JUICE OF THE DAY + VOITTAJAT

Tickle Your Fancy

Aamu alkoi pirteän värisellä ja - makuisella mehulla! Käsittämätöntä, miten herkullista mehua tällaisista raaka-aineista saakaan. Syytän tästä kyllä ehkä vähän inkivääriä. Oli sisältö sitten mitä tahansa, pala inkivääriä tekee siitä vaan taivaallista!

VIHERMEHU (n. 1 l)

2 parsakaalin vartta

pala kaalia

2 vihreää omenaa

päärynä

puolikas kesäkurpitsa

pala inkivääriä

Ps. Iso kiitos kaikille teille lukijatutkimukseen osallistuneille. Vastauksia kerääntyi yli 3000 ja olen tästä aivan tavattoman iloinen!! Käyn parhaillaan tuloksia ja teidän jättämiä palautteita läpi ja palailen tästä vielä jossain välissä blogiin :)

Lukijatutkimuksen arvonta on myös suoritettu. Olisin pistänyt mehulingot postiin teille ihan jokaiselle, jos se mitenkään olisi ollut mahdollista!  Kaksi onnellista voittajaa kuitenkin löytyi ja heidät on tavoitettu meilitse! Onnea voittajille ja vielä kerran kiitos teille kaikille <3

T. Sara

Kommentit

Ella (Ei varmistettu)

Hei! En oo koskaan ennen kommentoinu vaikka oon lukenu sun blogia jo jtn 5 vuotta uups :-D mutta nyt on pakko, koska haluan olla avuksi! kerroit tässä että haluat löytää jonku villin värisen fauxfur takin niin tsekkaa heti members.com ! siellä ois nyt glamorous-merkkisiä tekoturkistakkeja alessa :-) !

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi kiiiiitos vinkistä!! :) Hahaa ja kuule, mä tiedän, oon itekkin maailman kämäsin kommentoija, mutta voi vitsit se kyllä piristää bloggaajaa kun joku pitkäaikainen lukija tulee "ilmottautumaan" :)

Mahtavaa kevättä sinne <3

Kommentoi