Juhannusfiiliksissä

Tickle Your Fancy

Aurinkoista ja super ihanaa Juhannusta jokaiselle!! :)

Mä oon lähössä just mökille, tai rehellisestihän oon kyllä seuraavaksi menossa heittämään kauppa- ja alkorundit ryysiksen keskelle. Miten vaikea nää olis tehdä edellisenä päivänä, no ihan mahdotonta näköjään!! Parasta on ku päivittelen taas varmaan klo 11 Whatsapissa sitä tungosta jossain kilometrikassajonossa tyyliin "siis kuinka paljon täällä on oikeen jengiä vielä, noo huhhuh". Haloo sä oot itekki siellä vitsin urpo, käy ajoissa ees joskus!! :D

liivi Cubus, toppi ja shortsit 2hand, niittiponnari Bik Bok

Ehdoton juhannusbiisi!

T.Sara

Kommentit

Räyhis (Ei varmistettu)

Ihanat vaatteet, ihanin sä! Hyvää juhannusta, Sara! <3

Räyhis (Ei varmistettu)

Ihanat vaatteet, ihanin sä! Hyvää juhannusta, Sara! <3

Jonsiponsi (Ei varmistettu)

Ei moro mikä glow, nyt mulle toi!! Oot ihana<3 nähää koht!!
T. sisko

wiijuhannus (Ei varmistettu)

näytät ihanan raikkaalta :) btw, sun edellisessä postauksessa (salitreenaus) oli jännä vatsaliike tangolla, niin oisin kysynyt vaan että kun ite vedän jalat ylhäältä alas jotenkin naksuu lonkka? tai siis tunnen ihan että se liikkuu. oisko parempi jättää se väliin vai mistä se johtuu? :/ hyvää juhannusta! <3

rtmsm (Ei varmistettu)

oot kaunis :)

mauuuu (Ei varmistettu)

Voisin vastata tähän Saran puolesta, kun itsellä on ollut joskus toi sama ongelma että oikea lonkka on naksunut. Kannattaa lämmitellä/venytellä lonkankoukistajat ennen treeniä. Heikot pakaralihakset voi myös aiheuttaa naksumista lonkissa, joten kannattaa panostaa myös niiden vahvistamiseen :)

marskuu (Ei varmistettu)

voi mikä rusketus!! :) Sulle passaa loistavasti hiukset tuollai kiinni!!

Pernilliina (Ei varmistettu)

Oon lukenu sun juttuja jo kauan, vaikka en kyllä edes tiedä miksi.. Olen nimittäin varmaan "liian vanha" kohderyhmää ajatellen. Kiireinen perheellinen nainen, joka tietynlaisella haikeudella tarkkailee elämääsi; kun on aikaa panostaa itseensä, olemiseen, kavereihin, liikuntaan jne. Toivottavasti osaat (uskoisin, että osaat) arvostaa tuota elämänvaihetta, mikä sinulla nyt on menossa.

Lapsien, asuntolainan, avioliiton jne. myötä kun siinä helposti käy niin, että kaikki muu hoidetaan ensin ja sitten itsensä jos aikaa jää. :)

Tää tyyli ei kolahda ollenkaan, mutta saattaa johtua siitä, että alan olla jo eri sukupolvea. Mielestäni shortsien vyötärö on liian korkealla ja lahkeet liian lyhyet. Liian niukkaa sekä ylhäältä että alhaalta. Mielestäni olisi tyylikkäämpi joko-tai-meiningillä, eli ylhäällä lyhyttä ja alhaalla peittävämpää tai toisin päin. Myös ihon hoitoon ja aurinkosuojaan kannattaa panostaa kunnolla, sillä vaikka olenkin reilu kymmenen vuotta sinua vanhempi, niin minusta sinulla on enemmän uurteita kasvoissa ja vanhemman näköinen iho monessa kuvassa kuin monella ikäiselläni (yli kolmekymppisellä).

Muodista (Ei varmistettu)

Asu on ihan kamala! Sori, mutta tuonkin muodin ihan oikeasti nähneenä/eläneenä, sanoisin, päivitäppä tyttö tyylisi 2020 -luvulle... Kaikenlisäksi tuo tyyli vanhentaa sinua pahasti.

Hekoheh (Ei varmistettu)

Aika vaikeata päivittää, kun nyt eletään 2010-lukua...

emmainkeri (Ei varmistettu)

Hohhoo miks pitäis elää tietyn vuosikymmenen mukaisesti? Lisäksi, tiesitkös että muoti kiertää? Vanhat jutut tulee takaisin. Väitän tietäväni tämän päivän trendeistä sun muista enemmän kuin sinä kun kerta noin tylsästi kommentoit! :)
Muhun kokonaisuus iskee, vaikka shortsien lahkeet onkin vähän turhan lyhyet omaan makuun, ja paidankin vaihtaisin pikkusen erilaiseksi. Ihana silti.

Petronelliina (Ei varmistettu)

Ei millään pahalla, mutta kyllä nyt ollaan kuules menossa jo 2020-lukua... :) 2010-luku kun loppui jo vuoteen 2010.. No mutta jos on lusikalla annettu, niin eihän sitä voi lapiolla ottaa, vai miten sitä sanotaan.. ;)

Muodista (Ei varmistettu)

Joo, kaikille ei näköjään vuosikymmenten vaihtuminen ole mikään juttu! Sen kyllä huomaa sitten viimeistään asuvalinnoista... Tuntuu kyllä aika uskomattomalta, ettei joku tiedä millä vuosikymmenellä eletään ;-)

Joopajoo10 (Ei varmistettu)

Aijaa, Wikipediaakin voisitte mennä päivittämään, kun siellä sanotaan näin:

"2020-luku on tuleva vuosikymmen, joka alkaa 1. tammikuuta 2020 ja päättyy 31. joulukuuta 2029. Vuosikymmen on 2000-luvun kolmas vuosikymmen."

Ja samoin 2010 luku on 2000 - 2019

Tyhmät....

Joopajoo10 (Ei varmistettu)

Tyhmä itsekin typoineni... siis 2010 - 2019 :)

Muodista (Ei varmistettu)

No sitten siellä on virhe, ei kai se minun syyni ole :-D.

Joopajoo10 (Ei varmistettu)

Kertokaa nyt ihmeessä meille muillekin, miten olette tulevaisuutta päässeet elämään?!

Ja ois kiva tietää, minkälaista se muoti oikein on siellä tulevaisuudessa.

Kommentoi