JUMP JUMP JUMP

Tickle Your Fancy

Pictures: Jenny Jungell

 

Olen niin innoissani siitä, että uusia liikuntamuotoja kehitellään jatkuvasti. On helpompi löytää just se oma juttu, kun valinnanvaraa on niin paljon. Ja kuinka hauskaa onkaan testailla erilaisia liikuntamuotoja, kuten ilmajoogaa, barrea tai tankotanssia?! Näiden edellä mainittujen esimerkkien rinnalle on nyt tänä syksynä ilmestynyt uusi liikuntamuoto, jota ei siis millään voi vain seurata vierestä. Tätä on ihan pakko päästä kokeilemaan itse. Yep, trampoliinitreenit! Jos nyt ihan rehellisiä ollaan, niin kyseessä ei kyllä ihan uusi keksintö ole. Jenkeissä trampoliinitunnit ovat olleet yleisön suosiossa jo pitkään, mutta nyt me saatiin tämä Suomeenkin! 

Hyväntekeväisyys ja treeni ovat kaksi erinomaista asiaa. Ja tiedättekö, yhdessä ne ovat entistä erinomaisempia. Siispä päätettiin järkätä Vitamin Wellin kanssa Nenäpäivä-trampoliinitunti, josta jo eilen Instagramissani vinkkailin. Tunti tosiaan pidetään 27.10 klo 8.00-9.00 Esport Bristolissa. Se maksaa 5e hlö, ja koko tuotto lahjoitetaan nenäpäiväkeräykseen. Sain juuri kuulla, että tunti on täynnä, mutta kiinnostuneet, jättäkääpä viestiä kommenttiboksiin. Peruutuksia tulee näin flunssakauden jyllätessä ihan varmasti (ja tulee muutenkin)! Otan sitten yhteyttä teihin! :)

Kuten kuvista näkyy, kävin itse testaamassa hyppimistä ja kääk miten siistiä se olikaan :D En siis kerta kaikkiaan voi katsoa näitä kuvia nauramatta!! Tästä tulee niiiiiin hauskaa!

 

xx Sara 

Kommentit

Rige (Ei varmistettu)

ei jumpe! Haluan jonoon, ehdottomasti! :--)

saratickle
Tickle Your Fancy

Jes mahtavaa, sä olet ekana jonossa! :)

Usva (Ei varmistettu)

Apua tuli heti mieleen tää :D
https://youtu.be/LsL8dGj0BLU

saratickle
Tickle Your Fancy

hahah tota luvassa!

xod (Ei varmistettu)

Hmm, miksköhän tää on ainoa postaus joka sulta bloggerissa näkyy...? Selailin sun instagramia ja puhuit esim tosta app-postauksesta, ja tulin kattomaan niin mulla olikin jäänyt monta postausta välistä vaikka luen aina jokaisen :o Menin tarkistamaan niin niitä ei ollut bloggerissa lainkaan :/

Kommentoi