Jos saisit valita vain yhden asun...?

Tickle Your Fancy

*Kaupalliinen yhteistyö: KappAhl

 

"Millaiset vaatteet pukisit asuun, jonka pitäisi kuvata mahdollisimman osuvasti Sinun tyyliäsi?"

 

Ystäväni esittämä kysymys oli vaikea. Tuohon on suorastaan mahdoton vastata. Erilaisia tyylejähän minulta tunnetusti löytyy, fiilispukeutuja kun olen.

Ulkopuolinen saattaisi saada tyylistäni kiinni mikäli näkisi asut kokonaisen viikon ajalta.

Viikkooni mahtuu ainakin yhdestä kahteen trikoot ja miesten huppari -päivää (fakta). Yhtenä päivänä pukeudun ehkä farkkuihin ja oversized kauluspaitaan tai -neuleeseen. Mitä todennäköisemmin päälläni nähdään myös printtipaitoja, suorat housut, värikäs kollari, karvatakki, boyfriend-farkut, päähineitä ja lakkeja, mekko, tennarit, värikkäitä nilkkureita, poolo ja bleiseri.

Todellinen sekalainen seurakunta. 

 

 

KappAhl shirt here

KappAhl jeans here

 

 

Vaikka trendit vaihtuvat ja moni vaate on jäänyt, ovat farkut pysyneet matkassa aina.

Siinä missä teiniaikana farkut piti olla superkireät, mahdollisimman matalat ja paksua kangasta, mennään tänä päivänä mukavuus edellä. Vaatehuoneeni farkkuhylly onkin täynnä erilaisia malleja, joista lähes jokaisista löytyy reilusti joustoa. Ja vaikka malleja onkin monia, ei yhdenkään niistä vyötärö ole enää sillä mataluustasolla mitä se vuonna 2004 oli :D Luojan kiitos...

Tänä keväänä suosikkifarkkuihini kuuluu sporttisilla raidoilla tuunatut farkut, culottes-farkut ja ikisuosikkini boyfriend-farkku! Jokaista edellä mainittua farkkumallia löytyy myös KappAhlin tämän kevään mittavasta farkkumallistosta! Tarjolla on laaja kattaus unelmafarkkuja ihan jokaiselle vartalotyypille.

  

KappAhl jeans here

KappAhl t-shirt here

Kappahl blazer here

 

Pictures: Kaisa Turunen // edit by me

 

Ehkä minä valitsisin siihen yhteen tyypilliseen Sara-asuuni siis farkut. Mahdollisesti boyfriend-farkut ja revityt vielä? Tai sitten leveät culottesit nilkkureilla...

Äh. Edelleen mahdoton tehtävä.

Entä siellä? Osaatteko te vastata millaisia vaatekappaleita valitsisitte teidän tyypilliseen asuunne?

 

xx Sara

Kommentit

Ajattelin kysyä farkkufanaatikilta/-asiantuntijalta neuvoa pulmaan. Onko antaa vinkkiä mistä mallistosta tai miltä merkiltä löytyis boyfriend-farkut sporttisille reisille? Ongelma on, että on lyhyet jalat ja luistelijan reidet. Yleensä mallit on tosi pitkiä tai sitten niin tasalahkeisiä, että saavat jalat näyttämään entistä lyhyemmiltä tai todella paljon paksummilta. Ja välttämättä kaikki boyfriendit ei loppu peleissä jää rennoiksi just reisien kohdalta. Sääret on hoikat mut nää hiton teidet tuottaa tuskaa aina. Olis niin kiva löytää edes yhdet vähän rennot farkut, joissa ei näyttäis alakroppa pönäkältä. Hinnalla ei oo väliä.

saratickle
Tickle Your Fancy

Moikka! Tunnistan ongelman, itsekin "ihan kohtalaiset" reisilihakset omistavana törmään tähän välillä!

Mä suosittelen ihan tosissani tsekkaaamaan tämän Kappahlin malliston, ja kannattaa ehdottomasti käydä liikkeessä sovittamassa! :)

Käyn ehdottomasti sovittaan! Kappahl on ilmeisesti tehny melkoisen faceliftin. Pitkän aikaa ole mieltänyt sen enemmän mamma-osastoon kuuluvaksi putiikiksi. Vaikka farkkujen kohdalla harva edes tunnistaa mistä pöksyt on hankittu ellei ole esim. Levikset...

Reetta P

Mut on varustettu isohkoilla reisillä ja pepulla ja mun suosikki on Monkin Taiki malli! Kun otan tarpeeksi ison koon, niin jää kivan rennoksi myös reisistä, muttei mitenkään hehtaarikokoiset muualta (ja pysyy ylhäällä koska korkeavyötärö) ja plussaa myös siitä, että näissä on hyvin lyhyt lahje! Mä oon 164cm ja näiden lahkeet jää mulla ainakin reippaasti nilkan yläpuolelle :---) Taikia löytyy ainakin mustana ja kahtena eri sinisenä ja hintakaan Monkin farkuissa ei onneksi ole päätähuimaava!

Olis pitäny kysyä vinkkiä jo aikaa sitten sen sijaan, että yksin yrittää metsästää. Kiitti tipsistä!

saratickle
Tickle Your Fancy

Oi, kuulostaa hyvältä! :) Tsekkaa nämä!

Vierailija (Ei varmistettu)

Miten kehtaat olla vastaamatta tähän naistenpäivä-postauksesta syntyneeseen kohuun vaikka muihin kommentteihin vastailet ja näköjään tehtailet myös joka päivä uusia postauksia?

Terveisin aiemmin uskollinen lukija, jolle tulee nyt sellainen fiilis, että lukijoiden kommentit eivät sinua paljoa kiinnosta jos niissä ei ylistetä sinua

saratickle
Tickle Your Fancy

Mä suunnittelin omaa vastauspostausta tämän ympärille, koska homma lähti niin laukalle tuolla ja koen että mut väärinymmärrettiin ihan täysin.

Toinen vastaus on aika. Vietin kolme päivää veljen lasteni kanssa ja halusin keskittyä lapsien kanssa läsnäolemiseen, enkä käyttää tätä aikaani kommenttien murehtimiseen. Tulen kyllä vastaamaan niihin ajan kanssa, ja ehkäpä palaamaan oman postauksen kera vielä kuten mainitsinkin :)

Kyllä totta kai kommentit kiinnostavat, toivon että ymmärrät myös minua :)

 

Kommentoi