Inspiroiva viikko (!!)

Tickle Your Fancy

Tänään startannut viikko ei ole muuten ihan mikään perusviikko. Se on nimittäin takuulla yksi kesän odotetuimmista ja kaiken kaikkiaan huikeimmista. Aina yhtä inspiroiva Flow festivaaaaaal!!

Omistan tämän viikon festarivalmisteluille. Luvassa on blogin puolella ainakin pukeutumisinspistä ja musafiilistelyä. Itse tapahtumasta tulen myös ikuistamaan kasapäin parhaimpia festarityylejä! :) Wohoo!

Mitä itse aion kyseisille festareille pukea, siitä ei ole vielä hajuakaan. Mutta joo, eiköhän se tässä viikon aikana kollaaseja kasatessa viimeistään hahmotu, luotto on ainakin vahva. Mahdollisesti jotain tämän asun henkistä on tulossa :) 

jacket 2hand // shorts H&M // top Monki (gifted) // sunnies Monki // sandals Vagabond

 

The festival that is killin' it every damn year - Flow is almost here!!!! Besides crazy weekend it means there will be festival inspiration and playlists on my blog during the week. So stay tuned! Ps. can't waaaait!!!

Photos: Martina Martiala

xx Sara

Kommentit

Sarandaa (Ei varmistettu) http://www.tyhjaajatus.blogspot.fi

Ihania festareita!! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi kiitos!! :)

Susanna P
Susanna Plane

Oi ettäää, inspis-kollaasit tulee kyllä niin tarpeeseen !! Asukriisin mahdollisuus on nimittäin aika suuri :D

saratickle
Tickle Your Fancy

wuuhuu jes! No niitä on luvassa ;)

Anniiiiiiiii (Ei varmistettu)

Törmäsin tähän kuvaan kun selasin random insta-kuvia. Luulin pikkukuvasta katsottuna että kuvassa olet sinä :D Repesin kun huomasin sen olevan pieni lapsi. Jotenkin vaatteet ja hiukset sai erehtymään.. Voisin nähdä sut tässä asussa! https://instagram.com/p/6H8Zd4q17d/?taken-by=senaycoco

saratickle
Tickle Your Fancy

hahahah ei vitsi, tästä irtos niin päivän naurut. Tunnen kuvan lapsen ja se on maailman coolein!! Laitoin heti hänen äidilleen viestiä et salilla tässä on yritetty käydä, mutta samalla viivalla ollaan edelleen Lunan kanssa :D

xod (Ei varmistettu)

Hei mä kommentoin Jannin häistä tohon hääpostaukseen ja sanoit ettei häitä ole tulossa :D Tarkotin siis että eikös hän ole vielä kihloissa = häät tulossa? :) Vaikka varmaan päivää ei ole vielä päätettykään...?

lalala (Ei varmistettu)

eihän kihlat aina sitä tarkoita että ollaan naimisiin menossa :D omassa lähipiirissä monia, ketkä ollut kihloissa kymmeniäkin vuosia ennen naimisiin menoa.

xod (Ei varmistettu)

Okei, mun mielestä tarkottaa :) Ja muistaakseni joskus blogissa oli puhettakin häistä, ei tosin tarkkaa aikaa

nananas (Ei varmistettu)

siis ihan HUIKEET kuvat ja asu! xx

nananas (Ei varmistettu)

siis ihan HUIKEET kuvat ja asu! xx

HelsinkiDragonfly (Ei varmistettu) http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/

Itsekin olen odottanut tätä viikkoa koko kesän :) Flow-viikko on kesän kohokohta, ehdottomasti! Itse odotan näkeväni Seinabo Seyn ja tietty Florence + The Machinen! Ajattelin tyylillisesti leikkiä leteillä http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/2015/07/braids-summer-2015.html ainakin yhden Flow-päivän!

xxx
E
http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/

Terhi Suanto (Ei varmistettu)

Tykkään ihan super paljon tästä simppelistä asusta ja noista kuvista! : ) Plus että paikka näille kuville on yksi munkin lemppareista, heh. Mukavaa flowta!

www.terhisuanto.blogspot.com

annn (Ei varmistettu)

aaaa tuo sun takki -upeus!!! tilasin melkein just samanlaisen (taskut erilaiset ja kauluksessa ruskeeta nahkaa) asoksen marketplacesta. se on vaa vuorillinen nii täytyy ootella vähän vilposempia säitä :)

Kommentoi