ISLA MUJERES - värikkäitä taloja & paratiisirantoja

Tickle Your Fancy

*Pr-matkan tarjoaa TUI

 

Kelit olivat alkureissusta hieman vaihtelevia, joten päätettiin siirtää alkuviikolle suunniteltu veneilypäivä viikonlopulle. Lauantaiaamupäivänä aurinko paistoi ja tuuli oli tyyntymään päin kun noustiin katamaraanin kyytiin ja purjehdittiin kovasti kehutulle Isla Mujeres -saarelle. 

Turkoosi rantavesi ja palmurivistö toivottivat meidät tervetulleiksi kun saavuttiin satamaan. Napattiin kamerat matkaan ja lähdettiin tutkimaan saarta.

Symppiksiä katuja ja paratiisimaista rantaviivaa - siinäpä Isla Mujeres pähkinänkuoressa. Saari on mainio paikka muuten ostosten tekoon. Pikkukujilla on mukavan rauhallista ja kojut pursuavat aivan ihania käsitöitä! Täältä jos jostain kannattaa ostaa korilaukku!

Keskusta on melko kompakti, mutta saari on yllättävän iso. Rauhallisia biitsejä löytyy keskustan ulkopuolelta! Me päädyttiin syömään lounasta ihanalle paratiisibiitsille Zama Beach Clubille. Kalaravintolan lounas oli reissun tähän mennessä paras. Ihan mieletön cheviche! Myöhemmin samana iltapäivänä tällä rannalla juhlittiin häitä. Miten vitsin upeilta juhlavalmistelut näyttivätkään!

 

 

xx Sara

Kommentit

Nou

Ihanan rennon näköistä :) Mikä ihana lehtikuvioinen huitula sinulla on monessa kuvassa päälläsi?

saratickle
Tickle Your Fancy

Ihan mahtava paikka tämä! :)

Mekko on mulla Jannilta lainassa. Monkista oli kuulemma ostanut!

annimarja (Ei varmistettu)

Hei! Voitko perustella, miten kaupallinen yhteistyö matkatoimiston kanssa (=lentämiseen kannustaminen) sopii ilmastohuoleesi ja arvoihisi? Tällainen "kaksinaamaisuus" ärsyttää todella paljon. Jollain tasolla voisin ymmärtää sen, että tekisit matkoja itsenäisesti, se kun näyttää elämäntyyliisi kuuluvan, mutta että lähdet markkinoimaan lentämistä blogissasi? TUI on nyt muutenkin näkynyt somessa ja blogeissa niin paljon, että ihan kun heillä olisi joku tarve saada enemmän matkoja myytyjä, johtuneeko sitten ihmisten ilmastoahdistuksesta että matkat eivät myy samalla tavalla. Sinunkaan lomakuvista ei oikein enää erota, missä mikäkin on otettu, kun set up on aina sama, palmut, rannat, värikkäät juomat ja rusketus.

saratickle
Tickle Your Fancy

Kuten olen monesti blogissani maininnut, kieltäydyn suurimmasta osasta työ/-pressireissuista joihin liittyy lentämistä ihan puhtaasti ekologisista syistä. Valitsen tarjonnasta ne minua eniten kiinnostavat kohteet ja yhteistyöt, joista uskon saavani mahdollisimman paljon irti.

Tiedostan, että olen etuoikeutetussa asemassa. Kaikilla ei todellakaan ole mahdollisuutta reissata tällä tavalla työkseen ja se varmasti ärsyttää ihmisiä. Etenkin näin vuoden synkimpänä ajankohtana. Eikä minullakaan koko elämääni tätä mahdollisuutta ole olemassa, siksi siitä haluankin nyt nauttia. Tässä elämänvaiheessa matkustaminen kuuluu vahvasti arkeeni, tilanne on muutaman vuoden päästä varmasti toinen. 

Ekologisia valintoja voi tehdä ihan kaikessa. Itse olen muuttanut arkeani aika paljon kuluneen vuoden aikana. Lentäminen kuuluu kuitenkin  tällä hetkellä työhöni, ja sitä en voi enkä halua täysin lopettaa. Voin kuitenkin tehdä paljon muuta ympäristön hyväksi.

Ps. talvilomakohteissa palmut, rusketus ja rannat ovat hyvin yleisiä.

Vierailija (Ei varmistettu)

Luetko yhtään mitä ihmiset kommentoivat? Se että olet etuoikeutettu matkustamaan ei ole mikä ihmisiä ärsyttää, vaan se että selität miten välität ympäristöstä ja lentopäästöistä, vaikka tekosi osoittavat että valinnan paikan tullen valitset omat tarpeesi ja mielitekosi ympäristön hyvinvoinnin sijaan. Olisitpa tarpeeksi kypsä edes ottamaan vastuuta asiasta...

Didgeridoo (Ei varmistettu)

Moikka, en tiedä oonko kommentoinut aiemmin sulle, mutta oli nyt pakko tulla sanomaan että palaan todella usein ihastelemaan upeita kuvia blogissasi:) etenkin nämä ihanat värikkäät lomakuvat tuovat iloa!

Didgeridoo (Ei varmistettu)

Moikka, en tiedä oonko kommentoinut aiemmin sulle, mutta oli nyt pakko tulla sanomaan että palaan todella usein ihastelemaan upeita kuvia blogissasi:) etenkin nämä ihanat värikkäät lomakuvat tuovat iloa!

Kommentoi