ITSERUSKETTAVAT TESTISSÄ

Tickle Your Fancy

Itseruskettavista kysellään paljon, ja ihan syystäkin. Täydellisen itseruskettavan löytyminen on nimittäin todellakin kiven alla. Uusia tulee markkinoille jatkuvasti lisää, eikä mukana meinaa pysyä Erkkikään. Tässä postauksessa esitellyt, tai pikemminkin toinen niistä on nykyään kylpyhuoneen kaapin vakiokamaa. Toisen näistä olenkin jo itseasiassa esitellyt täällä, mutta se toinen oli vielä alkusyksystäkin minulle tuntematon.

Kuulun niihin, jotka haluavat pysyä päivettyneenä ympäri vuoden. Ei mitään neljä viikkoa aurinkolomalla -rusketusta, mutta sopiva päivetys kuitenkin. Päivetys tuo iholle hehkua ja eloa. Se saa niin tavalliset kuin sporttivaatteetkin näyttämään hyviltä, ja sama pätee myös vartaloon ilman vaatteitakin. HEHHEH!

Pieni tarina itseruskettavahistoriastani tähän väliin. Aikaisemmin luotin tosiaan markettivoiteisiin, Dove oli kovassa käytössä. Sitä sai lotrata purkki tolkulla, ennen toivottujen tuloksien syntymistä ja suunnilleen joka viikko kauppalapussa lukikin Dove Summer Glow. Ominaishajukseni tarttuikin juuri tuo Summer Glow, ja se ei ollut kiva juttu se.

Dovesta siirryttiin askel eteenpäin. Nimittäin siihen viereiselle hyllylle. Niiden jykevimpien marketti-itseruskettavien käytön lopettamista voidaan taas perustella kahdella sanalla: oranssi ja haju. Lisäksi nämä eivät sopineet aktiiviseen elämäntapaani, vaan irtoilivat hien mukana iholta.

Saint Tropez ja Vita Liberata nousivat suosikeikseni reilu vuosi takaperin. Vaikka hinta on markettien tuotteita kovempi, ovat pullot myös riittoisia, eikä niitä tarvitse levittää kuin kerran viikossa jatkuvat rusketuksen ylläpitämiseen. Nyt näidenkin yli on noussut eräs nimeltä For All My Eternity.

For All My Eternity - professional tanning mousse (klik)

 • Vaahtomainen tuote imeytyy nopeasti. Illalla levitettynä aamulla voi jo käydä suihkussa.
 • Hajua ei ole, ihan parasta!! Tuoksuu lähinnä tavalliselta kosteusvoiteelta.
 • Toimii niin kasvoilla kuin vartalolla.
 • Vaahto on ruskeaa ja väri tulee iholle samantien. Tuote on siis helppo levittää tasaisesti (vihaan levittää valkoisia voiteita, joiden kanssa tasaisen lopputuloksen saaminen on joka kerta yhtä arpapeliä).
 • Käytä levityskinnasta ja levitä tuote samantien
 • Käytä kerran viikossa rusketuksen ylläpitämiseen.
 • Riittoisa pullo on ollut käytössä jo monta kuukautta

 

Vita Liberata -  pHenomenal Medium (klik) (tämä tuote saatu blogin kautta)

 • Tuote imeytyy suht hyvin, mutta illan levityksen jälkeen aamusuihku kannattaa skipata. 
 • Merkin tuotteissa on suht vahva ominaishaju, joka ei kyllä tuo sitä perinteistä itseruskettavan hajua mieleen. Lähes hajutonta itseruskettavavoidetta käyttäneenä tähän on kuitenkin vaikea enää palata.
 • Toimii niin kasvoilla kuin vartalolla.
 • Levityskinnas on ehdoton
 • Vaahto on ruskeaa. Väri tulee iholle samantien ja näin ollen helppo levittää tasaisesti.
 • Pumppaa pullosta varovasti, geeliä saattaa tulla forcella
 • Käytä kerran viikossa rusketuksen ylläpitämiseen.
 • Pullo on riittoisa

sports bra Gina Tricot (gifted)

Mistä tuotteita sitten löytyy jos ei marketeista? Stockalta, Sokoksista tai varmimmin netistä. Mm. Tanstoresta, johon tuotteet tuossa jo klikkasinkin, olen toisinaan tilannut ja toisinaan taas saanut testituotteita. Eli tätä paikkaa voin ainakin suositella :)

Luulempa, että suosikki itseruskettavani on löytynyt, mutta mikäli teillä on vinkata jotain hyväksi todettuja killereitä niin saa muuten vinkkailla NYT :)

Translation: For All my Eternity is my favorite self tanning lotion atm! I love the results: constant, natural tanning. And the best part is that the lotion doesn't smell at all! :) What is your favorite self tanning lotion?

 

T. Sara

Kommentit

Heta (Ei varmistettu)

Hei kiitos paljon tästä postauksesta, nyt voinkin päivittää oman itseruskettavan (jolla saan pikemminkin läikkiä vartalooni...) tähän sun suosittelemaan puteloon! :-)

saratickle
Tickle Your Fancy

Jea!! :) Kiva jos oli hyötyä!

