JALKAPOHJAT KESÄKUNTOON

Tickle Your Fancy

 

Kaupallinen yhteistyö Indiedays & Scholl

Jotain varmasti kertoo tämän tuotteen tarpeellisuudesta se, että yhtenä arki-iltana kyseisestä paristoilla toimivasta jalkaraspista tv-mainoksen nähtyämme, poikaystäväni huudahti: "Sara, me tarvitaan tollanen!". Kahden kuivajalan kotitalous on nyt virallisesti pelastettu! Jalkojen hoito, asia jossa varmasti jokainen meistä tarvitsee pientä tsemppausta. No, nyt sitä tsemppausta on tarjolla. Paristokäyttöinen Scholl Velvet Smooth poistaa kuolleen ihon äärimmäisen helposti ja hellävaraisesti (sanoo ihminen, joka ei kutia mistään :D). Laiskuus on ongelmani, ja nyt koen saaneeni siihen helpotusta. Toisin kuin eräs perheenjäseneni, en millään jaksa liotella jalkojani vadissa 30 minuuttia ja sen jälkeen raspata pehmeiksi. Jalkapohjat voi tällä laitteella raspata vastedes vaikka kotisohvalla.

 

Miten se toimii? Mikäli teet tämän olohuoneessa, kuten minä, tarvitset pienen pyyhkeen jalkojen alle. Käynnistä laite pyöräyttämällä hopeista osaa vasemmalle. Käy laitteella huolellisesti läpi koko jalkapohja. Pese jalat tai pyyhi märällä pyyhkeellä. Pese irroitettava raspirulla. Rasvaa jalat Schollim kuivalle iholle tarkoitetulla jalkojen tehovoiteella. Voilà!  

Lopputulos Lopputulos on nähtävissä alla. Pehmeät jalkapohjat, oikeasti?! Voisko joku nipistää minua? Kesä ja sandaalit, täältä tullaan!  

 

  T. Sara

Kommentit

Phingster (Ei varmistettu)

Hep! Mukana!: )

mörkyli (Ei varmistettu)

Toinen maailman laiskin jalkahoivaaja ilmoittautuu! En ole koskaan oikeastaan raspaillut jalkoja, vaikka nykyisin alkaisi varmaan tarvetta olla sellaiseen! Ja tekstien luettuani, vakuutuin siitä että ehkäpä minäkin saisin ton kaksilahkeisen innostumaan jalkojensa hoidosta, jotka noh.. ovat hyvin miehiset :D Kyseinen vekotin kuulostaa sangen helppokäyttöiseltä, niin jospa munki koivet voisi ensi kesänä olla edustuskunnossa!

Tulisi tarpeeseen!

Lintu (Ei varmistettu)

hiekkapaperia kantapäissä, täällä bingo!

mallu (Ei varmistettu)

Oon niin laiska kaikkeen tämmöseen ja oon kauhukseni huomannu miten mun pehmeistä jalkapohjista onki tullu yllättäen kovat :D tällä saisin ne takaisin lähes vaivattomasti! :)

Jorkka (Ei varmistettu)

Moikku!

Mä oon kyllä jetsulleen niiiiin laiska, etten jaksa hoitaa mun jalkapohjia yhtään, vaikka mun todellakin pitäisi.... :D mulla on aina kuivat jalkapohjat ja samat kovettumat jotka on välillä myös superkipeitä eli haittaa toisinaan myös ihan arkielämän tallusteluja, buu. Oon harkinnu kyllä tätä laitetta mutta musta se on tavallaan vähän hintava (no ei oo mutta oon köyhä opiskelija ja muutakin ostoslistalla....) mut toivottavasti kerrankin voittaisin jotain! Lupaan tsempata ja käyttää ahkerasti jos onni suosii!!!

