Inspiroitumista puistossa

Tickle Your Fancy

Indiedaysin ja Asusin kampanjasta saamani Asus Transformer Book T100 on ollut mulla käytössä nyt kuukauden verran. Läppärin ja tabletin yhdistelmä on noussut tärkeäksi inspiraationhakuvälineeksi. Oli kyse sitten tyyli-, sisustus- tai ruokainspiraatiosta, käytän sen hakemiseen mieluiten Transformer Book T100:sta.

Mulla ei ole aikaisemmin ollut tablettia. Jotenkin oon kokenut sen tarpeettomaksi. Onhan mulla puhelin ja läppäri, mitä minä niiden välimuodolla teen? Käytän päivässä paljon aikaa inspiroitumiseen. Selailen tyylejä, vaatteita, ruokia, matkoja, sisustusta, blogeja, meikkejä, hiuksia ja treenikuvia. Sen voisi laskea yhdeksi mun harrastukseksi. Vaikka tää puhelimen näpräys harrastukseni ulkopuolisen silmään näyttääkin aika karulta ajantuhlaukselta (ja silkalta somettamiselta, I know), antaa se mulle paljon. Voisin uppoutua inspiraatiokuviin moneksi tunniksi. Tarvitsen päivittäin oman inspiroitumishetkeni, jolloin ahmin kasapäin toinen toistaan mielenkiintoisempia kuvia. Sillä tietokoneella ei parhaimpia inspiraatiosovelluksia pääse selailemaan, olen tehnyt sen aina puhelimellani. Nyt kun pelkästään ajattelen asiaa, tuntuu se oudolta. Puhelimen näytöltä? Sehän on tavattoman pieni! :D Selailin inspiraatiokuvia sitten puistossa löhöillen tai sängyssä makoillen, teen sen nykyään mieluiten Transformer Book T100:n näytöltä.

Meille pidettiin viime kuussa Asusin koulutus, jossa Meri-Tuuli Lindström opasti Transformer Book T100 laitteen käytön kanssa ja paljasti omia suosikkisovelluksiaan. Näistä sovelluksista on pikkuhiljaa tullut minunkin lemppareita.

So Cookbook

Hae ruoka-aineita hakusanalla, inspiroidu upeista kuvista ja löydä mahtavia reseptejä! Sovellus sisältää yli 350 000 reseptiä, eli etsitpä sitten jälkkäriä tai alkuruokaa, löytyy se varmasti täältä.

Cocktail Flow

Koukuttava cocktailreseptejä sisältävä sovellus, joka pitää kirjaa sinun baarikaapistasi ja ilmoittaa mitä cocktaileja voit valmistaa niistä aineista. Mahtava etenkin juhlien järkkäilyssä!

Adobe Photoshop Express

Tunnetuin kuvanmuokkausohjelma saatavilla myös Windows käyttöjärjestelmälle. Näppärällä ohjelmalla on helppo ja nopea muokata kuvia!

Asus Transformer Book T100:n ostopaikat löydät täältä. Asus löytyy myös Facebookista! :)

 

T.Sara

Kommentoi