Inspiraationa juuri nyt: 70's SHOW

Tickle Your Fancy

 

"Sä näytät ihan mun äidiltä, 70-luvulla!!" oli Elisan kommentti kun tavattiin viime viikolla keskustassa. Toteamuksen jälkeen hän ikuisti lookistani kuvan puhelimeensa ja lähetti sen äidilleen. Vastaukseksi tuli muutaman nauruemojin ohessa vanha valokuva, jossa pöydän ääressä istuva henkilö näytti hyvinkin tutulta. Oli valkoinen polkka, keltaiset lasit ja kaikki! 

Juuri nyt tekisi mieli mennä vanhempien vintille koluamaan aarteita. Äidin vanhat printtimekot ja sandaalit (jopa ne räikeät uimapuvut) näyttävät juuri nyt omaan silmääni paremmilta kuin koskaan aikaisemmin. Onkohan ne vielä tallessa? Tai sitten jos kävisinkin Elisan äidin luona lainaamassa muutamaa helmeä. Meillä kun tuo tyyli näyttää selvästi osuvan yhteen ;)

Ps. Tukka lyheni 10 sentillä. Mitä ootte mieltä?!?

 

Pictures: Elisa Lepistö // edit by me

 

2hand jacket

Weekday jeans

Ivana Helsinki sunnies

Vagabond sandals 

top from Vietnam

 

xx Sara

Kommentit

emiliakeijusofia

Tosi upea hiustyyli ja koko look muutenkin!!

saratickle
Tickle Your Fancy

Miten kivasti sanottu :) Kiitos!

DOM (Ei varmistettu)

Minnekäs se defibrillaattori tulikaan nyt laitettua...

saratickle
Tickle Your Fancy

Tsekkaa takintaskusta?

E- (Ei varmistettu)

Oot niin upea!!

saratickle
Tickle Your Fancy

Ääks, apua! Ihana sinä <3

Mona
www.monasdailystyle.com

Upea Sara <3 <3 :) 

saratickle
Tickle Your Fancy

SINÄ <3 <3

sinpukka (Ei varmistettu)

Heippa! Tää kysymys ei nyt liity kyseisen blogipostauksen aiheeseen, mutta oon nyt silmät kiiluen lueskellut uudelleen sun Vietnampostauksia! Teitte easy rider tourin, jota hehkutit kovasti. Jossakin kommenttiboxissa mainitsit kirjoittelevasi retkestä vielä tarkemmin, mutten hostellin surkean wifin kanssa onnistunut sitä metsästelemään. Noh samainen retki kiinnostaa! Onko antaa jtn vinkkiä sille reissulle ja missä hinnassa touri pyöri?:) huomenna lennetään Vietnamiin jihuu!

saratickle
Tickle Your Fancy

Heii, hittolainen. Mä en ole tuosta muistanut mitään tarkempaa postausta tehdäkään. http://www.easy-riders.net/ täältä buukattiin retki "Saigon to Dalat, 4 days". Mun vanhemmat olivat olleet 10 päivän reissulla ja hehkuttaneet niin äärettömästi, että oli pakko varata :)

Kuskit olivat ihan mielettömiä tyyppejä. Edelleen ollaan heidän kanssa yhteyksissä <3 

Minnapa (Ei varmistettu)

Niin hieno tukka! En kestä näitä kuvavirroissa yhä enemmän näkyviä otsiksia, kohta taas pakko itsekin pätkäistä vaikka viimein päässyt eroon... Mutta kun näyttää niin hyvältä!!

saratickle
Tickle Your Fancy

oiii kiitti! hahaa mä tiedän ton, siksi päätinkin aikoinaan että on ja pysyy :D

Airivaan (Ei varmistettu)

Ihana tukka ! Pakko kysyä otsatukasta haaveilevana, onko sun iho rasvottuvaa sorttia, ja jos on, niin miten fixaat otsatukkaa, kun se rasvottuu ? :Dd

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi kiitti! Ei kovin rasvottuvaa sorttia. Mutta kyllä mä melkein päivittäin kuivashampoota tähän etutukkaan suihkuttelen :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihana!!!!! Noi lasit ja tukka ja kaikki&lt;3 inspiroiduin tollasista laseista Bradley Cooperilla War dogs -leffassa, ja nää kuvat vahvisti mun lasihimoa x 100...

saratickle
Tickle Your Fancy

Hahaa! Voi kiitos! :)

Kommentoi