Inspiraatiota kadulta

Tickle Your Fancy

Olen mukana Indiedaysin ja Olympuksen katumuotikampanjassa, jonka kautta ollaankin vietetty päivä kaupungilla kuvaamassa inspiroivia tyylejä! Lähdin etsimään mun näköisiä tyylejä, vähän jopa rohkeampia! Tällaisista on helppo ottaa inspiraatiota omaankin pukeutumiseen. Apuna mulla oli Olympuksen PEN mini E-PM2 –kamera 25mm f1.8 objektiivi. Näillä mentiin ja verkkoon tarttui seuraavia:

1. Reetta

Asu, jossa yhdistyvät polvisukat, lippis, reppu ja farkkupaita, voi mennä pieleenkin, mutta nyt se on kaukana siitä, hyvin kaukana. Etenkin kun niitä kantaa pitkä, hoikka ja kaunis tyttö! Reetan asu on täysi kymppi. Syttyi polvisukkahimo ja sporttiset arkisortsitkin on saatava! Tämä yhdistelmä puri meikäläiseen.

Kysyin Reetalta mistä hän hakee inspiraatiota asuihinsa ja vastaus kuului näin: "Haen tyyliini vaikutteita hip hop -kulttuurista ja skeittipiireistä. Helsingin kaduilla bongaa myös kivoja tyylejä."

2. Irene

Trendikäs farkkutakki ja pirteät lenkkarit, nämä näyttivät erittäin hyviltä tämän päivän koleassa, sadetta enteilevässä katukuvassa. Irenen upea farkkutakki on hänen isänsä vanha ja toimiikin aivan täydellisesti revittyjen housujen sekä taivaansinisten lenkkareiden kanssa.

Irene kuvaili tyyliään seuraavasti: "Pidän kontrasteista ja rohkeistakin yhdistelmistä. Tyylini on tällä hetkellä sporttinen, jopa vähän poikamainen."

3. Anni

Söpö konjakin värinen kännykkäpussi ja ysäri hiusdonitsi saivat huomioni! Tuli heti fiilis, että pakko hankkia myös tommonen donitsi, vaikka enkö mä muka aiemmin vihannu donitseja? En ainakaan enää. Haluan donitsin ja korkean ponnarin! Kännykkäpussi on tavallaan koru ja samalla pussi kännykälle. Tommonen kesäksi!

Pyysin herttaista Annia kuvailemaan tyyliään. Vastaukseksi sain seuraavaa: "Tällä hetkellä on menossa pukeutumisessa ns musta kausi, mutta yritän päästä siitä kesään mennessä eroon. Mulla on jo valkoinen paita eli edistystä huomattavissa! Saan pukeutumisinspiraatiota enimmäkseen ystäviltäni."

Nämä ja muut kampanjaan kuuluvat asukuvat löydät katumuotikampanjan sivulta. Suosikkikuvasta kannattaa tykätä siis TÄÄLLÄ, sillä kaikkien tykkääjien ja lomakkeen täyttäneiden kesken (lomake avautuu kun tykkäät suosikistasi) arvotaan 10.6. PEN mini E-PM2 -kamera ja 25mm f1.8 objektiivi (palkinnon arvo 699,90 euroa).

Inspiroidu ja tykkää TÄÄLLÄ!

 

T.Sara

Kommentit

lots (Ei varmistettu)

Hei Tää on ihan parasta. Tavallaan tällaset katumuotikuvat tulee paljon lähemmäs ja koskettaa enemmän ku ne on kotikaupungin kaduilta. Joo tiiän et niitä katumuotisivustoja on virallisiaki, mutta jos kehtaat (viitsit) ni ota lisää näitä :)

emilia (Ei varmistettu)

Musta tuntuu että noi kännykkäpussit on kadonnu kokonaan kaupoista?! Tää tahtoo myös uuden vanhan hajonneen tilalle :(

Hetu (Ei varmistettu) http://useless-panda.blogspot.com

Veikkaan et donitsit rantautuu pikkuhiljaa Suomeekii. Ainakii Kanadassa ne oli iso juttu jo viime vuonna. Tai siis lähinnä kyllä kaikkien arkipäivää... Niin yleisiä ne oli. Mäkii tietty hamstrasin itteleni kasan semmosia eri väreissä ja kuoseissa, mutta aika yksin niitä on saannu täällä Suomessa pitää.

sanniiii (Ei varmistettu)

Joo Briteissäkin donitsit ollu kovaa muotii (niin kovaa itseasiassa että mua on jo alkanu ärsyttää ne, lähinnä koska ne kuuluu semmosten semi-varakkaiden hobo-tyyliin eli siis 3 kokoo liian iso takki, donitsi, likaset hiukset ja maiharit, joka siis tyylinä on ihan ok mutta tän tyylin edustajista ei näin ylensä ihan meillä päin tykätä :D) mutta toisaata donitseista tulee myös mieleen päiväkoti ja my little pony-paidat (pinkit ofc) eli ehkä pitää yrittää pysyä näissäposiitivisimmissa mielleyhtymissä :D

Kommentoi