iWhite - ennen ja jälkeen

Tickle Your Fancy

Olen mukana Indiedaysin ja iWhite Instantin yhteistyökampanjassa, jossa pääsin testaamaan uutta iWhite instantia, viiden päivän hampaidenvalkaisukuuria!

Ei muottien keittämisiä tai geelimäärän mittaamisia, vaan 10 kertakäyttöistä, yksittäispakattua muottia, joissa valmiiksi annosteltu geeli (jes). Hampaat pestään, jonka jälkeen muotit asetetaan ylä- ja alahampaisiin. iWhite tehoaa 20 minuutissa. Vaikutusajan jälkeen suu huuhdellaan ja muotit heitetään pois. Näin toimitaan siis viitenä peräkkäisenä päivänä. Tuote lupaa parhaimmillaan jopa 8 astetta vaaleammat hampaat. Tuotteesta voit lukea lisää voit lukea TÄÄLTÄ

KOKEMUKSIA KUURIN AIKANA

  • Kertakäyttöiset liuskat valmiilla geelillä. On IHANAA heittää käytön jälkeen limaiset liuskat vaan roskiin. Muottien keittämiset sekä niiden säilömiset vessan kaapissa ei vaan ole mun juttu.
  • Valmis geeliannostelu. Plussaa, ettei geelejä tarvitse itse annostella. Yleensä sitä laittaa liikaa ja noh, kaikki tietää miten siinä käy.
  • Lyhyt vaikutusaika. Muotit suussa ei ole kiva olla, se on fakta. Olen käyttänyt pari kertaa muotteja, joita piti pitää 45 min, joten tämä 20 min on huomattavasti parempi. 
  • Vihaan sitä kun muotit suussa ei voi puhua (t. hölösuu). Siksi käytinkin liuskoja aina suihkussa ollessani, tää oli tosi kätevää!
  • Geeliä joutuu väistämättä suuhun ja se ei ikinä maistu hyvältä, mutta sanotaan että tämän geelin maku oli sieltä parhaasta päästä. Melko neutraalia.
  • Sillä hampaita tummentavia ruoka-aineita ei suositeltu nautittavaksi kuurin aikana, jätin ne suosiolla pois. 5 päivää ilman aamukahvia oli kyllä tuskaa :D 

 

En tajunnut verrata hampaitani hammaskarttaan, tätä ei tainnut pakkauksessa ollakkaan. Itselleni ei siis selvinnyt kuinka monta astetta hampaani vaalenivat. Kuvista kuitenkin näkyy, että jotain on tapahtunut! Näättekö te eroa, ovatko hampaat vaalentuneet? :)

TÄÄLTÄ löytyy myös muiden bloggaajien kokemuksia sekä ennen ja jälkeen kuvia :) Sivuilla arvotaan myös kuusi iWhite Instant tuotepakettia. Arvonta-aikaa on 14.3 asti!

 

T.Sara

Kommentit

violah (Ei varmistettu)

Hei osaatko sanoa mitä toi viiden päivän valkaisusetti maksaa? :) haluaisin kyllä kokeilla!

saratickle
Tickle Your Fancy

50 e ja apteekista löytyy! :)

liljakukkanen (Ei varmistettu)

Nuista kuvista ei voi nähdä muutosta,koska kuvat otettu erilaisessa valaistuksessa:( toki näyttää valaistuksen vuoksi jälkeen kuvassa vaaleammilta mut mikälie totuus. Saisko uutta kuvaa?:]

Lotte (Ei varmistettu)

Hmm todella jännä tuo jälkeen kuva ! Sun otsis ja latvat on ihan keltaset ja tosta niiden välistä kaikki on hirveen vaaleeta?? Eli joko valo vääristää todella paljon kuvaa tai sitten sitä on käsitelty ! Uutta jälkeen kuvaa ois kiva saada.. :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Mun otsis ja latvat OLIVAT ihan keltaset ennen kun niitä on värjätty tän jälkeen! :D Mutta värit varmasti korostuvat tässä valossa. Eiköhän nuo hampaat vilahtele blogissa vielä :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Kuvat on kyllä erilaiset, teidän pitää vaan kyttäillä mun kuvia mitä tulee nyt tästä eteenpäin :)

hammaskeiju (Ei varmistettu)

Semmone vinkki että kannattaa pestä hampaat ilman fluorihammastahnaa, vaikka vaan vedellä hinkata enimmät liat koska fluori vaikuttaa aineen tehokkuuteen ;)

saratickle
Tickle Your Fancy

Tätä en tiennytkään, kiitti vinkistä! :)

Illi (Ei varmistettu)

Mites jos on herkästi vihlovat hampaat? :D

saratickle
Tickle Your Fancy

Sitä ei kai voi muuta kun kokeilla ja katsoa. En oo kuullut että ketään vielä vihloisi! :)

Krisse (Ei varmistettu)

Valo vähän vääristää, mutta selkeästi vaalemmat sun hampaat on.
Hyvälle näyttää lopputulos!! Sun toisessa etuhampaassa näyttäisi olevan hieman vaalempi kohta ihan tuossa kärjessä. Mites valkaisun jälkeen, korostuiko vaalea kohta "laikkuna"? Mullakin vähän vaalempia kohtia on. Loisteputki valossa hampaiden värivirheet ja läpikuultavuus näkyy parhaiten/pahiten ainakin minulla, kyppärin valossa on tosi hyvä syynätä värieroja! ;D

saratickle
Tickle Your Fancy

Mulla on ollu toi valkoinen laikku koko elämän ja aina hampaita valkaistaessa se on tavallaa hävinnyt, koska hammasluusta on tullut laikun värinen! :) Eli toisinpäin :)

Maikku (Ei varmistettu)

Olin jo apteekissa tänään kassalla ton paketin kans (tarjoukses oli muuten 39€!!) mut sit aloin miettiin et mitäs ku mul on hammaskoru? Pilaako toi valkaisuaine jotenkin ton korun liiman tai ite kultaisen hammaskorun? Pliiis auta ku apteekinsetä ei osannu vaikka googlettiki siinä tiskillä menemään! :D

Hemppa (Ei varmistettu)

Olen apteekissa töissä ja meillä ei suositella tätä henkilöille, joilla on hammaskoru. :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitos jelpistä! Mä en ois tosiaan osannu tähän vastata. Harmi että koru on esteenä :/

Hemppa (Ei varmistettu)

Tuliko sulla mitään tuntemuksia ikeniin tai mitään pienintäkään vihlontaa? Itse aloitan kuurin tänään ja jännityksellä odotan pystynkö tekemään tuon 5 päivää putkeen. Aiemmat valkaisukokemukseni ovat karmivia, koska valkaisu (hammaslääkärillä tehtävä) on jouduttu keskeyttämään sietämättömän vihlonnan takia.

saratickle
Tickle Your Fancy

Tässä ei tullut mitään noista! Tsemppiä kuuriin:)

Saijjaaa (Ei varmistettu)

On kyllä tosi kivan näkönen muutos, kelpaa hymyillä :)!
Voikohan noita liuskoja käyttää jos hampaat on epätasaiset?

Raitsu (Ei varmistettu)

1.käyttö menossa. Sylkeä tulee hirmuisesti suuhun, muotit ei meinaa pysyä, keksin laittaa talouspaperista tupon hampaiden väliin niin muotit pysyy paremmin :) Saas nähdä, kuin ämmän käy, jänskättää!

Kommentoi