

 

T.Sara

Kommentit

noraa (Ei varmistettu)

Linnanmäki, onko vähän parasta? :D

noraa (Ei varmistettu)

Linnanmäki, onko vähän parasta? :D

LauraK. (Ei varmistettu)

Lintsi on niin paras ! Toi viimenen kuva hahahaha:DD Ton lapsen ilme "Heiii mut mun jädee"

http://jbylaurak.blogspot.fi/

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

ON!! :D

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

haha se oli kyllä rikun jäde, ainakin alunperin :D

juuliae (Ei varmistettu)

Itsehän en edelleenkään näin 21-vuotiaana tiedä mitään parempaa kuin huvipuistot. Sisälläni asuva 5-vuotias versio itsestäni on aivan ekstaasissa. Mitä sitten jos joku vähän tuijottaa, kun pistelen hattaraa poskeen niin, että korvatkin saa osansa (: Lapsi pitää olla välillä.

Kommentoi