Joululahjatoivelista

Tickle Your Fancy

Tuleva joulu poikkeaa aikaisemmista 23:sta joulustani, ja poikeaa muuten paljon. Ensimmäinen joulu, jota ei tulla viettämään perinteisellä perhekokoonpanolla jännittää jo nyt. Tuleva joulu ollaan nimittäin siskoni kanssa kahdestaan, siis ihan kahdestaan. Jouluruoat tulevat lähes 100%:n varmuudella epäonnistumaan, mutta lahjoja me osataan ostaa.

Indiedaysin ja Verkkokaupan kampanjan ansiosta (sen lisäksi, että te pääsette mukaan tajuttomaan skabaan!) olen kerrankin ajoissa: lahjatoivelista on nyt valmis!

Joulutunnelmaan on melko vaikea päästä, vaikka h-hetkeen onkin enää alle kuukausi. Lumettomalla katukuvalla on tämän asian kanssa varmaan jotain tekemistä. Keitin glögiä, sytytin muutaman kynttilän ja aloin lahjalistan täyttämisen ohella selailemaan kuvia edellisiltä jouluilta.

 

Verkkokaupan kampanjan ideana oli koota viidestä eri hintaluokasta lempparituotteet, jotka hyvällä säkällä päätyvät vielä pukinkonttiin! Mun lahjatoiveet tulevat tässä:

 

 

 

0-99 e: Sonyn Bluetooth kuulokkeet (89,90) ovat ensimmäinen toiveeni. Ostin hetki sitten saman valmistajan bluetooth kaiuttimen, johon olen ollut älyttömän tyytyväinen. Musiikinkuuntelu ilman tiellä olevia johtoja ja vielä hyvällä äänentoistolla kiehtoo todella. Kuulokkeet vaikuttavat tukevilta ja toimisivat täydellisesti salilla ja lenkilläkin.

100-199 e: Uskokaa tai älkää, en omista vielä GHD muotoilrautaa (149,90). Tarviiko tähän edes perusteluja? Jokainen tietää, että tämä rauta on klassikko. Vaikka muotoilurauta on keskivertoa arvokkaampi, on elinikäennuste myös huomattavasti korkeammalla. GHD on kampaajien ylistämä ja suoristusrautojen ehdoton ykkönen.

200-499 e: En omista tablettia, mutta olen toivonut sellaista jo pitkään. Apple iPad Air (488,90) on niin kevyt (alle puoli kiloa), että sitä kantaisi mielellään mukana. 10 tunnin akkukin kestäisi helposti koko päivän. Jospa tällä saataisiin mun kadoksissa ollut koulumotivaatio nousuun?500-999 e: Apple iPhone 5s, kulta (699,90). Tätä on nimittäin venattu. Kultainen iPhone, täydellistä. Applehulluus iski pari vuotta sitten ja siitä ei ole parannuttu vieläkään. Pikkusen olen onnistunut laajentamaan näköpiiriäni muillekin merkeille, mutta kyllä tämä puhelin olisi vaan aika tosi ihana, eikö olisikin?

1000-2000 e: Uusi tietokone tulisi todella tarpeeseen. 13 tuumainen Apple MacBook Air (1148,90) jyrää tällä hetkellä listan sijalla numero yksi. Ultrakevyen läppärin akku kestää jopa 12h. Kone on jokaisen bloggarin unelma!

 

Seuraavaksi on teidän vuoronne, luvassa on nimittäin mahtava skaba! Osallistumisohjeet tulevat tässä:

Linkitä alla olevaan lomakkeeseen Verkkokaupan tarjonnasta, eri hintaluokkien suosikkituotteenne, aivan kuten minäkin olen postauksessa tehnyt.

Kaikkien mun blogissa lomakkeen täyttäneiden kesken arvotaan 2 x 100 e lahjakottia Verkkokauppa.comiin. Ja tämä ei jää tähän. Lisäksi arvotaan vielä 1500 e lahjakortti kaikkien kampanjan blogien (Just my imagination, Annika O., Karostardust, Life of Silja) skaboihin osallistuneiden kesken.

Osallistumisaikaa on tämä viikko (1.12 asti)

 

psst. olette varmaan bonganneetkin tuttuja kasvoja sivubannereista :) Kyseiset kuvat liittyvät juurikin tähän kampanjaan, ja niitä on tulossa blogiin lähiaikoina :)

[iframe src="//www.lily.fi/%3Ca%20href%3D"http://showroom.indiedays.com/index.php?plugin=formidable&controller=forms&frm_action=preview&form=dcoba8&blogi=TickleYourFancy">http://showroom.indiedays.com/index.php?plugin=formidable&controller=forms&frm_action=preview&form=dcoba8&blogi=TickleYourFancy" width="100%" height="800"]

T.Sara

Kommentit

sonja (Ei varmistettu)

saako tähän kilpailuun osallistua kaikissa noissa blogeissa?

saratickle
Tickle Your Fancy

kyllä saa, mikäli niissä on vielä kilpailuaikaa jäljellä! :)

kirsikka (Ei varmistettu)

Uskomatonta! Lomautettujen ja irtisanottujen tosielämän sankareiden unelmalahjalista, kuinka todellista! Ostamallahan se joulun tunnelma tulee, tonnit palamaan. Naurattaa tämä pinnallisuus.

saratickle
Tickle Your Fancy

Joulun nyt voi kääntää noinkin jos haluaa, ihan minkä tahansa voi.

Gemma (Ei varmistettu)

Olipa tänne eksynyt vihamielinen lukija… Tottakai ymmärrän että joulumieli ei välttämättä ole ylimmillään mikäli on lomautettuna tai irtisanottu, mutta kuitenkin mielestäni jokaisella on oikeus tehdä itselleen juuri sellainen joulu kun tahtoo. Mikäli on töissä ja rahaa millä ostaa lahjoja niin sinähän ostelee - ei se ole keltään pois.

Jos Verkkokauppa.com haluaa järjestää arvonnan, missä pitää (vuodenaikaa osuvasti) etsiä hintaluokkiin sopivia lahjoja, niin mikäs siinä. Musta oli ihan hauska toteutus :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitos kommentista! Tää on totta. Mä olen parina jouluna lahjottanu joululahjoja hyväntekeväisyyteen yms. ja siitä tulee kyllä hyvä mieli. Meillä on Suomessa asiat melko hyvin oli sitten lomautettu tai ei. Mustakin kampanja oli kiva, ja lukijoiden palkinnot vielä kivempiä :)

Klaas (Ei varmistettu)

Heh, ei kai haittaa jos osallistui jossakin blogissa, vaikka aikaa ei olisikaan ollut jäljellä?

saratickle
Tickle Your Fancy

ei haittaa :)

Kommentoi