ISLAND LIFE

Tickle Your Fancy

 

Loppureissu majaillaan Phu Quocilla. Kyseessä on saari Etelä-Vietnamissa, vain 15 km Kambodzan rajalta. Kun ilmestyttiin meidän Echo Resortille saaren rauhalliseen pohjoisosaan, tuntui kun oltaisiin saavuttu hyvinvointiretriitille. Mielettömän hyvät vibat tässä paikassa! Aallot lyövät rantaan 10 metriä meidän bungalowin kuistilta, ruoka on ihanan raikasta ja joogatunteja pidetään palmujen alla kahdesti päivässä.

Joogan lisäksi päiviin on mahtunut myös lenkkeilyä ja circuitteja. On tuntunut ihanalta päästä liikkumaan kunnolla! Aamiainen ollaan nautittu joka aamu rannalla (aika usein lounas ja illallinenkin itse asiassa...). Kirjoja on ahmitaan tiuhaan tahtiin ja hierontojakin varattu ihan kiitettävästi. Ollaan kierretty saarta skootterilla (rauhallinen liikenne ja pilveetön taivas - täydellistä!) ja lähes kaikki saaren rannat onkin nuuskittu läpi jo muutamassa päivässä! 

Kolme ja puoli päivää Phu Quocilla takana, kaksi edessä. Viimeisistä päivistä otetaan kaikki irti <3

 

 

// Enjoying Phu Quoc island in Vietnam <3

 

xx Sara

Kommentit

EllaGusGus

Ikävä tuonne vaan kasvaa näitä kuvia katsellessa <3

Mimmis (Ei varmistettu)

Olin itsekin viime vuonna saarella ja löysin myös erään joogaresortin aivan sattumalta pyöräillessäni.. paikka tosin sijaitsi lähellä jokea ja mehiläistarhaa (?). Aamukuuden jooga, täydellinen vietnamilainen munakas..aaah!

Seuraavan kerran haaveilen lomasta Con Daon saarella! Mietin pitkään Phu Quocin ja tuon välillä, mutta yksin reissatessani kaipasi niitä turistejakin ympärille:D

saratickle
Tickle Your Fancy

Kuulostaa taivaalliselta! <3 Tiedätkö, me punnittiin myös näiden välillä, mutta päädyttiin Phu Quocille! Ehkä vielä joku päivä Con Dao ;)

Lattenainen (Ei varmistettu)

Moikka,
Minkälainen hintataso tuolla saarella on? Paljonko maksaa esim lounas tai illallinen, entä juomat. Kirves hierontojen hinta? Me ollaan lähdössä Vietnamiin marraskuun lopulla joten kiinnostuneena oon lukenut sun postaukset!

Minniaaa (Ei varmistettu)

Meillä on suunnitteilla matka Aasiaan ja muistin että te olitte alkuvuodesta pyörinyt Phu Quecissa. Eco Resort hotelli kiinnostaisi myös meitä, joten osaatko kertoa minkälaisia muita mahdollisuuksia siinä lähistöllä on ruuan suhteen. Phu Quec on hiljainen saari, mutta oliko tuossa osassa saarta kävelymatkan päässä katukeittiöitä tai mitään kylän keskittymään? Ymmärsin että hotellilla on ihan ok aamupala, mutta muita ruokia ei tarjota?

Kommentoi