Iida (Ei varmistettu)

Oi, tuota kaipaisin! Paljon liikkuvana jalat joutuvat tossuissa koetukselle. Erityisesti koripalloilu saa jalat koviksi ja karheiksi. Olen laiska käymään jalkahoidossa tai muuten hoitamaan jalkojani, mutta tuolla se kävisi käden käänteessä.☺️

lottakatariina (Ei varmistettu)

Mulla on kesällä töissä maailman rumimmat Hessu Hopo tyyliset turvakärkiSANDAALIT, joiden kanssa tarvii olla sukat alla :D Joten vapaalle päästessä olis kiva vaihtaa nätimmät kengät nätimpiin jalkoihin tietty, mutta kuten varmasti moni muukin, oon sellainen laiskimus jolle jalkakylvyn laittaminen on liian suuri ponnistelu ja yleensä kipitänkin converset (tänä kesänä myös Niket!) jalassa jottei jalkojen huono kunto näy.. Olis kiva kummiskin käyttää sandaaleita muuallakin kun töissä! :D:D

Salla (Ei varmistettu)

Kyseinen tuote olisi kyllä tämän tytön pelastus! Omistan e-rit-täin kuivat jalkapohjat ja siihen yhdistettynä oma laiskuuteni niin tulos on kaamea. Tarvitsisin kyseisen tuotteen, jotta ei enää tulisi kiusausta leikata kynsisaksilla kovaa nahkaa jalkapohjista :'-D Mulla on ihan oikeasti tapana tehdä niin - ällöttävää!

Miianj (Ei varmistettu)

Atoopikkona myös jalkani kuivuvat herkästi ja niitä pitääkin rasvailla harva se hetki. Joskus mietin noita jalkaraspeja mutta en ole uskaltanut kuitenkaan kokeilla, vaikkakin se voisi olla toimiva ratkaisu.

hennam (Ei varmistettu)

Laiskuutta jalkapohjien hoidossa myös täälläpäin :D Samaisen mainoksen nähneenä laite on tuttu ja olisi mahtavaa päästä sitä kokeilemaan! Toivottavasti alkuinnostus tulisi jäädäkseen, helpompaa tapaa jalkojen hoitoon ei enää voisi olla!

Elli (Ei varmistettu)

Oi!! Ensimmäisenä mieleeni tuli oma rakas äitini joka kärsii sukkahousut repivistä jalkapohjista ja on kokeillut kaikkea maan ja taivaan väliltä ongelman poistamiseen. Tämä olisi aivan mahtava äitienpäivälahja, saataisiin äidinkin jalat tyttären yojuhliin nätiksi!! Ja ehkä tämä tytär saattaisi kokeilla laitosta itsekin.....

Jennu (Ei varmistettu)

Äidiltä perintönä olen valitettavasti saanut vaivasenluut molempiin jalkoihin ja urheilua rakastavana ihmisenä minulla on jalkapohjat kovalla koetuksella päivittäin. Kuivat jalkapohjat ovat itselleni arkipäivää ja opiskelijabudjetilla jalkahoitajan pakeille menemisessä on suuri kynnys. Tässä taloudessa raaspi pääsisi rakastavaan kotiin ja kovaan käyttöön! :)

marru (Ei varmistettu)

Moi! Just oon poikaystävälle vinkunu miten tartteisin tommosen, kun kantapäät näyttää aivan karmivalta!:D kysymykseen vastaan, että sen takia et pystysin olla korkokengissä omissa yo-juhlissa. Ja siinä on tavotetta riittämiin:) oma opiskelijabudjetti vaan taitaa kokee vähä liian suuren loven, jos kyseisen laitteen ostasin ite...

jassu (Ei varmistettu)

Vautsi mitkä tulokset tuolla saa aikaan! Tulisi ehdottomasti enemmän raspattua jalkoja jos sen voisi tuolla tavoin olohuoneessa tehdä. Kovin kuivat jalkapohjani vaativat usein raspailua ja rasvailua, mutta ei sitä kovin usein jaksa kylppärissä niitä siloitella. Siksi tarvitsisin tämän uuden tuotteen apuuni! :)

Es (Ei varmistettu)

Jalanpohjat on niin kuivat että ne rahisee sukkia laitettaessa tai sänkyä vasten. Muutama normi raspi on katkennut käytössä ni tollanen olis mun pelastus!

