Inspiraatiota kevätpukeutumiseen - 2 x keväinen asu

Tickle Your Fancy

*Kaupallinen yhteistyö: Bubbleroom

 

Mikä ihana ihana pääsiäisviikko. Aurinko, kuivat kadut ja keittiön pöydällä komeileva pajunkissakimppu ovat saaneet meikäläisen kevätmielen ihan uusiin ulottuvuuksiin. Ratikan tai bussin sijasta olen taittanut pidempiäkin matkoja jalan ja juonut jopa vuoden ensimmäiset terassikahvit!

Kevät on näkynyt tällä viikolla myös pukeutumisessani. Päälle on valikoitunut mekkoja, hameita ja huulipunaa -yes!

Yhteistyössä Bubbleroomin kanssa pääsin valitsemaan heidän kevätmallistostaan omia suosikkejani. Yhdistelin neljästä vaatekappaleesta kaksi erilaista, omalle tyylilleni ominaista kevätasua.

Kumpi asuista on enemmän mieleesi? :)

 

 

1. DRESS + JEANS

Bubbleroom dress // Bubbleroom jeans 

 

Punainen mekko, joka toimii keväällä farkkujen kanssa ja kesällä sellaisenaan, oli ostoskorissa ensimmäisenä. Valitsin mekon kaveriksi kevätklassikon: vaaleat farkut. Nämä joustavat, korkeavyötäröiset farkut ovat btw ihanat päällä!

Mekon ja farkkujen yhdistelmästä on tullut suorastaan tavaramerkkini. Kerrospukeutuminen on lempipuuhaani ja tämä poolon, farkun ja mekon yhdistelmä on hyvä esimerkki siitä. Asu on sopivan leikkisä, huoleton ja raikas!

 

 

 

2. SCANDINAVIAN BASICS

Bubbleroom shirt dress // Bubbleroom pants

 

Kuten näistä kahdesta lookista näkyykin, olen tykästynyt tunkemaan poolopaitaa vähän asuun kuin asuun :D Poololla on parikin funktiota: sen lisäksi, että se lämmittää tuo se myös trendikästä twistiä kokonaisuuteen.

Kuten ensimmäisessä, myös toisessa asussa on meikäläisen tyylille ominaisia elementtejä: oversized kauluspaita, culottes-housut ja tennarit. Ja se poolo. Raidallista kauluspaitaa ei ole voittanutta, tästä vaatekappaleesta tulee niin vahvat kevätvibat! <3

 

Pictures: Elisa Lepistö // edit by me

 

xx Sara

Kommentit

K-M (Ei varmistettu)

Moi Sara!
Mun on nyt pakko kysyä, kun oon ollu huomaavinani muutosta sun kasvoissa. Ootko sä käyny muotoilemassa/täyttämässä huuliasi? Muistaakseni sulla on ollu hieman epäsymmetrinen ylähuuli, ja nykyään näyttää huomattavasti tasapainoisemmalta. En missään nimessä tarkoita pahalla kysyä, vaan mielenkiinnosta. Oot kaunis joka tapauksessa! Voihan olla, että oon erehtynyt ja kuvat hämää, mut on jo jonkin aikaa pistänyt silmään niin piti kysyä :D

saratickle
Tickle Your Fancy

Heh, mä oon alkanut käymään säännöllisin väliajoin mikroneulaushoidoissa ja freesannut tiettyjä osia kasvoissani, mutta huuliani kyllä en :) Kasvoista on hävinnyt kuoppia ja juonteita, joista muutamat olivat nimenomaan tuossa nenän alla! 

jm (Ei varmistettu)

Ihanat asut! Ehkä eka on kivempi! :) Mistä noi mustat kengät ja laukku ovat?

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi kiitti! Vagabondilta kengät ja laukku on Chloé:n :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Ensimmäinen asu on ihan paras!

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei ootko sä ottanut täytettä silmänalusiin täytettä?

Kommentoi