Jälkiruokapöytä 5/5

Tickle Your Fancy

*Kaupallinen yhteistyö: Lidl

 

Tilanne on tällä hetkellä huolestuttava. Lähti VÄHÄN käsistä Lidlin Deluxe jälkkäriosastolla. Tarkoitushan oli alunperin loihtia blogiin joku kiva elegantti jälkiruoka, mutta tää alkaa kyllä nyt muistuttamaan enemmän jo buffettia :D Minkäs teet, niin hyvältä kuulosti ja näytti jokainen näistä eikä hinnatkaan päätä huimanneet. Oli pakko maistaa useampaa (perustelu hyväksytty?)! Meidän iltapäiväkähveille tulikin nyt sitten normaalia himpun verran tuhdimpi tarjoilu, not bad!

Jälkkäri-inspiraatio syttyi lukiessani Lidlin uutta Liedellä-lehteä. Niin ihania reseptejä ja herkullisia esillepanoja että! Lehden voi napata mukaan mistä tahansa Suomen myymälästä tai vaikka ladata tuosta pdf:n! :)

Ostoskoriin tarttui:

 

Crème Brûlée -paahtovanukasta

Tiramisua

Sitruunajuustokakkua

Mansikka-vanilja jäätelöä

Macaron-leivoksia

Ganache-konvehteja

Pähkinöitä

Kookos-suklaamoussea

 

Pakko vielä nostaa hattua pakettien valmiille annoksille ja tarjoiluastioille! 5/5!

 

Pssst. Osallistu mukaan instagram-kilpailuun: ota kuva annoksesta ja tunteesta, jonka haluat jakaa. Tägää @lidlsuomi ja #deluxetunne. Joka päivä 5.12 asti, arvotaan 5kpl voittajia, jotka pääsevät Helsingin keskustassa näkyviin ulkomainos-screeneihin ja saavat 50e lahjakortin!

 

xx Sara

Kommentit

Rakkaudella, Hannele (Ei varmistettu) http://www.rakkaudellahannele.fi

Oi näyttääpäs herkulta, kivat kuvat! Mistä muuten tuo teidän ruokapöytä on peräisin? Meillä ois hakusessa suht samanlainen :)

Hannele
http://www.rakkaudellahannele.fi

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitti paljon! :) Ostin Perobasta tämän! Aivan ihana sisustuskauppa!!

Kommentoi