Juhannusperinteitä (?) kunnioittaen

Tickle Your Fancy

Eli siis oliko nyt todella niin, että juhannus starttaa huomenna?! HUOMENNA!?! Aivan sairasta. Vuokrattiin jälleen iso mökki ja vietetään juhannusta lähes samalla kokoonpanolla kuin viime vuonnakin (nyt kun tsekkasin noita kuvia niin tuli hurja juhannusfiilis!!). Juhannus on yleensä se juhla kun kellään ei ole mitään suunnitelmia, ei ainakaan minulla. Vähän sama kun uusivuosikin. Molempien lomapyhien kanssa aina jäätävä pähkäily, että mitäs tänä vuonna nyt keksittäisiin. No nyt alkaa uhkaavasti vaikuttamaan siltä, että tästä juhannushommelistahan tulee ihan oikea perinne. Juhannusperinne, ah! Vielä kun kehitetään uudelle vuodellekin joku perinne niin eihän tässä tarvi stressata mistään enää koko vuonna! :D

Vaaleanpunainen bleiseri on sanut yllättävän paljon käyttökertoja tässä alkukesän aikana! Raitapöksyt sen sijaan olivat ekaa kertaa jalassa. Mitäs siellä tykätään asusta? :)

hat 2hand / sunnies Ray ban, sunglassesstore.fi* / blazer Pull&Bear / top Selecter Femme / pants Gina Tricot* / sneakers Adidas* (*=gifted)

 

 

 

Midsummer holiday starts tomorrow. May I just say that I find it super hard to believe. After that the days are getting shorter and nights are getting darker. But let's not talk about that right now (or never) :D So yeah, we rent a big summer cottage for the midsummer, just like we did last year. The plans are similar too: relaxing and eating a lot the whole weekend. Sounds pretty awesome, right?

 

T. Sara

Kommentit

LiisaK (Ei varmistettu) http://www.trainingdrama.fitfashion.fi

Kiitos Kiitos Kiitos!! Mulla on noi samat housut lojunu nyt kaapissa varmaan neljä kuukautta, kun en oo keksinyt, että miten ne puen näyttämättä liikaa "lähdin pyjamassa kaupungille" -lookilta.. :D Tää sun asu on aivan mahtava, ja nyt pääsee omatkin housuni myös käyttöön! (ps. hetken jo mietin, että oikeasti alkaisin käyttämään noita housuja pyjamahousuina.. :D)

saratickle
Tickle Your Fancy

hahah kieltämättä pienet marimekkoyökkärivibat herää, mutta tälleen toimii ihan kivasti! :) Kiva jos oli hyötyä!

ccc (Ei varmistettu)

Voi vitsi kui kiva asu! Ite ostin noi samaiset pöksyt, enkä tajunnu kattoa pesulappua, ja niinhän ne sit kutistu pesussa aivan liian pieneks.. Pikkasen ärsyttää koska noi on muuten aivan ihanat!

saratickle
Tickle Your Fancy

Eikä!! Äh :/

Kommentoi