THE JUNGLE BOOK

Tickle Your Fancy

 

Puolipilvinen päivä vierähti oikeastaan aamusurffilta palautumisessa hotellilla. Vaikka fiilis oli erinomainen onnistuneista aalloista, oltiin niin puhki, ettei jaksettu lähteä edes lounaalle, vaan tilattiin altaalle safkaa paikallisella Woltilla. En tajua kuinka rikki ihminen voikaan 1,5 h surffisessioista fyysisesti olla. Olkapäät ja hauikset ovat melomisesta niin hellinä, että iltapäivän setti oli pakko skipata. 

Surffin sijaan vietettiinkin yhden leiriläisen synttäreitä pool partyjen muodossa. Oli kakkua, mansikoita, musiikkia ja uimaleluja! Ja 8-vuotiaan tasolle laskeutuneita mimmejä, jotka hyppivät lelujensa kera altaaseen niin, että herkimpiä katsojia heikotti :D

Päivän asuni oli tänään tuliterä valkoinen, hilkulla reissuun mukaan ehtinyt uikkarini (DHL toimitti paketin ovelle 1h ennen lentokentälle lähtöä... :D). Uimapuku & sortsit tai bikinit & sortsit ovat olleet asujani viimeiset 4 päivää. Olen tullut siihen tulokseen, ettei paidalla (muuta kuin hyvin, hyvin löysällä sellaisella) tee tässä kylässä yhtään mitään. Se on litimärkä 10 minuutin päästä kuitenkin.

Nyt on pakko ummistaa silmät ja pistää iltasatumme, Pekka Hyysalon Fightback -äänikirja 30 minuutin uniajastimelle. Huomenna pitää olla aalloissa klo 6 (aalloissa siiiis, aalloissa siiii-iiiis!)

ps. hyviä uutisia teille, jotka olette odottaneet surffimateriaalia muualtakin kuin kuivalta maalta. Kuvaaja oli aamulla messissä ja saatiin videomatskua. Tuuttaan sitä ulos jossain vaiheessa!

 

Pictures: Annika Ollila

 

swimsuit here*

(*adlink)

 

// All good in Bali! Today's morning session was so tough that we desided to skip afternoon surf and throw a birthday party to one of our camp members instead. Pool party, cake and good music. Sooo much fun! :) Ps. We had a camera guy with us on today's morning session. Finally you're gonna see some action material too!!

 

xx Sara

Kommentit

annimarian (Ei varmistettu) http://www.annimarian.com

Ihania kuvia ja ihana uikkari! :)

www.annimarian.com

saratickle
Tickle Your Fancy

voi kiitti! Ja kiitos Annikalle! :)

Ananaas (Ei varmistettu)

Ei vitsi mikä uikkari ! Aivan ihana *sydänsilmäemoji* mites tollanen valkonen uikkari, joutuuko häpeämään kun se kastuu? Eli onko siis kuinka paksua matskua vai onko kovin läpinäkyvää niin kuin valkoset uikkarit yleensä on? Näytät niin hyvältä, ihania kuvia. :-)

saratickle
Tickle Your Fancy

No eikö!! Tässä on kaksi kerrosta, tuo alimmainen "suojaa" aika hyvin :)

Kommentoi