Inspiroivia naisia

Tickle Your Fancy

 

Pohjoismaalaisilla pressireissuilla on tottunut näkemään tuttuja naamoja. Porukka koostuu tyypillisesti bloggaajista, toimittajista, tubettajista ja stailaajista, joista suurin osa on lähes poikkeuksetta jo ennestään tuttuja toisilleen.

Tällä kertaa Åren reissun vieraslistaa etukäteen selatessani en tunnistanut yhdeksästä ruotsalaisesta yhtäkään nimeä.

Syy selvisi paikan päällä. Tämä reissu ei ollut ihan tyypillinen pressireissu, vaan mukaan oli kutsuttu eri alojen edustajia. Peak Performancen mukaan inspiroivia naisia, joilla jokaisella olisi jotain kannettavana pöytään

Kirjailija, laulaja, näyttelijä/tv-persoona, pr-työntekijä, markkinointipäällikkö, dj, valokuvaaja, bloggaaja, aivokirurgi, joogaopettaja, vuorikiipeilijä... Aikamoinen kirjo upeita, inspiroivia naisia, joiden kanssa käytiin diippejä keskusteluja rohkeudesta ja onnellisuudesta. Ja toisaalta taas jorattiin aluskerrastoissa after skissa, laskettiin liukumäkeä olohuoneen portaissa ja naurettiin pissat housuissa kun Ellen esitti saunovaa suomalaista miestä saniaisen oksista rakentamallaan vihdalla :D

Mitä erilaisempi on keskustelukumppanisi, sitä enemmän opit. Niin muista ihmisistä kuin itsestäsikin.

Jaettiin reseptejä (joista inspiroituneena kokeilin heti tänään kotona bataatti-linssimuhennosta - yum!) ja kirjavinkkejä. Suunniteltiin purjehdusreissua ensi kesälle. Puhuttiin unohtumattomimmista reissukokemuksista, hyvästä energiasta ja parhaista treffielämyksistä. 

Tunnen kiitollisuutta siitä, että pääsin tutustumaan tähän porukkaan, Elisa ja Kira mukaan lukien. Avartavat ja hyväntuuliset neljä päivää takana, kiitos niistä <3 Tällä energialla huomenna muuttamaan, toimistoa nimittäin. Kruna ja uusi ihana toimistojengi kutsuu!

 

 

xx Sara

Kommentit

Saranda
Tyhjä ajatus

Vitsi näitä teidän laskettelutunnelmia on ollut kiva seurata blogeista ja InstaStooreista. <3 Ja hei onnea toimistomuuttoon! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitos Saranda, mukava kuulla <3

saf (Ei varmistettu)

Mahtava idea reissuseuran takana! Tältä poppoolta varmasti löytyi erilaisia oivalluksia ja aivoituksia elämästä, niitä ois varmasti ollut supermielenkiintoista olla kuulemassa. Vitsi millaista podcast-sisältöä esim. siitä saisi :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Toi podisisältö on hurjan hyvä pointti! Käytiin kyllä huikeita keskusteluja tässä mökissä :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Mahtoi aivokirurgia hajottaa bloggaajien seurassa. :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Ammatti ei tee kenestäkään toista parempaa tai ajatuksiltaan korkealentoisempaa :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Mä oon jotenkin niin lopen kyllästynyt ihmisten arvottamiseen ammatin, rahan, älykkyysosamäärän tai sosiaalisen aseman perusteella. Musta se on vaan niin hurjan surullista. Ihmiset ovat erilaisia, ja erilaisia ammatteja tarvitaan. Kaikilla on oma tarkoituksensa yhteiskunnan pyörittämisessä.

Musta on mahtavaa, että tästäkin porukasta jokainen oli löytänyt omat vahvuutensa ja sitä kautta oman intohimonsa ja sen oman polkunsa. Se kun ei todellakaan ole itsästäänselvää. Jokainen vaikutti onnelliselta ja omaan työhönsä ja elämäänsä tyytyväiseltä. Aivokirurgikin oli lopettanut kirurgin hommat ja löytänyt uuden intohimonsa, kirjailijan uran, josta hän oli ihan mielettömän fiiliksissä :)

 

Tasaraita

Aamen! :)

Mirre (Ei varmistettu)

Ihania kuvia ja varmasti antoisa reissu! Itse olisin mielelläni kuitenkin nähnyt, että joukossa olisi ollut muitakin kuin vain valkoisia naisia.

Tasaraita

Jäin vähän ihmettelemään ja pohdiskelemaan tätä kommenttia ja siksi nyt ajattelin sitten kommentoida kun asia ei ihan täysin auennut minulle.

Jos reissuun on valikoitu tietyiltä aloilta näiden alojen osaajia ja mielenkiintoisia persoonia, niin miksi se häiritsee, että joukossa ei ole kuin valkoisia naisia? Eikö olisi vähän hassua, että olisi joku värikiintiö ja yrityksen täytyisi valita kutsumansa vieraat sillä ajatuksella, että ihmisiä on eri etnisistä ryhmistä? Tässä kai vieraiden valinnassa oleellista on ollut muut asiat kuin ihonväri. Tuskin tarkoituksena on kuitenkaan ollut valita vain valkoisia naisia... että se yksin olisi ollut valintakriteeri.

Vierailija (Ei varmistettu)

Tämä on tosi tyypillinen ajatus, mutta virheellinen ja kertoo paljon kommentoijasta. Oletettavasti et ole ikinä asunut ulkomailla, etenkään maassa, jossa erotut selkeästi massasta? Se avaa silmät.

Tasaraita

Okei...eli ajattelin siis virheellisesti. Hmn.. olisi mielenkiintoista kuulla, että mitä tämä nyt sitten minusta kertoo, kun se kerta niin paljon kertoo. Olisitko ystävällinen ja valottaisit asiaa minulle?

Pumpuli
Pumpulielämää

Mun täytyisi saada tietää mitä tuossa kolmanneksi viimeisessä kuvassa tapahtuu kun kaikki pitää kasvoistaan kiinni?

saratickle
Tickle Your Fancy

heh, kuule niin minunkin! Ei nimittäin mitään käryä :D

Kommentoi