JA IHO KIITTÄÄ

Tickle Your Fancy

Voi kuulkaa millaisen ihon hellittely hetken eilisiltana pidinkään. Minä ja kuiva ihotyyppini. Me ollaan hyvissä väleissä taas! Kuorin ja rasvasin ja öljysin oikein urakalla.

Pimeimpien ja laiskimpien vuodenaikojen vaikutus on suoraan verrannollinen ihooni: heikko meininki. Säärien rasvailu jää toissijaiseksi, sillä ne eivät näy ulospäin. Samaa filosofia pätee muuten siivouksen ja järjestyksen suhteen kotonakin: vaatekomeron ovi pysyy turvallisesti kiinni, eli komeron järjestyksellä ei ole väliä :D Typerä ajatus, mutta se on ikävä kyllä totuus. Kesään päin mentäessä ihon helliminen lisääntyy. Ihana testailla purnukoita ja kuorintavoiteita sekä ja lotrailla öljyillä!

Tässä tämän hetken ehdottomia kosteuttajalemppareita, joilla myös eilisiltana ihoani hemmottelin :)

Vichyn Ideal Body 3 Gold Oil (vas) ja Ideal Body Oil (oik) ovat kuivaöljyjä, jotka sisältävät kymmentä eri ihoa hoitavaa öljyä. Suihkutettavat öljyt toimivat etenkin kuivaihoisilla, ne tekevät ihosta sameetisen pehmeän. Ylellisestä tuoksusta puhumattakaan (ihana!)! Ideal Body oil sävyttää ihoa, kun taas 3 kulta öljy jättää iholle kullanhohtoisen jäljen. Molemmat toimivat niin kasvoilla kuin kiillon tuojana hiuksissakin!

Sanotaan, että öljyfaniksi olen lukeutunut vasta viime aikoina. Oikeanlaista öljyä ei vaan tätä ennen ole tullut vastaan. Testattu kyllä on. Öljyjen ongelma on imeytymättömyys. En tiedä onko syynä kuiva ihoni, mutta näiden tuotteiden kanssa sitä ongelmaa ei ainakaan ole.

Uusin tuttavuuteni on Kalaharin Phyto tuoteperheeseen kuuluvat Kiinteyttävä kaulanaamio, Käsinaamio sekä Vartaloseerumi.

Kalaharin luonnonmukaiset naamiot ovat kosteuttavia ja kiinteyttäviä. Sekä kaula, että käsinaamiot levitetään illalla, ja aamulla herätessä tulokset on nähtävissä: kaulan iho tuntuu napakalta ja kädet ihanan pehmeiltä. Hyvästi talven kuiva iho!

Vartaloseerumi oli hitti jo ennen ensimmäistäkään testikertaa, ihan pelkästään sanan seerumi takia Rakastan seerumeita! Ne tietävät aina kosteutusta, pehmeyttä ja kivaa kimmoisuutta. Samoin kävi tämän kanssa.

Tämän hetken vartalolle suunnattu kosteusvoide suosikkini on Vichyn Ideal Body Balm. Koostumus, samettinen lopputulos ja tuoksu. Kaikki toimivat täydellisesti yhdessä. Tuote näyttää muuten kuvassa hyvin pieneltä, mutta tämä 200ml:n purkki on varsin riittoisa!

ACO:n uusi ihon ikääntymisen ensimerkeiltä suojaava, 25+ -vuotiaille suunniteltu tuoteryhmä on ollut testissä vuoden alusta asti! Suosikikseni ovat nousseet Suojaava päivävoide ja Silottava yövoide.

Siinä missä jalkani ja käteni ovat kuivaa ihotyyppiä, kasvoni ovat normaalia. Nämä päivittäisessä käytössä toimivat voiteet ovat palvelleet loistavasti, tuoden iholle sileyttä ja kosteutta!

 

*Tuotteet saatu blogin kautta testiin!

 

Blogi muuttaa 14.4. Lilyyn, osoitteseen  http://www.lily.fi/blogit/tickle-your-fancy

The blog is moving 14.4., the new address is http://www.lily.fi/blogit/tickle-your-fancy

 

T. Sara

Kommentit

R (Ei varmistettu)

Moikka,

Ei liity aiheeseen, mutta löysin vanhan postauksen kulttuurituottajan opinnoistasi. Itse olen tässä pohtinyt ko opinnoiden jälkeistä työllistymistä, osaisitko sanoa siitä jotain? :)
Ja ihanan kuuloisia tuotteita muuten tässä postauksessa näin kuivaihoisen korvaan! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Ala on niin järkyttävän laaja, että käytännössä työllistyminen on hyvä. Tosin onko vapaana paikkoja juuri sieltä, mihin itse haluaisit työllistyä, sitä ei voi taata. Tänäpäivänä tuottajia on todella monilla firmoilla, ja tapahtumia tulee jatkuvasti lisää.

Tällä kuten monella muullakin alalla merkitsee se oma asenne, kontaktit ja kiinnostukset. Näillä pärjää jo pitkälle :)

Meikäläinen näkee tulevaisuuteni vahvasti blogimaailmassa, kun taas samalta vuosikurssilta mm. osa suuntautuu tv-tuotantoon, osa teatteriin, osa musiikkiin, osa festareiden järjestämiseen ja osa taas järjestömaailmaan!

Fevejii (Ei varmistettu)

Oliko tämä nyt niitä aitoja suosituksia, minkä takana seisot vai maksettu mainos, kun linkit saatu testiin blogin kautta? Kauan sulla ollut tuotteet omassa käytössä/monta kertaa niitä jo kokeillut?

saratickle
Tickle Your Fancy

Olen käyttänyt osaa tuotteista vuoden alusta asti, ja osaa n. kuukauden ajan.

Purkkeja ja pulloja tulee blogin kautta paljon. Minulla on siis tällä alalla ainutlaatuinen mahdollisuus päästä testaamaan uutuustuotteita eri merkeiltä. Vain ne, joista aidosti pidän, ja joiden takana voin todella seistä, päätyvät ilman mitään kaupallista yhteistyötä blogiini. Mikäli kyseessä on kaupallinen yhteistyö, siitä ilmoitan aina heti postauksen ensimmäisessä lauseessa :)

Mia (Ei varmistettu)

Mistä sait testiin noita kalaharin-tuotteita?? Kun googletin, niin tuotteita ei näytä saavan mistään nettikaupasta?! Itsekin lukeudun seerumi-fanaatikkoihin ja tuo vartaloseerumi kuulostaa ihanalta :)

Laura (Ei varmistettu)

Hei! Näetkö jos vanhoihin postauksiin on tullut kommentteja ? Meinasin vain että kannattaako niihin laittaa kysymyksiä jos niihin ei vastata ? :) nyt tarkotin siis lähinnä tota "peruskestävyyttä juoksutreeniin" -postausta :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Sanotaan, että tommosissa suosituimmissa käyn kyllä tsekkailemassa kommentteja, mutta mikäli ei kuulu niin kannattaa pistää uusimpaan! :) Parhaiten tavoittaa ihan uusimmista!

Kommentoi