Miina (Ei varmistettu)

Toinen todella laiska jalkojen hoitaja ilmottautuu!:D Tulisi tarpeeseen, kun kesäkin on jo lähellä joten ehdottomasti mukana!

lotta (Ei varmistettu)

Apua kyllä kaivattaisiin. Olen itsekin hirveän laiska ja yleensä annan vain olla ja ostan uusia sukkia, kun vanhat menevät rikki. :(

Linnea (Ei varmistettu)

Tähän asti olen saanut nauttia pehmeistä jalkapohjista, mutta nyt ne ovat alkaneet uhkaavasti kovettua! Tämä laite tulisi siis tarpeeseen, että saadaan koko perhe jalat kesäksi sandaalikuntoon. :--)

Matilda (Ei varmistettu)

Olen perinyt äidiltäni erittäin kuivat ja karheat jalkapohjat (erityisesti kantapäät). Talvisin jalkani pysyvät suhteellisen hyvässä kunnossa, koska pidän sukkia aina jalassa ja rasvailen jalkapohjiani iltaisin. Kesäisin jalkapohjani pääsevät kuitenkin useasti erittäin huonoon kuntoon, koska laiskuuttani en jaksa jalkapohjia raspata ja kesällä rakastan olla ilman sukkia. Seisomatyö ja kova lattia rasittaa myöskin jalkapohjiani. Jalkani ovat usein niin huonossa kunnosssa kesän lopulla(todella kuivat ja halkeamia täynnä), että jopa käveleminen tuottaa välillä tuskaa! Olisi ihanaa kokeilla, olisiko tästä laitteesta huonoille jalkapohjilleni apua.:):)

LK (Ei varmistettu)

Omistan jalkaraspin, mutta liian harvoin muistan sitä käyttää. Tuntuu välillä niin vaivalloiselta, ettei jaksa hommaan ryhtyä. Tällainen pyörivä jalkaraspi olisi just passeli tällaiselle kiireiselle ihmiselle, jonka kantapäät on ihan korppua!

tanjas (Ei varmistettu)

Täällä olisi yksi, joka kipeästi kaipaisi tuon laitteen itselleen! Vietän kaiket päiväni työssä jalkojeni päällä ja jalat hikoilevat ja painautuvat turvakengissä. Olen myös harvinaisen laiska huoltamaan jalkojani yhtään millään tavalla. Tällä tuotteella saisin nopeasti jalat, joita kehtaa kesällä sandaaleissa esitellä :)

Maria (Ei varmistettu)

Pikajuoksun takia jalat ovat jatkuvasti todella kovilla, varsinkin kesällä kun monet treenit tehdään paljain jaloin urheilukentän nurmikolla. Loppukesästä juoksu jo sattuu, kun kuivat "uurteet" ovat jo niin syviä :D paljasjalkajuoksukelien mentyä ohi talvi ei paranna tilannetta yhtään, kun iho kuivuu silloin enemmän muutenkin. Tämä laite voisi olla apu ongelmiin :)

riikau (Ei varmistettu)

Meijän perheessä kaikilla on kuivat jalkapohjat ku aavikot, eikä minkään maan rasvailut ja perusraspit auta, niin tulis tarpeeseen!

hk (Ei varmistettu)

Mulla on ihan kamalan kuivat räpylät, mun on pakko saada tuollainen vekotin :D.

Anne Tuomikoski (Ei varmistettu)

Täällä kans pahat kantapäät ja kuitenki niin laiska hoitaan niitä.

