JUNGLE MOMENT

Tickle Your Fancy

Jälleen kerran ei se freesein lookki 6h skoottereilla huristelun ja hullun hikoilun jälkeen, mutta ei mitään väliä. Nämä kuvat nousivat ehkä jopa reissun suosikeikseni. Päivä oli ollut täydellinen ja ilta-auringon viimeiset säteet paistoivat hostellin takapihalle ihanteellisessa kulmassa. Oltiin menossa katsomaan auringonlaskua satamaan ja siitä korttipakan kanssa dinnerille. "Elämä on aika siistiä" oli päällimmäinen fiilis juuri tällä hetkellä. Ja samaa mieltä olen kyllä tälläkin hetkellä, mutta tuolloin tunne jotenkin korostui entisestään :)

On muuten pakko ylistää, että tässä näkyy tämän hetken suosikkibikinini! Printti ja malli ovat aivan täydelliset, joskin näistä jälkimmäinen ei ehkä ole se meikäläisen vartalolle kaikista sopivin, mutta who cares :D

bikini H&M Studio

 

One of those hot nights in Nicaragua <3 We found a perfect spot from the backyard of our hostel. The evening light was basically perfect there! I'm wearing my favorite bikini from H&M Studio collection. 

 

Pictures: Elisa Lepistö

xx Sara

Kommentit

Terhi Suanto (Ei varmistettu)

Ihanan freesejä kuvia, vaikka sanoitkin että ei ole se freesein lookki : D ja niin siisti fiilis koko kuvissa. Olet kaunis! &lt;3

www.terhisuanto.blogspot.com

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiiiiitos!! Voi mitä kehuja!! :)

Milka Rantamo
Olennaisuuksia

NIIIIN upeat kuvat ja upea mimmi! :o

saratickle
Tickle Your Fancy

Milka <3

Eveliina Pyykönen
ELIIA

Ah mikä kontrasti bikinien ja vihreiden lehtien välillä! En viitti joka postaukseen tulla hehkuttamaan, miten upeita kuvia oot ja ootte reissullanne taltioinut, mutta kertakaikkiaan toi kaikki väriloisto kuvissa on niin mieletöntä. Nii, ja se lämpö. Ja maisemat ja fiilis ja ja... fever!!

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi että, kiitos tuhannesti! :) Mä fiilistelen näitä myös!

Amppis (Ei varmistettu)

Ihania kuvia ja mun silmään näytät oikeesti freesiltä!! :) Tuli muuten aika ikävä rusketusta &lt;3 Ja noi biksut. Huh, kuinka ihanat ja ihan mun tyyliset!! Malli sopii hyvin myös sulle! Kävin heti tsekkaamassa että löytyiskö hm.comista mutta eipä ollut siellä, yhyy. Pitää olla kytiksellä jos vaikka tulis myyntiin :)

saratickle
Tickle Your Fancy

hehe kiitos :) Hyvää kannattaa odottaa! Jos en ihan väärin muista niin tän malliston pitäisi olla ulkona ihan tosi pian! :)

Annikaaa (Ei varmistettu)

Huhhu sara, törkeen upeita kuvia! Aiheen ulkopuolelt kysyisin, mite muokkaat sun kuvat instagramiin?:-)

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitos! :) hehe se on aika monimutkanen prosessi. Jos otan kuvan puhelimella, yleensä käytän sen vscocamissa, snapseedissä ja facetunessa!

Tanjaaaa (Ei varmistettu)

Mielettömän upeat kuvat! Varsinkin nustavalkoiset. Niissä on jotain tosi herkkää. Tulee mieleen jotenkin lapsista otetut kuvat. Ne on aitoja ja herkkiä. :)taide

saratickle
Tickle Your Fancy

Vau, kiitos!! :)

Kriselda
Kriselda

Upee mimmi ja mitkä kuvat!! 

Kommentoi