It's a must-have

Tickle Your Fancy

Ennen mulla tuli useammin, nykyään harvemmin, mutta silloin kun se todella iskee, se on vaan must-have - pakko saada.

Mulla on melko kiitettävästi vaatteita, lähes kaikki perustrendit löytyvät kaapeista. Blogeista/lehdistä/kaduilta bongailtujen yhdistelmien kopioiminen onkin yleensä melko helppoa pienellä soveltamisella. Vältän tosi erikoisien vaatekappaleiden ostamista, sillä kokemuksella voin sanoa, ettei niitä tule käytettyä montaakaan kertaa. Mm. erikoisen väriset vaatteet ovat tällaisia. Jos bongaan esim blogista jonkun kivan vaatteen, jonka tyyppistä mulla ei vielä ole, se jää kummittelemaan mieleen ja yleensä löydänkin myöhämmin netistä tai kaupasta samantyylisen, joka riittää mulle varsin mainiosti. Harvemmin käy niin, että bongaan jonkun vaatekappaleen, joka mun on saatava. Tismalleen sama merkki, tismalleen sama väri ja tismalleen sama malli.

Välillä kuitenkin käy edellä mainitusti. Itseasiassa melko tarkalleen pari viikkoa sitten viimeksi. Törmäsin täällä kauluspaidan ja lyhyt malliseen tekonahkapoolon yhdistelmään. Näytti törkeen hyvältä! Kauluspaita multa löytyy, mutta ton tyylistä pooloa ei. Yleensä tän tyyppisissä must-have -keisseissä venaan vähintään viikon, onko se edelleen mielessä? Jos kyllä, ei auta muuta kuin hankkia se. Näin kävi nahkapoolon kanssa.

poolo Vila, kauluspaita H&M, lippis Makia, reppu 2hand, housut Dr.Denim, kello asos.com

T. Sara

Kommentit

Halla (Ei varmistettu)

Wau! Mahtava asu. Tyylisi on muutenkin todella inspiroiva.

saratickle
Tickle Your Fancy

Ihana kuulla! Paljon kiitoksia :)

Laura (Ei varmistettu)

Ihan mahtavan näköinen! Itse vielä arastelen nahkapoolon laittamista päälle, mutta kyllä silmä silti lepää kun katsoo näitä kuvia esimerkiksi. :-)

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi vitsi, kiitos :) Päälle vaan!

Linda (Ei varmistettu) http://mysecrets-linda.blogspot.fi/

Ihana asu!!

Kommentoi