Karkki (Ei varmistettu)

Mä kiljuin miehelle ihan samaa ton nähtyäni, tollanen on pakko saada! :D
Oikeasti tolle olis tarvetta koska tunnustaudun myös äärilaiskaksi jalkojenhoitajaksi enkä kestä yhtään näitä jalkahoitoloiden hoitoja, kauhein kohta niissä on se kun joku muu leikkaa sun kynnet..ääk! Ihanat kesäjalat sait :)

Katja (Ei varmistettu)

Hiiop!
Ihan vaan koska mun jalkapohjat on tosi_ällöt.

Japsu (Ei varmistettu)

Oih! Sounds too good!

Itse seisomatyötä tekevänä koen jalkani olevan kovalla koetuksella. Kovettumia kertyy tiettyihin paino pisteisiin ja kyllähän ne jalat tuppaa väsymäänkin(hitsit kun tää laite tekis kovettumien poiston JA hieronnan, ah :D ).
Jalat jää kyllä hoitamatta, joten kyllä kelpais tämmönen helposti tehtävä hoitomuoto ;)

Kivaa viikonloppua!

Henttu (Ei varmistettu)

Olisi just passeli vekotin mun kuiville jaloille, jotta kehtaisi käyttää sandaaleja :P

Reetta (Ei varmistettu)

Tarviisin kyllä todellakin, tommosella varmasti tulisikin hoidettua jalkoja vähän enemmän!

Minna (Ei varmistettu)

Mun kantapäät on kuin hiekkapaperia ja pienen lapsen äitinä ei ole aikaa tai energiaa raspailla. Saan yleensä kerran vuodessa äidiltäni syntymäpäivälahjaksi jalkahoidon, jonka jälkeen jalanpohjta ovat ihanan pehmeät mutta sitä pehmeyttä täytyisi myös ylläpitää. Tällä hetkellä olen myös raskaana joten kaikki apu olisi tervetullut myös tähän jalkapohjaongelmaan.:)

jenna (Ei varmistettu)

Täällä yks ilmottautuu mukaan! Jalat mulla on aina aivan karseessa kunnossa. Siihen yhdistettynä oma laiskuus niin lopputulos ei oo mikään paras. Toivottavasti arpaonni suosii. :)

Saila (Ei varmistettu)

Koko talven olen antanut jalkapoloisten elää omaa elämää kiinnittämättä niihin sen suurempaa huomiota. Rasvailutkin on jääneet! Arkisin kopistelen korkkareilla ja muuten vapaa-ajalla vaihdan lenkkareihin, johan sitä kulumaa ja hiertymää jalkoihin kertyy! Tulisi erittäin tarpeeseen sysäys kesäkuntoon ja huomio jalkapohjiin! :)

Sofia (Ei varmistettu)

Koska mun jalkapohjat on ihan törkeen hirveen karseet! :D

jenni (Ei varmistettu)

Mukana! Ja tarpeeseen tulis koska maailman laiskin jalkojen raspaaja ja rasvaaja olen :D

tarza, (Ei varmistettu)

Jalkojenhoitolaiskuuden perikuva ilmoittautuu..
Yleensä havahdun rasvaamaan ja raspaamaan siinä vaiheessa kun Joku kohta jalkapohjaa on halki.. Tämä on kovin kivuliasta ja saattaa joskus hiukan kirvellä kun viimein rasvaa levittelee :D

hilla (Ei varmistettu)

Mä niin tarvitsen tän! Mulla on tosi kuivat jalat ja toisessa jalassa joku kuiva näppylä, jota mun poikaystävä aina sanoo syyläks ja repii sitä.. Mä siis tarviin tän, ettei mun tarvii enää kuunnella sen valitusta siitä haha

Siri (Ei varmistettu)

Siis oon niin pitkään jo sanonut poikaystävälle että mun on pakko saada tuo! En kuitenkaan oo vielä päässyt kauppaan asti. :D Mun kantapäät on ihan naurettavat kovat ja koppurat, siis niissä ei oo juuri tuntoakaan.. Ois ihan mahtavaa jos tuo oikeesti auttais niihin! :)

