Ja tarinan opetus on

Tickle Your Fancy

Terveisiä vaan koulusta. Oon vihdoin ottanu itteäni niskasta kiinni ja palannut luennoille & rästitehtävien ääreen. Hävettävän pieniä projekteja ja tehtäviä puuttuu sieltä täältä, eli ihan nollasta ei kurssien kanssa tarvitse aloittaa, mutta paljon on tehtävää. Mikä kuitenkin tärkeintä, nyt on pitkästä aikaa opiskelumotivaatio kohdillaan ja valoa (pitkähkön) tunnelin päässä eli hyvä fiilis koulun suhteen. Kuten muillakin, myös tällä tarinalla on siis opetuksensa: älkää ottako mallia, vaan hoitakaahan koulunne ajallaan nimimerkillä tarkalleen 101 ei dalmatialaista vaan opintopistettä kevätlukukaudelle...

Käytiin Bar 9:ssä tomaattikeitolla ja mulla oli kuulemma väärä paita siihen kuppilaan, ehh

paita Selected Femme, takki 2hand, aurinkolasit 2hand, kauluspaita Bik Bok, housut Gina Tricot (saatu), lenkkarit Nike

T.Sara

Kommentit

Anna (Ei varmistettu)

101!? Anteeeeeeeks..:D siis mä suoritin vuos sit keväällä 55op ja voin kertoa et muuta elämää ei ollu koko keväänä + stressitasot aika maksimissa, et jos vedät tuplat niin luultavasti et ees nuku :D mut jos noi saat tehtyy nii respect!! tsemppii!!

saratickle
Tickle Your Fancy

Tää kuulostaa pahemmalta mitä on :D Multa uupuu esim parista 20 op:n kurssista tentttejä/esseitä, joten en oo saanu noita op:ta vielä ollenkaan. Eli ei ihan niin paha tilanne miltä näyttää :D Mutta joo, joutuu puristelemaan!!

??? (Ei varmistettu) http://ewcliches.blogspot.fi

Aaahh tää vähän selvens ::D jummi alko jo puntis tutisee ton 101op ajattelu.. Vastaa muuten 2727 h työtä. Eli 114 pv duunia yhtämittaa ! Tai vikana päivänä saa ottaa puolenpäivän jälkeen lungisti. Suattaapi olla haipakkaa..

saratickle
Tickle Your Fancy

APUA kuulostaa ihan kamalalta kun sen laittaa noin! :DD

Elsa (Ei varmistettu)

Hallinto ja politiikka itsenäisesti = 11 esseetä/pohdintaa...toivottavasti sul ei oo sama kohtalo ton suhteen. :D tsemppii luokkakaveri!

saratickle
Tickle Your Fancy

haha ihana Elsa! Hei kuules, sama on kohtalo :D baby steps!!!! Mut keskitytäämpäs eka tähä meneillään olevaan markkinointisuunnitelmaan, terkkuja vaan joukolle :D

Marjo (Ei varmistettu) http://marsqn.blogspot.fi

Ihana rentoiluasu ja sun russets on superhot!!! <3

Marjo (Ei varmistettu) http://marsqn.blogspot.fi

Tarkoitin kyllä rusketusta hahaa :D

saratickle
Tickle Your Fancy

haha kiitos! :D

Nora (Ei varmistettu)

Tääl yks slacker ilmottautuu! Tän lukuvuoden aikana kokoon on saatu hurjat 6 op, jep... Nyt sit kevääl luetaan niit lakikirjoja ihan urakalla, 54 op verran olis kiinniotettavaa. (Muutan kirjastoon :-D) Hyvä me!!

saratickle
Tickle Your Fancy

Mun kotiosote myös kaisaniemessä!! Että hyvää kevättä! :D

Lellu (Ei varmistettu)

Ihana asu. Mitä opiskelitkaan ja missä? :-)

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitos :) opiskelen täällä Helsingissä AMK:ssa Kulttuurituotantoa

Kommentoi