It's all about friends

Tickle Your Fancy

Viikonloppu keskityttiin olennaiseen eli ystäviin. Ihan mahtava viikko takana, täydellisillä keleillä varusteltuna. Tän aamun herääminen tuntui jotenkin erityisen raskaalta (wonder why). Mun pitäis olla jo menossa, mutta sen sijaan tulin koneen ja märän+takkuisen tukan kanssa takaisin makoilemaan sänkyyn. Palataan loppuviikon tunnelmiin kuvien kera myöhemmin.

T.Sara

Kommentit

eltsu (Ei varmistettu)

<3 <3

Riikka (Ei varmistettu)

Näin jälleen eilen Savonlinja bussin tienreunassa ja naurahdin itsekseni. Taas. Jokainen kerta samanlaisen linja-auton bongatessani muistan, kuinka luulit myöhästyneesi bussista, koska oikein bussin kyljessä luki Savonlinja eikä määränpääsi todellakaan ollut Savonlinna. Paras tarina ikinä! :D

Blogia olen lukenut jo monta vuotta, mutta kommentteja en ole tainnut jättää yhtäkään. Vasta kun itse saa positiivista palautetta, ymmärtää, että elämässä on aika monta ihmistä, joille itsekin olisi syytä kertoa, että pitää siitä mitä ne tyypit tekee. Sinä olet yksi heistä! Erityisesti huumori toimii sun tapauksessasi. Hyvänä esimerkkinä yllämainittu, unohdankohan sitä tarinaa koskaan?

Blogia lukiessa tulee naurettua kunnolla, inspiroiduttua ja pyyhittyä kyyneleitä. Oli liikuttavaa lukea, kuinka ylpeä olit oman pikkusiskosi kouluun pääsystä. On ihanaa, että ihmiset voi olla ylpeitä toisistaan. Kuorsaaminen on kamalaa, ymmärrän! Sun kuvat on myös visuaalisesti tosi hienoja, niitä on ilo katsella. Sillön tällön täällä vilahtelevista tyypeistä ystäväsi Elli on mun ehdoton lemppari: kaunis tyyppi ja huikea tyyli!

Kiitos siis tästä ja siitä, mitä teet. Mahtavaa kesää ja tsemppiä bussiliikenteeseen ;)

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi mahdoton mikä kommentti, IHANA!! KIITOS! Tuli sairaan hyvä mieli tästä. Musta on upeaa, että tämmösiä kommentteja kirjoitetaan. Niitä ei tarvi tulla usein, mutta aina välillä ilmestyessään ne muistuttavat mua siitä miksi koko blogia kirjoitankaan. :')<3

Kiitos vielä aivan älyttömästi, niin kommentista kuin tsempeistä bussien kanssa :D

Elli (Ei varmistettu)

Voi apua kiitos kauniista sanoista! You made my day :) <3
t.Elli

hanna (Ei varmistettu)

Heii, tuon typyn jolla on valkoinen toppi ja nuo sortsit! Mistä nuo sortsit on? TAHTOO!

saratickle
Tickle Your Fancy

Ne on itseasiassa meikän sortsit! Monkista :)

Neela (Ei varmistettu)

Peukutan 100% Riikan kommentille. Kaikilta osin niin samaa mieltä. <3

saratickle
Tickle Your Fancy

<3 <3 <3

Kommentoi