Juokse ja tue lastensairaalaa

Tickle Your Fancy

Miltä kuulostaa juoksutapahtuma, johon osallistumalla tuet uutta lastensairaalaa? En voisi olla kiitollisempi siitä, että minua pyydettiin mukaan osallistumaan ja ideoimaan Run for Good 2014 tapahtumia!

Run for Good 2014 on juoksutapahtumien sarja, jolla kerätään varoja uudelle lastensairaalalle. Sarja alkaa 7.3 5km Winter Runilla, Vantaan Hakunilassa. Muut Run for Good 2014 -juoksutapahtumat ovat Naisten Kympin yhteydessä järjestettävä Tyttöjen Kymppi, Vierumäellä juostava Pullukka Puolimaratonille -tapahtuma sekä Pääkaupunkijuoksu.

Run for Goodin kehittäjinä ovat mahtavat naiset, olympiajuoksija Kirsi Valasti ja Juoksija-lehden kolumnisti Tanja Piha.

"Olin jo monta vuotta ihmetellyt, miksei Suomessa hyväntekeväisyysjuoksut ole siinä mittakaavassa, jossa ne voisivat olla maassa, jossa juoksun harrastaksi itseään laskevia on yli 600 000. Olin pitkään haaveillut hyväntekeväisyysjuoksemisesta Suomessa, tavalla tai toisella. Kun sitten Tanja otti minuun lokakuussa 2013 yhteyttä supertyttöjen tiimoilta, tiesin heti, että nyt on oikea aika", tuumaa olympiajuoksija Kirsi Valasti

"Itse palan intohimosta juoksemiseen ja Kirsin kanssa löysimme nopeasti yhteisen sävelen. En voinut projektia käynnistäessä uskoa, miten mahtava olo muiden auttamisesta, hyvän tekemisestä ja tärkeän asian puolesta työskentelystä tulee. Ilolla olemme ottaneet vastaan auttavia käsipareja ystäviltämme, tuntemattomilta, yrityksiltä ja medialta. Tavoitteenamme on saada meidän Supertyttö-hyväntekeväisyysporukalla kasaan vähintään 50.000 euroa Lastensairaalalle", kertoo Juoksijalehden kolumnisti Tanja Piha 

Muiden auttamisesta tulee hyvä mieli. Haluan auttaa ja tehdä hyvää, ja vaikka olen monesti lahjoittanut rahaa keräyksiin, se ei ole koskaan tuntunut niinkään omalta tavaltani olla mukana hyväntekeväisyydessä. Olen aina halunnut tehdä jotain konkreettisempaa kuten lahjoittaa vaatteita suoraan kohteeseen, ottaa kummilapsen Equadorista, osallistua hyväntekeväisyystapahtumien järjestelyihin ja nyt tämä, juoksemalla 5km lahjoittaa suoraan 20e uudelle lastensairaalalle.

Juoksu on intohimoni, joten en tiedä parempaa tapaa olla mukana hyväntekeväisyydessä kuin tämä. Miten hyvä fiilis on mennä juoksemaan kun kaikki ympärillä olevat ihmiset ovat paikalla sen saman hyvän asian takia. En malta odottaa sitä tunnelmaa mitä 7.3 perjantai-iltana Hakunilan valaistussa lumimaisemassa tulen kokemaan!

Winter Run järjestetään perjantaina 7.3.2014 Hakunilan urheilupuistossa. Kilpasarjat alkavat klo 20.00 ja kuntosarjat klo 20.30. Juostava matka on kaikilla 5 km. Osallistumismaksu 28.2.2014 mennessä 40 €‚ jälki-ilmoittautuminen 50 €.

Winter Runille pääset osallistumaan TÄÄLLÄ.

Tapahtumasta ja siinä mukana olevista henkilöistä lisää Run for Good 2014 Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä

 

T.Sara

Kommentit

Tuulia (Ei varmistettu)

Onpa ihana ajatus järjestää tällainen tapahtuma hyvän ja tärkeän asian puolesta :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Eikö! Mä oon aivan fiiliksissä :)

tsara (Ei varmistettu)

Pullukka puolimaratoni.. pullukka? Ei vähän mukavempaa nimeä ois voinu keksiä

saratickle
Tickle Your Fancy

Sitä täytyy varmaan kysyä nimen keksijöiltä :)

Kommentoi