Amanda (Ei varmistettu)

Olen myös ihan äärimmäisen laiska raspaamaan jalkojani. Unohdan sen myös yleensä täysin silloin ku oon suihkussa ja muistan vasta sieltä jo pois tultuani, että kantapääni on ihan ku hiekkapaperia!(kaikki sukat on aina rikki) :)

S (Ei varmistettu)

Kääk, mukana! Asuin Aasiassa puoli vuotta, ja eniten kaipaan sieltä mani- ja pedinaisia. Kerta kahteen viikkoon ja kädet sekä jalat näytti aina nätiltä. Miksi Suomessa on niin kallista käydä jalkahoitajalla?!

ansku (Ei varmistettu)

tarvitsisin tämän miehelleni :D hänellä on maailman kuivimmat ja kauheimmat jalat, joita olen joululahjaksi rasvannut JOKA ilta nyt kohta neljä kuukautta mutta vieläkään ne eivät ole kunnossa, naurankin aina että niihin tarvitaan sirkkeliä :) tuota laitetta katsellut kaupassa,mutta näin kotiäitinä ei ole varaa sitä hankkia! tämä olisi siis huippu voittaa!

maaruska (Ei varmistettu)

1,5 vuotiaan rasavillin perässä juokseminen toista lasta odottaen vie mehut,eikä illalla jaksa ruveta jalkojaan liottelemaan ja raspailemaan..vaikka sitä jalat todella tarvitsisivat..tämä vekotin voisi olla siis tällaisen rähjääntyneen kotiäitin pelastus ja hemmotteluhetki helppoudellaan! :)

idaelisa (Ei varmistettu)

Jos näkisit mun jalat, ymmärtäisit miks tarvin tän. Kauheet kovettumat kantapäissä, isovarpaiden sivuilla ja päällä (MITÄ??). Haluun kauniit kesäjalat!

Laura (Ei varmistettu)

Siis juuri eilen tuskailin katsellessani omia jalkojani, että miten voivatkaan olla niin kuivat. Hyvään saumaan tämä arvonta tosiaankin tuli ja nyt täytyy vaan toivoa, että onni potkaisisi niin saisi nämäkin jalat vielä ennen kesää kuntoon! :D

Eve (Ei varmistettu)

mun isällä on kantapäissä sellaset sentin railot ku on niin kuivat ja jos en kohta reipastu mun jalkojen hoidossa ni mullon pian samanlaiset:Dd joten tulis kyllä tarpeesen!

Anniina (Ei varmistettu)

Kokeilisin mielelläni, jos jälki on todella tuo mitä kuva antaa ymmärtää, vaude :) Kauankohan tuo tulos säilyy ennen uusinta käsittelyä? Testasin kerran Schollin pikahoitoa kovettumiin, mikä tehosi, mutta vanhat tutut, kuivat kovettumat tulivat yllättävän nopeasti taas esille.. :/

Franky (Ei varmistettu)

Mukana! Koska käsikäyttöinen raspi löytyy (löytynyt jo vuosia) ja jalat ovat edelleen niin karkeat, että niillä on kätevä peiton alla rapsuttaa sääriä, jos niitä kutittaa :)

lsmv (Ei varmistettu)

Teen seisomatyötä ja siihen päälle vielä treenit 5-6 kertaa viikossa, niin jalat on aika koetuksella! Haluun tuntea, millasta on omistaa pehmeät ja hyvän tuntuiset jalkapohjat. :D

Niina (Ei varmistettu)

Takana on kolme hikistä ja jaloille raskasta työtä maalarina työmailla, mun jalkani ovat aivan jäätävässä kunnossa ja laiskuus on ongelma täälläkin!

Kattt (Ei varmistettu)

No, näkisitpä mun jalat :D

Pages

Kommentoi