JOTAIN TODELLA ERILAISTA

Tickle Your Fancy

*Kaupallinen yhteistyö Indiedays, Instrumentarium & Olympus

Tämä yhteistyö oli hyvin mielenkiintoinen. Mukaan lähtiessäni tiesin kampanjan nimen, Fashion Photoshoot sekä yhteistyökumppanit. Se, että pääsisi viettämään kuvauspäivään kuuluisan valokuvaajan Damian McGillicuddyn kuulosti sen verran houkuttelevalta, että päätin lähteä mukaan. Fashion Photoshoot oli ehkä hieman vääristävä nimi kuvaamaan tätä projektia. Ainakin omalla kohdallani stailauksessa tai kuvauksissa ei keskitytty muotiin, lähinnä saamaan minut täysin eri näköiseksi.

Kuvauksissa lähdettiin minun kohdallani hakemaan siis omasta tyylistäni todella radikaalisti poikkeavaa lookkia. Alkuepäilyjen jälkeen näytin kuitenkin peukkua - let's do this. Stailaaja Zoe Hughes sekä valokuvaaja Damian McGillicuddy valitsivat minulle koulupukumaisen lookin ja halusivat hiukseni harakanpesämäisesti sekaisin ylös. Tähän vielä lasit päälle, eikä minua meinaa tunnistaa näistä kuvista. En ole vielä päättänyt onko se hyvä vai huono juttu. Nimesin tämän lookin jo kuvauksissa Marja Tyrniksi :D

 

Lasit:  In Style // Brändikuvaus: "In Style silmälasit ovat rennon tyylikkäät. Näiden silmälasien käyttäjä saa kasvoilleen valoa kirkkaista ja trendikkäistä väreistä."

 

Lasit: Fleye // Brändikuvaus: "Fleye-silmälasikehykset tunnetaan maailmanlaajuisesti niiden ylivertaisesta keveydestä, kestävyydestä ja joustavuudesta"

photos: Damian McGillicuddy

Lasit: Fuzion // Brändikuvaus: "Fuzion silmälasit tarjoavat kantajalleen hyvää laatua ja korkealuokkaisia materiaaleja"

 

Lookissa, joka ei näytä omalta ei sitten pätkääkään, ei ole todellakaan helppo olla omana itsenään. Kuvauksissa päätin asennoitua ja heittäytyä, mutta valmiit kuvat käsiini saatuani olin pienesti järkyttynyt. Näiden kuvien hyväksyminen on oikeasti ollut mulle aivan naurettavan vaikeaa! Ehkä tämä on sitten kasvattava kokemus tällä osa-alueella.

Tiedote: Instrumentariumilla parhaillaan menossa kampanjan, jossa silmälasien ostaja saa toiset lasit kaupan päälle – itselleen tai kenelle ikinä haluaakin.

Lisää tämän kampanjan kuvia löytyy  täällä! Mukana Janni, AnnikaAinoSiljaMariaEmiliaRilla sekä Lila

 

 

T. Sara

Kommentit

sofie (Ei varmistettu)

Siis kattelin tota instrun mainosta tänään ja mietin et hitsi näyttääpä vähän sulta mut eihän se varmaan oo. Olihan se! Ihan mahtavia kuvia, hyvä räväkkä toisenlainen muutos verrattuna ns tavallisiin kuvauksiin :)

saratickle
Tickle Your Fancy

haha joo aikamoinen muutos!

maya (Ei varmistettu)

moi sara! oon seurannu sun blogia jo vuosia (sun ja jannin yhteisestä blogista asti, joka oli muuten ihanan aito ja rehellinen=)) mut viime aikoina en oo viittiny enää seurata juuri lainkaa sua ku mainostat lähes jokasessa päivityksessä vaa kaikkia erilaisia tuotteita! harmi ku hyvä blogi muuttuu tällaseks mainostamiseksi ja aito meininki häviää..=/ ymmärrän kyl et bloggareiden kautta halutaa saada tuotteille mainostilaa mut ootko miettiny millasta blogia ite haluat pitää? näyttää nimittäi siltä et hypit vaa tuotantoyhtiöiden pillin mukaa..ei millää pahalla mut harmittaa vaa..

laurajulia (Ei varmistettu)

Mulla on tullut ihan samanlainen fiilis :( monet postaukset tulee skipattua kun näkee jo otsikon perusteella että joku mainos on kyseessä. Oot todella kaunis ja inspiroiva ja kirjoitat hyvin ja hauskasti niin tää on nyt viime aikoina harmittanut!

saratickle
Tickle Your Fancy

Tosi harmi jos näette asian näin :/ Ja miksi tämä sattuukin mua erityisen kovaan, on se että se on ihan totta. Mä tuolla vastailinkin jo yhdelle, joka sanoi samaa. Musta riippumattomasta syystä kaupalliset kampanjat ovat myöhästyneet aloitusajoistaan ja nyt niitä on järkyttävä rysä tässä samana aikana. En pidä tästä itsekkään, yhtään.

Yleensä lähden mua kiinnostaviin kampanjoihin mukaan, nyt olen sanonut ei todella monelle tässä lähiaikoina. Tämä tarkoittaa hiljaisempaa aikataulua ainakin joulukuussa.

Mutta muistuttelen teitä, että myös postaustahtini on vilkastunut vanhasta. Nykyään postaan kahdesti päivässä arkisin. Postausten joukosta saattaa löytyä jonkin verran kaupallisia yhteistöitä, mutta paljon muutakin :)

Kiitos kommenteistanne, kullanarvoisia ja hyvänä muistutuksena mullekin, että pitää muistaa vaatia asiakkailta tarkempia aikatauluja + muistaa että vaikka kampanjaidea kuulostaisikin kivalta, liika on liikaa.

Anniet (Ei varmistettu)

Ymmärrän kyllä miksi näitten kuvien hyväksyminen on hankalaa! Muistakin blogeista katsoin näitä kuvia ja petyin lopputulokseen. Oisin odottanut tyylikästä ja inspiroivaa lopputulosta, sellaista mitä teidän blogit tarjoaa yleensä asuista. Jotenkin nämä kuvat ei näytä teitä parhaimmillanne vaan lopputulos oli jotenkin väkisin väännetty, turhan erikoisuutta tavoitteleva. Ja tuolta huippukuvaajaltaki oisin odottanut paljon enemmän!

Kommentoi