JEANS + TIMBERLANDS

Tickle Your Fancy

Hitto soikoon, taas se meinasi tulla! Nimittäin sana Basic otsikkoon :D No millä muulla sanalla sitä kuvaisi farkkuja, kollaria ja Timberlandeja?! Viikonloppuna fiilis oli varsin mukavuudenhaluinen. Asujen lisäksi tämä näky muuallakin: kyläilyä, lenkkeilyä ja kotitekoista safkaa. Itsetehtyjä hamppareita ja bataattiranskiksiahan (resepti) oli siis pakko tehdä kahtena päivänä peräkkäin :D Ja kyläilyäkin oli itseasiassa niin paljon kaikilla, että vaikka veikka ja hänen vaimonsa majoittuivat meillä koko viikonlopun, en ollut kotona yhtäkään iltaa. Hahaa no me panostettiinkin kunnon aamubrunsseihin, joille pitkästä aikaa lingottiin mehujakin oikein urakalla.

Lauantaina olin siskon luona yökylässä ja meidän syvälliset keskustelut venyivät siinä daimjädeä suoraan purkista lusikoidessa aina neljään asti. Siis olin eilisen päivän niin rikki, ettei mitään järkeä. Kuvauspäivän jälkeen iltapäivä menikin sohvalla nukkuessa. Voihan vanhuus.

coat Object* / shirt Urban A* / jeans Cubus / shoes Timberland / scarf Beck Söndergaard (*=gifted)

Timberlands and ripped boyfriend jeans, always a good idea

 

T. Sara

Kommentit

Sanna (Ei varmistettu)

Ihana asu!! :) pakko ehkä ittekin mennä kenkä ostoksille! Ps. Täällä odotellaan malttamattona filipiini postausta! :DD

saratickle
Tickle Your Fancy

Hahaa ;) Hei iloksesi ilmoitan, että tällä hetkellä juuri kyseistä postausta naputtelen!! :D

Janette (Ei varmistettu)

Ihanan freesi asu! :-)

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitti!! :)

Nessa (Ei varmistettu) http://nessanelamaa.blogspot.fi/

Oon aina tykännyt noista Timberland kengistä, mutta koen että mulla on liian suuri jalka niihin(vaikka mulla on 37,5). Ne on niin massiiviset.:D

saratickle
Tickle Your Fancy

Höpö höpö! :D Nää mun kengät on 37,5 (normisti 37) ja talvipohjallisilla erinomaisen lämpimät :) Eivätkä näytä nyt niin jättimäisiltä!

mm (Ei varmistettu)

I like. Erittäin onnistunut asu. :)

Kommentoi