THE JACKET

Tickle Your Fancy

Tiedättekö mistä tietää, että talvitakki oikeasti kolahtaa? Siitä, että sen ostaa jo elokuun alussa! Jo useamman vuoden ajan olen etsinyt lyhyttä oversized untuvatakkia, joka ei näyttäisi ihan pultsarilta. Kun semmoinen sitten kesäisellä Köpiksen reissulla tuli vastaan Urban Outfittersissa, päätettiin Mariannan kanssa toimia. Kiikutettiin samistakit farkkusortseissamme tiskille ja alettiin salaa odottamaan sitä hetkeä kun ne saisi pukea päälle!

Jos joku on klassikko, niin tämä! Takissa on mielestäni jotain tosi skandinaavista ja sporttista. Rento, mutta silti tyylikäs. Aivan täydellinen syksyyn ja talveen. Ihan täys 10!

Pictures: Elisa Lepistö

coat Urban Outfitters

knit Gina Tricot

pants Gina Tricot

shoes Kookenkä

beanie Asenne

 

// So I did something I usually never do and bought a down coat on August! I've been looking for a coat like this for ages and finally found the p-e-r-f-e-c-t classic, oversised model! Love it!

 

xx Sara

Kommentit

Iksa (Ei varmistettu)

Saanko kysyä minkä kokoinen kyseinen takki on? :) Ihastelin samaista takkia jo Mariannan postauksessa jokunen aika sitten mutta en ole vielä uskaltautunut tilaamaan, kun en ole koosta täysin varma. Mukavaa päivää sinne!

saratickle
Tickle Your Fancy

YES! Mulla on tää M-koko ja Mariannalla tais olla S

Usva (Ei varmistettu)

Pakko vinkata et myös Suomen puolelta löytyy hyvin samantyylinen takki! http://m.hm.com/fi/product/55581?article=55581-A

saratickle
Tickle Your Fancy

Yes! Tämä meikäläisen takki vaan on untuvaa, ja selvästi paksumpi, mutta malli on hyvin samanlainen! :)

Kommentoi