Joko äänestit?

Tickle Your Fancy

 

 

Olethan jo äänestänyt lempparibloggaajiasi Inspiration Blog Awardseissa?

Ei hätää, vielä on kolme päivää aikaa äänestää parasta muoti-, sisustus-, ruoka-, lifestyle- ja kauneusblogia :)

Mä olen ehdolla vuoden inspiroivimmaksi muotiblogiksi ja toissapäivänä julkaistun tilannekatsauksen jälkeen, olen ainakin 20 parhaan joukossa! Vau! Tuhannet kiitokset siis kaikille äänestäneille <3

Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan 5 kahden hengen lippupakettia 16.11. klo 19 järjestettävään Inspiration Blog Awards -juhlaan. Mukana juhlassa ovat myös mun fanittamat naapurimaan bloggaajat Angelica Blick ja Andreas Wijk!

 

Äänestä siis TÄÄLLÄ

 

T.Sara

Kommentit

emmainkeri (Ei varmistettu)

Ole hyvä! Ehehee :D Ei mutta musta olis mahtavaa joskus nähdä siellä palkittuna semmosia bloggaajia jotka eivät ole niitä ainaisia kaikkeen massaan vetoavia, tylsästi pukeutuvia naisia. Mutta koska tää on äänestys, niillä on suuurempi mahdollisuus voittaa laajan lukijakunnan ansiosta. Nytkin on sentään kyse inspiroivimmasta.

Minna Rosé (Ei varmistettu) http://minna-rose.blogspot.fi

Mäkin olen ehdolla lifestyle -kategoriassa, mutta siellä on kyllä niin huippuja vastustajia todella suurilla lukijamäärillä, että vähän tuo oma pärjääminen mietityttää ;) Mutta tsemppiä sulle kisaan! :)

minea (Ei varmistettu)

Moikka Sara! Oon lukenut sun blogia jo useemman vuoden ja tykkäillyt kovasti, sul on ihan loistava asenne, tai ainakin sellanen välittyy kirjotuksista ja kuvista! Sun tyyliäkin diggailen aika kovasti!:D Oon muutaman kerran aikasemminki kommentoinu, mut aattelin nyt kysyä sulta neuvoa lenkkireitteihin Helsingissä! Muutin pari kuukautta sitten vasta Helsinkiin ja sun joistain asukuvista päätellen taidan asua sun kanssa jopa samalla kadulla:D tän takia mietinkin, että mihin päin sä yleensä tapaat täällä juosta? Kaipaisin kovasti jotain n. 8-12km lenkkireittiä, josta osa ainakin mielellään ois pehmeempää alustaa kun asvaltti. Arabian suuntaan oon juossu mut sielt ei oikeen tahdo päästä takasin, jos ei sitten tuu samaa reittiä/jotain isompaa katua kuten Mäkelänkatua, ja sitä on aika inhottava juosta.. Oon yrittäny keksiä hyvää reittiä googlemapsinki avulla mut ei vaan onnaa, ni aattelin kysyä sulta suosituksia nyt sit kun lenkkeilet aika aktiivisesti! Ois kiva jos ehtisit jossain vaiheessa vastailla, vaikka ei mitään kunnon neuvoa oiskaan!:-)

Kommentoi