Joulufiilis taattu x 6

Tickle Your Fancy

 

Joulukonsertti. Ei joulua ilman joulukonserttia! Konsertteja järjestetään ympäri Helsinkiä aina jouluun asti. Haettiin eilen joulufiilistä Evan ja Manun Christmas Tour keikalta Savoy-teatterista. Ihan mieletön!

Hyväntekeväisyys. Yhdistän hyväntekeväisyyteen vahvasti jouluun: joulu on antamisen aikaa. Osallistumistapoja on monia. Hyväntkeväisyysjärjestöjen lisäksi monet yritykset tekevät joulun alla hyvää. Esimerkiksi Woltin kautta on mahdollista lahjoittaa yhdellä swaippauksella 10e vähävaraiselle perheelle jouluruokaan (aterian arvo yhteistyökumppanien ansiosta 40e). Lahjoituksia on helppo tehdä myös esimerkiksi Helsinkimission, SPR:n, Suomen lähetysseuran ja Planin kautta. 

Joululahjat. Meillä on monena vuotena ollut perheen kesken "ei osteta lahjoja" -linja, josta mulla on tapana lipsua. Ja näyttää muuten vahvasti siltä, että lipsumista tullaan näkemään myös tänä vuonna. Mun mielestä joululahjojen ostaminen on ihanaa! Musta on niin kiva miettiä, millaisia juttuja se läheinen ihminen haluaisi tai mitä asioita arvostaisi. Alan rekisteröimään tarpeita jo syksyllä, joten joulukuussa minulla on lahjojen suhteen jo ihan selvät sävelet.

Daniela Andrade - The Christmas EP. Tämä kuuden kappaleen tunnelmallinen EP on joulun suosikkejani. Mukavaa vaihtelua niiden klasikkohittien rinnalla, joskin klassikkoja sisältää tämäkin kokoelma. 

Tuomaan markkinat. Senaatintori (ja oikeastaan koko Helsingin keskusta!) näyttää aivan ihanalta tähän aikaan vuodesta, kiitos Tuomaan markkinoiden! Mikäli joulutunnelma ei ole vielä iskenyt, suuntaa joulumarkkinoille glögille ja puurolle!

Punainen. Tämä väri vaan toimii joulufiiliksen kohottajana. Punaista on näkynyt mulla viime päivinä niin vaatteissa kuin huulissakin. Tämän mekon olen pukenut arkeenkin yhdistämällä sen vajaamittaisiin tummiin farkkuihin ja mustiin nilkkureihin.

 

 

Nly dress (here* 50% sale)

Michael Kors heels

*adlink

 

xx Sara

Kommentoi