JÄNNITTÄÄ

Tickle Your Fancy

 

Oloni ei juuri nyt ole yhtä energinen, kuin mitä se näitä kuvia otettaessa oli (näin jälkeenpäin ajateltuna, voivat nämä kuvat olla se syy tämän hetkiseen olooni). Saakelin syysflunssa, saavutithan sinä minut lopulta kuitenkin.

Miksei flunssa ikinä iske silloin kun sen toivoisi iskevän? Sillon kun laiskottaa pahemman kerran, ja ulkona on harmaata ja sateista ja ällöä? Sillon kun on superkoukussa johonkin Netflix-sarjaan, jota haluaisi vaan katsoa viisi vuorokautta putkeen? 

Flunssasta viis, tänään lähdetään vanhojen koulukavereiden kanssa mökkeilemään. Tai näin ainakin oletin. Itseasiassa, minähän en tiedä yhtään mitä tulee tapahtumaan seuraavan 48 tunnin aikana. Viikonlopun ohjelma kun on järjestäjää lukuunottamatta yllätys meille kaikille. Mennäänköhän me edes mökille? Makuupussit piti ainakin varata mukaan. Ja lämmintä päälle. Pipo ja hanskatkin lukivat eilen toimitetussa pakkauslistassa. Shit, ei kai me olla teltassa yötä?! :D Noh, viideltä minut tullaan noukkimaan toimistolta, eiköhän homma sen jälkeen pikku hiljaa ala aukeamaan. Kääk, jännää!

Mukavaa (ja jännittävää) viikonloppua kaikille!

 

pictures: Kaisa Turunen

 

top Gina Tricot 

pants Nike

sweater Björn Borg (here*)

sneakers Zalando (here*)

(*adlink)

 xx Sara

Kommentit

<tiia (Ei varmistettu)

oot kyl upees kunnosa

saratickle
Tickle Your Fancy

heh, kiitti!

P (Ei varmistettu)

Ui juma, mitä kuvia!! :D

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitti! Mäki diggailen näistä ihan hulluna! :)

Karoliiiiiiiiiina (Ei varmistettu)

Ei nyt periaatteessa liity tähän mitenkään, mutta käytii eilen kavereiden kanssa kattomassa Bodom elokuva ja nyt tollanen retki metsään, mistä kukaan ei tiedä mitään, ei tulis kuuloonkaan. :DD Ja siis mökkeily ja telttailu on yleensä ihan kivaa, mutta ei ilmeisesti tänä syksynä.

saratickle
Tickle Your Fancy

hei hyissaakeli, nyt alko ahdistelemaan :D

DOM (Ei varmistettu)

Mut mut hei, enhän minä edes ehtinyt kommentoida mitenkään...

Kommentoi