Lotta (Ei varmistettu)

Näyttää hyvältä! :) Ja sun maha <3 Olis kiva kuulla miten treenaat ja syöt tällä hetkellä? :)

saratickle
Tickle Your Fancy

no kiitos! :) Ainakin treeneistä osviittaa löytyy tän aamun Huomenta Suomen haastattelusta: http://www.katsomo.fi/?progId=431779

Eeva (Ei varmistettu)

Hei mikä tuo For All My Eternityn vieressä oleva purkki on? Käytetäänkö näitä kahta yhdessä vaiko miten?

saratickle
Tickle Your Fancy

Siis molemmat purkithan minä olen tässä postauksessa esitellyt :)

Katya (Ei varmistettu)

Mä varmaan käyttäisin muuten itseruskettavaa mut vaan yks ongelma; en saa MILLÄÄN sitä levitettyä selkään joka puolelle! :D :(

saratickle
Tickle Your Fancy

Edes kintaalla?

Anna (Ei varmistettu)

Todella inspiroiva oli toi sun Huomenta Suomen haastattelu, sä olet upea! Kuulostaa hyvältä toi sun lemppari rusketusvoide. mietin, että voiko illalla vetää yöppärin kuin nopeasti päälle levityksen jälkeen vai pitääkö kekkaloida alasti ja odottaa kuivumista? :-)

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitti!! :) Kiva jos tykkäsit!

Meitsi ainakin pukee heti päälle. Tää kuivuu siis ihan todella silmissä!

Oona (Ei varmistettu)

Kiitos vinkeistä!!
Oon itse aika vaaleaihoinen luonnostaan, enkä haluaisikaan liian radikaalia muutosta tähän, ehkä vain hiukan päivettyä. Onko toi ensimmäinen tuote kovin tumma? Jos on, onko siitä olemassa vaaleampaa versiota?

ps. Oot mun inspiraatio, go Sara!

saratickle
Tickle Your Fancy

Varmasti löytyy erilaisia tummuusasteita, mutta tosiaan kevyesti levitettynä saat juurikin sellasen sopivan päivetyksen :)

Ihana sinä!!!

Reetta (Ei varmistettu)

Apteekista avene tai aco!

saratickle
Tickle Your Fancy

avenea en oo kokeillukkaan!

idaelisa (Ei varmistettu) http://elisse-cheers2that.blogspot.fi

Vita Liberatasta oon kuullut paljon hyvää, mutta mä oon niin pihi, etten malta ostaa! :D Ehkä joskus vielä..

Mulla käytössä St. Morizilta mousse. Oon tykännyt kovasti ja tiedän että moni muukin hehkuttaa tätä. :) Plussia ehdottomasti edullinen hinta (saa mm. Pretty.fi:stä) ja se että väri on oikeesti ruskee eikä oranssi! Ainoo miinus mitä tulee mieleen on et tuntuu vähän kuivattavan ihoa, tosin mulla on muutenki vähä kuiva iho.

hansssu (Ei varmistettu)

Heippa!

Olisin kysellyt noista urheiluliiveistä, onko hyvät? Sullahan löytyy myös H&M:n urheiluliivejä, millainen laatu niissä on? Itse olen aina käyttänyt Niken liivejä, kun en ole uskaltanut kokeilla "normi" kauppojen urheiluliivejä. Olen kylläkin pienirintainen, että mitään järkyttävää tukea en liiveissä tarvitse :)
Ps, olet huikea inspiraation lähde! Keep on going :)

susa (Ei varmistettu)

Vaikuttaa tosi hyvältä tuotteelta toi ensimmäinen! Tuleeko sillä tosissaan ihan kunnon väri? :) Kaipailen nimittäin just jotain näitä sun kuvauksia vastaavaa tuotetta :) Taidanpa tilata tämän, kiitos vinkistä! oot huippu!

-tan (Ei varmistettu)

Hei, miten saat itseruskettavan loput jämät pois ennen seuraava rusketuksen levitystä? Mulla jää ainakin tosi helposti sellasia epätasasempia kohtia mm. kaulaan ja kainaloitten alueelle ja reisiin. Ei viitsisi laittaa suoraan päälle uutta, kun sitten ne jämäkohdat jää kumminkin tummemmiksi. Kuoriminen ei tunnu auttavan. Vaikka kuorin perusteellisesti, niin silti suihkun jälkeen nihkeestä ihosta saa irtoomaan pyyhkeellä sellasta rantua. :D

-tan (Ei varmistettu)

Keksisinkin itse aivan mahtavan keinon ongelmani ratkaisuksi kirjoittamalla yllä olevan kysymykseni! :D No sillä pyyhkeellä! Ei muuta, kun saunaan ja hinkkaa ihoa kostealla froteepyyhkeellä. Kyllä lähtee kaikkein pinttyneimmätkin itseruskettavan jämät. Ja taas saa tasaisen rusketuksen :)

Kommentoi