THE JAKKARA

Tickle Your Fancy

Mulla on ollut haaveena saada useita erilaisia jakkaroita kotiimme. Ne toimisivat ruokapöydän tuoleina, mikäli ruokailijoita on enemmän kuin me kaksi ja muutoin sitten ihan vaan sisustuksessa. Päätin, etten stressaa tämän kanssa, hankin jakkaroita sitä mukaa kun täydellisiä tulee vastaan. No alku kuussa sellainen tosiaan tuli vastaan.

Pidän kaikesta tässä tuolissa. Yksityiskohdista, kuluneesta pinnasta, mintunvihreästä väristä, raudan väristä. Jakkara tuo mieleen mummolan vanhan maalijakkaran ja toisaalta modernin sisustuksen yksityiskohdan. Se on rosoinen ja suloinen sekä liikuttava ja cool, kaikkea samaan aikaan.

jakkara Peroba

 

T. Sara

Kommentit

Roxy=) (Ei varmistettu)

Ei nyt liity tähän postaukseen mitenkään, vaikka tosiaankin on tosi kiva jakkara.

Mutta siis kiinnostais sun ravitsemushommat nykyään. Silloin keväälläkö se oli tai viime talvena aloit syödä säännöllisemmin ja tais olla että olit herkuttomalla(?) ja leipäkin tais ainaki arkisin olla pannassa. Olis kiva tietää miten on nykyään? Rajoitatko jotain ruokavaliossa vai syötkö kaikkea kohtuudella jnejne. Näytät vaan niin hyvältä ja freessiltä.

Mari (Ei varmistettu)

Samaa olen miettinyt kuin roxy! Olisi tosiaan kiva kuulla noudattamastasi ruokavaliosta koska sun ulkoinen olemus on niin raikas ja tollanen luonnollinen ja oot todella hyvinvoivan näköinen :) Sä loistat! Täältä sun blogista saa muutenkin aina hirvittävän määrän inspiraatiota ja motivaatiota urheiluun ja kaikkeen! :D

Laura (Ei varmistettu)

Apua! Ehkä siistein jakkara ever! <3

Kommentoi